Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miauczerek to nocny marek, zarazil sie ode mnie :evil_lol: Teraz jeszcze lazi, ale tak za godzinke pojdzie sobie pewnie na swoja ukochana pralke i bedzie spac :evil_lol:

Posted

Caragh napisał(a):
Whiskasa to on wyczuje na kilometr :laugh2_2:
Miauczerek na Youtube

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jejku! Jaki Miauczer ma apetyt! Caragh, przyznaj się, ile dni głodziłaś tego biednego kota na potrzeby tegoż filmu?:mad: Że nie wspomnę o piesku...biedak, mógł sobie tylko popatrzeć.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

elinka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jejku! Jaki Miauczer ma apetyt! Caragh, przyznaj się, ile dni głodziłaś tego biednego kota na potrzeby tegoż filmu?:mad: Że nie wspomnę o piesku...biedak, mógł sobie tylko popatrzeć.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hahahah, taaaakkkk, a jak, chce byc slawny, to musi sie glodzic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszystko wina tych uzalezniaczy... Tego na filmie nie widac, ale on z sila odpychal moje rece, dziwie sie ze zdazylam otworzyc wogole saszetke :evil_lol: Na szczescie jada tez normalne miesko i inne rzeczy bez problemu, nie jest wybrednym kotem :)
A piesek to nawet jak dopiero co zjadl, oglada sie zajedzeniem, to jest moj ukochany odkurzacz :loveu: Przy nim ni jednego okruszka nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dostal swoje smakolyki :)
Justa&Zwierzaki napisał(a):
A ja nie moge wyswietlic a bym sobie tez chciała zobaczyc Miauczerka w akcji :):):)

Przykro mi, nie wiem czemu, mi normalnie dziala :(

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
A ja nie moge wyswietlic a bym sobie tez chciała zobaczyc Miauczerka w akcji :):):)

Justa, spróbuj otworzyć film przez inną wyszukiwarkę. Mi dobrze otwiera Mozilla i OPERA

Caragh napisał(a):
(...) Tego na filmie nie widac, ale on z sila odpychal moje rece, dziwie sie ze zdazylam otworzyc wogole saszetke :evil_lol: (...)

Tę przepychankę Miauczerka do jedzonka nie tylko widać, ale i słychać. Szczerze się ubawiłam oglądając ten filmik. :lol::lol:

Posted

Doda_ napisał(a):

On musi mieć wyróznione allegro, ale kto może mu zrobić?
Piękne allegro... dobry tekst.. Może poprosimy Isadorkę? ;)
koszt wyróznienia to coś kolo 12,50 zł

A czy pamiętasz, kto mówił, że może dać mu wyróżnione allegro? :mad::P

Posted

Caragh napisał(a):
Aaaaaa chyba o to tutaj chodzi?? :D Czy tak??

taaaaaak :D tylko wyróżnię, bo zrobić ładnie allegro nie umiem :oops::oops:
Jaki słodziak!!!!!!! Miauczerrrrr :razz::razz::razz:

Do tego filmik, haha :D
elinka - sliczna kicia!

zazdroszcze Wam ze macie :(

Posted

Wyleguje sie w mojej poscieli czarnuszek kochany :) Pewnie sie schowal, bo zimno jak za cara, to stwierdzil, ze zostaje na 2 stronie i nosa poza nia nie wystawia :evil_lol: Ale na pierwszej tez cieplutko, kochany ;)

Posted

Chory... no... hmm... oczko mu zostalo chore i to chyba juz nie zejdzie niestety. Ale ogolnie to daleko mu do tego chorego jak byl na poczatku :) Owszem Ds, Ds, Ds,jak najbardziej :)

Posted

[quote name='milcia17']I jak atmosfera świąteczna u Miauczerka? :x-mas::santagri:

Atmosferka będzie na pewno wspaniała, bo mam [FONT=Georgia]super wiadomość!!!

Fiorsteinbock urodziła córeczkę!!! Karolinka jest zdrowa, ważyła 3420g, dł 56cm.

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Edytko, serdeczne gratulacje!!!
[/FONT]
[/FONT][FONT=Georgia]

[/FONT]

Posted

Cioteczki, wrocilam :)
Jak napisala Elinka, jestem Mama zdrowej i slicznej dziewczynki. Dziekuje za gratulacje :)

Jeszcze nie nadrobilam zaleglosci wiem, ze Chlopak wciaz u Caragh a mialam nadzieje, ze juz w nowym domku. Qrcze - nie rozumiem, taki piekny i nikt nie chce przygarnac? Cale szczescie, ze mamy Caragh!!!

Cioteczki, przy okazji skladam Wam zyczenia zdrowych, spokojnych i rodzinnych Swiat...niestety juz bez sniegu :(