Ana_Zbyska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sisulka jest piekna suczka, w typie bernardyna. Cale swoje zycie spedzila na podworku, przy budzie. Pewnego dnia jej wlasciciel postanowil ja oddac do schroniska, tlumaczac sie wyjazdem za granice. Sisi zostala przyjeta, poniewaz gdyby tak sie nie stalo, podejrzewamy, ze zostalaby gdzies po prostu porzucona. Mnie by serce peklo, gdybym miala psa 8 lat, ktory jest do mnie przywiazany i 'zalatwilabym' go w ten sposob-skazujac za starosc w schronisku. W azylu bardzo zmarniala, schudla, traci swoj blask. Prosze, nie pozwolmy, zeby azyl byl dla Sisi ostatnim domem, niech zazna jeszcze co to milosc, opieka i cieplo. Sisi przebywa w tarnogorskim Cichym Kacie. Jest zaszczepiona p.chorobo zakaznym, wsciekliznie i jest wysterylizowana. Kontakt w spr adopcji: 602 318 518 lub 600 634 303 po 16. imię - SISI wiek - ok.8,5 roku sterylizacja: TAK wielkość – duży (rasa: bernardyn) zachowanie wobec innych zwierząt – nie wszystkie psy toleruje charakter – cudowna przylepa, łagodna w stosunku do ludzi i dzieci, jest jak typowy molos - głaskaj mnie, głaskaj... jazda samochodem - nie sprawdzona komendy – nie sprawdzone chodzenie na smyczy - potrafi dobrze chodzić na smyczy zachowywanie czystości - do sprawdzenia zdrowie - zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona miejsce pobytu - schronisko Cichy Kąt w Tarnowskich Górach (Śląsk) wymogi co do domu – potrzebny domek z ogródkiem SISI MA CZIP I PASZPORT. dane kontaktowe: 602318518 - Ania 600634303 - Krzysiek schronisko@schroniskodlazwierzat.com.pl BARDZO PROSIMY O OGLOSZENIA DLA SISI !!! Sisi juz jest na: ale.gratka.pl przygarnijzwierzaka.pl gieldaogloszen.pl adopcjapsa.pl kokosy.pl nasipupile.pl kupsprzedaj.pl animalia.pl petworld.pl e-zwierzak.pl morusek.pl olx.pl http://www.allegro.pl/show_item.php?item=814607625 Sisi (4407) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
_ogonek_ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 O matko! Jaki piękny!!! Zaznaczam wątek Quote
Ana_Zbyska Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Tutaj jeszcze jakos wygladala, bo teraz..:-( bardzo schudla. Miala badany kal i wszystko w porzadku. Tylko schronisko jej ewidentnie nie sluzy.. To taka kochana i przyjacielska dziewczyna! BARDZO PROSIMY O OGLOSZENIA DLA SISI !! Quote
ANETTTA Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ania czy ona ma ogłoszenia chociaz trzeba sobie zdac sprawe ze to 8 latnia sunia Quote
Ana_Zbyska Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 ANETTTA napisał(a):Ania czy ona ma ogłoszenia chociaz trzeba sobie zdac sprawe ze to 8 latnia sunia Nie, nie ma ogloszen. Ale nie rozumiem-co w zwiazku z tym, ze ma 8 lat? Nie zasluguje juz na dom? Nie traktuj tego absolutnie jako ataku, ale zupelnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Quote
nika28 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ogłoszenia dla Sisi :oops: : ale.gratka.pl przygarnijzwierzaka.pl gieldaogloszen.pl adopcjapsa.pl kokosy.pl nasipupile.pl kupsprzedaj.pl animalia.pl petworld.pl e-zwierzak.pl morusek.pl olx.pl Quote
ANETTTA Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ana_Zbyska napisał(a):Nie, nie ma ogloszen. Ale nie rozumiem-co w zwiazku z tym, ze ma 8 lat? Nie zasluguje juz na dom? Nie traktuj tego absolutnie jako ataku, ale zupelnie nie rozumiem o co Ci chodzi. nie nie ja pragne domu dla tej suni jednak ten wiek odstrasza potencjalnych chetnych i to zmiejsza jej sznase na adopcje juz na starcie ..i tu ubolewam Quote
Ana_Zbyska Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 20letnie psiaki znajduja domki, to dlaczego nie Sisi;) Po Sisi, absolutnie nie widac tego, ile ma lat. NIKA28:loveu::loveu::loveu: dziekujemy!:Rose: Quote
ANETTTA Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 ja całym sercem jestem za tym aby sunia miała najlepszy dom na świecie ja tak bardzo kochma te łaciatki ze kazdy nowy bezdomny to dla mnie wielki ból i smutek i strach nie wiem co większe boje sie o kazdego .....zwłaszcze o te w schronisku bo w DT juz ciu mniej .............ale ........... suni trzeba by zrobic mase ogłoszeń .... Quote
Ana_Zbyska Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='ANETTTA']ja całym sercem jestem za tym aby sunia miała najlepszy dom na świecie ja tak bardzo kochma te łaciatki ze kazdy nowy bezdomny to dla mnie wielki ból i smutek i strach nie wiem co większe boje sie o kazdego .....zwłaszcze o te w schronisku bo w DT juz ciu mniej .............ale ........... suni trzeba by zrobic mase ogłoszeń .... Zdecydowanie tak. W pon jak bede juz w kraju, zrobie jej allegro. Quote
_ogonek_ Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 radzę we wszystkich ogłoszeniach wpisać w tytułach "bernardyn" tak będzie więcej potencjalnych chętnych Quote
Paulina_mickey Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 sunia już jest na naszej klasie i stronie adopcyjnej bernardynów. Quote
Ana_Zbyska Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Paulina_mickey napisał(a):sunia już jest na naszej klasie i stronie adopcyjnej bernardynów. Dziekujemy!:loveu: Quote
ANETTTA Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 no trzymamy kciuki aby sie ktos w niej zakochał ... Quote
nika28 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 ANETTTA napisał(a):no trzymamy kciuki aby sie ktos w niej zakochał ... Napewno ktoś się zakocha :thumbs: Quote
Ana_Zbyska Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Dziś już padam, jutro wieczorem wezmę się za to allegro.. Sisulko, pokaż się. Quote
zuzlikowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A&S napisał(a):radzę we wszystkich ogłoszeniach wpisać w tytułach "bernardyn" tak będzie więcej potencjalnych chętnych Słusznie...to może bardzo pomóc! Quote
Paulina_mickey Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ogłoszenia: Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, Świat: Warszawa Animalia.pl :: Ogłoszenia Bernardyn szuka domu! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl ogłoszenia :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Ogłoszenia Najpewniej.pl - Bernardyn szuka domu! - Bernardyny Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenia zwierzęta Rzeszów Podkarpackie - Petsy Vendito - Polska Bernardyn szuka domu! - Tarnowskie Gry - Oddam psa na Morusek.pl Bernardyn szuka domu! - Tarnowskie Góry - adpedia.pl Bernardyn szuka domu! - Tarnowskie Góry - Zwierzęta Darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam. Ogłoszenia - Hobby Ogłoszenia zwierzęta, strona 1 - ogloszenia.e-gratka.info Ogłoszenia drobne Rzeszów Podkarpackie Darmowe bezpłatne ogłoszenia drobne baza ogłoszeń drobnych Rzeszów - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Quote
ANETTTA Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 po takiej dawce ogłoszen ...musi byc dobrze trzymajmy kciuki ... Quote
zuzlikowa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Mocno trzymam kciuki za sunieczkę!!!:loveu:...jest słodka! Quote
Ana_Zbyska Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Azylowi CK grozi zamknięcie. Pilnie potrzebna pomoc w w szukaniu psom nowych domków. Wkrótce pojawią się oficjalne informacje na stronie. Prosimy o zaglądanie: www.schroniskodlazwierzat.com.pl Będzie potrzebna Wasza pomoc!!! Quote
nika28 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Sisi na pierwszą !!! Domek pilnie potrzebny !!! :-( Quote
Ana_Zbyska Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Link do petycji : proszę podpisujcie i rozsyłajcie do znajomych : ::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" Osoby, które już podpisały petycję odręczną nie mogą podpisywać drugi raz internetowo. Quote
psyt Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Byłam dzisiaj z Sisi na spacerku, to naprawdę cudowna sunia, oczywiście przez pierwszą minutę po wyjściu z kojca jest wariactwo :loveu: ale potem na całym spacerze była bardzo spokojna, idzie przy nodze, nie ciągnie (ufff całe szczęście bo chyba waży więcej ode mnie), a przede wszystkim strasznie domaga się pieszczot. Potem gdy ją szczotkowałam wciskała głowę aby ją głaskać i w ogóle bardzo jej się podobało :lol: Jak na swoje niezbyt łatwe życie to jest bardzo ufna i taka "przylepa". Podobno nie za bardzo lubi się z innymi psami, ale przyznam szczerze, że wcześniej gdy nie wiedziałam o tym to chodziliśmy na spacer z dwoma psami i nie było żadnej scesji więc w sumie to nie wiem jak z nią jest. Quote
Recommended Posts