Caragh Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 elinka napisał(a): Noooooooo, Miauczer jest tu wyjątkiem...w końcu 4,8kg żywej wagi to nie byle co!!! :diabloti: Tiaaaa, a no wlasnie, reka mi odpadala :lol: Ale wetka byla Miauczerkiem zafascynowana :) Stwierdzila, ze jest super zsocjalizowany i szybko powinien znalezc domek :loveu: A takze, ze Miauczerek jest ogolnie duzym kocurkiem i taka waga jest jak najbardziej ok :) Zeby nie bylo, ze go tucze ;) :eviltong: A fotki to tak specjalnie :D Zebyscie wiedzialy Cioteczki co mi Doda za slodziaka przytargala :cool3: :eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Elinko...uwierz mi, ze nie kazdy pies rozumie jazde samochodem! Moj Cezar jest spokojny i siedzi na fotelu pasazera...ale Nuka! Ona jest nieprzewidywalna! i strach samemu z nia jechac. Quote
elinka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziewczynki, a co Wy na to gdybyśmy poprosiły Fiorst o jakieś zdjątko Cezarka i Nuki? Dlaczego ma mieć zwierzaczki tylko dla siebie? :rolleyes: Quote
Caragh Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 elinka napisał(a):Dziewczynki, a co Wy na to gdybyśmy poprosiły Fiorst o jakieś zdjątko Cezarka i Nuki? Dlaczego ma mieć zwierzaczki tylko dla siebie? :rolleyes: Tak, tak, tak :D jak najbardziej :D Prosimy o fotki :cool3: Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dobrze Drogie Panie! Wieczorem wstawie, zeby nie bylo, ze sie chwale... hehhee :evil_lol: Nuka jest w moim profilu, ma ogromne uszy - jak nietoperz i w dodatku jedno wieksze, drugie mniejsze :razz: Cezara jeszcze nie dodalam na dogo, ale nadrobie :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mam kilka zdjec, prosze bardzo: Uszasta w roli głownej: Tyle mamy do powiedzenia w domu...Nuka i Filip (TM) rządzili... Pierwsze dni Cezara w naszym domu...a wlasciwie w pralce :evil_lol: Pan wkurzona Wiewióra: ...z jakiś powodów ten kocur ma nade mna władzę.... :diabloti: Quote
elinka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 nieeee no Foirst, po prostu zabrakło mi słów. A więc po kolei: Uszasta jest bardzo piękną damą. A jak błyszczy!!! :-o Imageshack - uszy - Uploaded by fiorsteinbock i żeby zwierzaki przegadywały właścicieli? to super sprawa!!! :eviltong: (co znaczy skrót TM?) Imageshack - nuka - Uploaded by fiorsteinbock to zdjęcie jest najsłodsze :loveu::loveu::loveu: Imageshack - nukaicezar - Uploaded by fiorsteinbock rzeczywiście Cezarek lekko poddenerwowany...świetnie uchwycone emocje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Imageshack - panwiewiora - Uploaded by fiorsteinbock Fiorst, i Ty nam nic nie mówiłaś, że masz w domu Sfinksa? :mad: Imageshack - sisor - Uploaded by fiorsteinbock Jednym słowem Fiorst, masz piękne zwierzaki :fadein: Quote
Caragh Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Oooo jenyyyy :loveu::loveu::loveu: Przecudowne, przesliczne, przeslodkie :loveu::loveu::loveu: No poprostu cacy zwierzaczki :loveu: [SIZE="1"]Elinko, TM to Teczowy most Quote
elinka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Fiorst, z powodu Filipka tak mi przykro :-( Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dziekuje Elinko. Filipek byl i pozostanie moja najwieksza miloscia, łączyła nas specyficzna więź. Był cudowny, indywidualista ale kochajacy swoja Paniusie :razz: zaborczy Łotr, pilnujący swojej Paniusi, żądający Jej na własność...i uległam :loveu: I dziekuje Cioteczki w imieniu mojego zwierzyńca. Nusia oddalaby kazdej z Was serduszko, taka z niej przylepka - bylebyscie zechcialy ją glaskac :razz: Cezar to juz inna sprawa...fenomen na skale swiatowa ;) Quote
Caragh Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Tak Fiorsteinbock, mi rowniez przykro, ze Filipek odszedl :( Na szczescie Twoj zwierzyniec pewnie Ci nie daje czesto byc smutna, pewnie Ci pomagaja:) A Niusia to tak jak moj :D Czesto sie nabijamy, ze jakby mogl to by powiedzial: " nawet na nosie stane, jak chcesz, ale glaskaj, glaskaj, glaskaj" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Masz racje, zwierzyniec nadrabia pustkę po Filipku. Jak Nuka została sama to Jej brakowalo towarzysza a i nam bylo smutno, wiec TZ przytargal kitka malego ze swierzbowcem w uszkach :evil_lol: Nuka pcha sie na kolana, a ciezka dziewusia - jednakze w niczym jej to nie przeszkadza...Potrafila klasc sie na mnie, kiedy np. lezalam na kanapie, zeby tylko pokazac Filipowi, ze jednak Ona ma pierwszeństwo... Kochane sa te nasze potworki, jakie smutne byloby zycie bez nich! Wyobrazacie to sobie?? Quote
Caragh Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Smutne, nudne i wogole brrrr, zwierzaczki to same szczescie, nawet jak czasem czlowieka denerwuja :evil_lol: Ile frajdy, ile zabawy, ile smiechu z nimi :loveu: Quote
Doda_ Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Piekne zwierzaczki :loveu::loveu::loveu: ja mam 2 psy, 3 szczury, 2 swinki morskie, 2 papugi nimfy i jedna falistka, plus pająki :evil_lol:. Niestety kota nie :placz::placz::placz: Fiorste nieładnie, nie chcesz męzowi pokazać Miauczera :shake: A biedny Miauczerek szuka domu! :diabloti: PS. ja też nie mogłabym żyć bez zwierząt. Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dodus Kochana! Moj TZ wlasnie robi zdjecia kotkowi sasiada, bedziemy szukac dla niego domu. Pokaze Wam mlodzienca pozniej i opisze historie. Jedno co moge Wam powiedziec, to TZ wzialby i Miauczera i Szczesciarza i Amona i wogole wszystkie, ktore spotkal na swojej drodze. :evil_lol: Quote
Caragh Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Fiorsteinbock, no to Ty TZa masz jak marzenie :D Taki zakochany w zwierzaczkach :) A pewnie, ze pokazuj, pewnie :D Quote
Doda_ Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 fiorste - szczęście, ze masz takiego! I lepiej tu na watku nie mow jaki on jest , bo jeszcze cioteczki Ci go ukradną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: caragh - oczywiscie ze mozesz za te 10 zl cos dla pumy kupic :loveu: Quote
elinka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mój TZ w sumie też nie jest złym chłopakiem, ale kiedy pojechałam z córką na wakacje i zostawiłyśmy mu pod opieką dwie świnki morskie+dwie klatki do sprzątania to po powrocie powiedział nam, że miał więcej pracy niż chłop przy świniach w chlewie. :cool1::evil_lol::evil_lol: Doda_ napisał(a):(...) ja mam 2 psy, 3 szczury, 2 swinki morskie, 2 papugi nimfy i jedna falistka, plus pająki :evil_lol:.(...) Ojej, jak dużo! :huh: Dodo, jak dajesz sobie radę z tyloma zwierzakami? A do tego znajdujesz jeszcze czas na tropienie dzikusów po ulicach! Jesteś niesamowitą Dogo-szczuro-świnko-papugo-brrrr!pająko-kocio-Maniaczką :happy1: . Koniecznie prosimy o zdjęcia Twoich podopiecznych. :p Quote
Doda_ Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Elinko - dla zwierząt zawsze mam czas. Mialam jeszcze 2 kroliki na tymczasie, dwie swinki kolegi jak wyjechal na wakacje, gołębie i jeszcze inne.. dużo tego bylo. Dla mnie to i tak mało, chcialabym mieszkać w jeszcze wiekszym mieszkaniu lub na wsi i stado zwierząt..:loveu: Quote
Doda_ Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Miauczerek teraz ma 43 zł.. muszę zrobic jeszcze kolejny bazarek, z którego pieniązki bylyby na kilka wyróznienie allegro.. jedno wyróznienie na 2 tyg kosztuje 12 zł jakieś? A co z kastracją, caragh ? Gotowy chłopak? Czy później ? Quote
Caragh Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Po szczepionkach trzeba poczekac 2 tygodnie az bedzie mozna wykastrowac chlopaka, wiec jeszcze troche czasu ma zanim straci jajeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doda_ Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Na pewno wszyscy chcemy zeby Miauczerek został wykastrowany? Mamy pieniądze na to, 40 zł tyle kosztuje kastracja ze zniżką w Katowicach. Quote
Caragh Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Doda, nie ma innej opcji, jak kastracja. Quote
elinka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A może w Katowicach jest lub będzie program bezpłatnej sterylizacji bezpańskich kotów? No bo chociaż Miauczer ma już dużo cioteczek i jednego wujka (TZ Fiorst ;)) , z wielkim powodzeniem skradł serduszko Caragh i nas tu wszystkich to jednak nadal jest bezpańskim kotem. Quote
Doda_ Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Elinko, taka akcja jest chyba tylko wiosną.. w marcu coś kolo.. Quote
Recommended Posts