Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elinka napisał(a):

Noooooooo, Miauczer jest tu wyjątkiem...w końcu 4,8kg żywej wagi to nie byle co!!! :diabloti:

Tiaaaa, a no wlasnie, reka mi odpadala :lol: Ale wetka byla Miauczerkiem zafascynowana :) Stwierdzila, ze jest super zsocjalizowany i szybko powinien znalezc domek :loveu: A takze, ze Miauczerek jest ogolnie duzym kocurkiem i taka waga jest jak najbardziej ok :) Zeby nie bylo, ze go tucze ;) :eviltong:
A fotki to tak specjalnie :D Zebyscie wiedzialy Cioteczki co mi Doda za slodziaka przytargala :cool3: :eviltong:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elinka napisał(a):
Dziewczynki, a co Wy na to gdybyśmy poprosiły Fiorst o jakieś zdjątko Cezarka i Nuki? Dlaczego ma mieć zwierzaczki tylko dla siebie? :rolleyes:

Tak, tak, tak :D jak najbardziej :D Prosimy o fotki :cool3:

Posted

Dobrze Drogie Panie!
Wieczorem wstawie, zeby nie bylo, ze sie chwale... hehhee :evil_lol:
Nuka jest w moim profilu, ma ogromne uszy - jak nietoperz i w dodatku jedno wieksze, drugie mniejsze :razz: Cezara jeszcze nie dodalam na dogo, ale nadrobie :evil_lol:

Posted

Mam kilka zdjec, prosze bardzo:

Uszasta w roli głownej:

Tyle mamy do powiedzenia w domu...Nuka i Filip (TM) rządzili...

Pierwsze dni Cezara w naszym domu...a wlasciwie w pralce :evil_lol:

Pan wkurzona Wiewióra:

...z jakiś powodów ten kocur ma nade mna władzę.... :diabloti:

Posted

nieeee no Foirst, po prostu zabrakło mi słów. A więc po kolei:

Uszasta jest bardzo piękną damą. A jak błyszczy!!! :-o
Imageshack - uszy - Uploaded by fiorsteinbock

i żeby zwierzaki przegadywały właścicieli? to super sprawa!!! :eviltong: (co znaczy skrót TM?)
Imageshack - nuka - Uploaded by fiorsteinbock

to zdjęcie jest najsłodsze :loveu::loveu::loveu:
Imageshack - nukaicezar - Uploaded by fiorsteinbock

rzeczywiście Cezarek lekko poddenerwowany...świetnie uchwycone emocje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Imageshack - panwiewiora - Uploaded by fiorsteinbock

Fiorst, i Ty nam nic nie mówiłaś, że masz w domu Sfinksa? :mad:
Imageshack - sisor - Uploaded by fiorsteinbock

Jednym słowem Fiorst, masz piękne zwierzaki :fadein:

Posted

Oooo jenyyyy :loveu::loveu::loveu: Przecudowne, przesliczne, przeslodkie :loveu::loveu::loveu: No poprostu cacy zwierzaczki :loveu:

[SIZE="1"]Elinko, TM to Teczowy most

Posted

Dziekuje Elinko. Filipek byl i pozostanie moja najwieksza miloscia, łączyła nas specyficzna więź. Był cudowny, indywidualista ale kochajacy swoja Paniusie :razz: zaborczy Łotr, pilnujący swojej Paniusi, żądający Jej na własność...i uległam :loveu:

I dziekuje Cioteczki w imieniu mojego zwierzyńca. Nusia oddalaby kazdej z Was serduszko, taka z niej przylepka - bylebyscie zechcialy ją glaskac :razz:
Cezar to juz inna sprawa...fenomen na skale swiatowa ;)

Posted

Tak Fiorsteinbock, mi rowniez przykro, ze Filipek odszedl :( Na szczescie Twoj zwierzyniec pewnie Ci nie daje czesto byc smutna, pewnie Ci pomagaja:)

A Niusia to tak jak moj :D Czesto sie nabijamy, ze jakby mogl to by powiedzial: " nawet na nosie stane, jak chcesz, ale glaskaj, glaskaj, glaskaj" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Masz racje, zwierzyniec nadrabia pustkę po Filipku. Jak Nuka została sama to Jej brakowalo towarzysza a i nam bylo smutno, wiec TZ przytargal kitka malego ze swierzbowcem w uszkach :evil_lol:

Nuka pcha sie na kolana, a ciezka dziewusia - jednakze w niczym jej to nie przeszkadza...Potrafila klasc sie na mnie, kiedy np. lezalam na kanapie, zeby tylko pokazac Filipowi, ze jednak Ona ma pierwszeństwo...

Kochane sa te nasze potworki, jakie smutne byloby zycie bez nich!
Wyobrazacie to sobie??

Posted

Smutne, nudne i wogole brrrr, zwierzaczki to same szczescie, nawet jak czasem czlowieka denerwuja :evil_lol: Ile frajdy, ile zabawy, ile smiechu z nimi :loveu:

Posted

Piekne zwierzaczki :loveu::loveu::loveu:
ja mam 2 psy, 3 szczury, 2 swinki morskie, 2 papugi nimfy i jedna falistka, plus pająki :evil_lol:. Niestety kota nie :placz::placz::placz:

Fiorste nieładnie, nie chcesz męzowi pokazać Miauczera :shake:
A biedny Miauczerek szuka domu! :diabloti:

PS. ja też nie mogłabym żyć bez zwierząt.

Posted

Dodus Kochana!
Moj TZ wlasnie robi zdjecia kotkowi sasiada, bedziemy szukac dla niego domu.
Pokaze Wam mlodzienca pozniej i opisze historie.

Jedno co moge Wam powiedziec, to TZ wzialby i Miauczera i Szczesciarza i Amona i wogole wszystkie, ktore spotkal na swojej drodze. :evil_lol:

Posted

fiorste - szczęście, ze masz takiego!
I lepiej tu na watku nie mow jaki on jest , bo jeszcze cioteczki Ci go ukradną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

caragh - oczywiscie ze mozesz za te 10 zl cos dla pumy kupic :loveu:

Posted

Mój TZ w sumie też nie jest złym chłopakiem, ale kiedy pojechałam z córką na wakacje i zostawiłyśmy mu pod opieką dwie świnki morskie+dwie klatki do sprzątania to po powrocie powiedział nam, że miał więcej pracy niż chłop przy świniach w chlewie. :cool1::evil_lol::evil_lol:

Doda_ napisał(a):
(...) ja mam 2 psy, 3 szczury, 2 swinki morskie, 2 papugi nimfy i jedna falistka, plus pająki :evil_lol:.(...)

Ojej, jak dużo! :huh: Dodo, jak dajesz sobie radę z tyloma zwierzakami? A do tego znajdujesz jeszcze czas na tropienie dzikusów po ulicach! Jesteś niesamowitą Dogo-szczuro-świnko-papugo-brrrr!pająko-kocio-Maniaczką :happy1: .
Koniecznie prosimy o zdjęcia Twoich podopiecznych. :p

Posted

Elinko - dla zwierząt zawsze mam czas.
Mialam jeszcze 2 kroliki na tymczasie, dwie swinki kolegi jak wyjechal na wakacje, gołębie i jeszcze inne.. dużo tego bylo. Dla mnie to i tak mało, chcialabym mieszkać w jeszcze wiekszym mieszkaniu lub na wsi i stado zwierząt..:loveu:

Posted

Miauczerek teraz ma 43 zł.. muszę zrobic jeszcze kolejny bazarek, z którego pieniązki bylyby na kilka wyróznienie allegro.. jedno wyróznienie na 2 tyg kosztuje 12 zł jakieś?

A co z kastracją, caragh ? Gotowy chłopak? Czy później ?

Posted

Po szczepionkach trzeba poczekac 2 tygodnie az bedzie mozna wykastrowac chlopaka, wiec jeszcze troche czasu ma zanim straci jajeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A może w Katowicach jest lub będzie program bezpłatnej sterylizacji bezpańskich kotów? No bo chociaż Miauczer ma już dużo cioteczek i jednego wujka (TZ Fiorst ;)) , z wielkim powodzeniem skradł serduszko Caragh i nas tu wszystkich to jednak nadal jest bezpańskim kotem.