Caragh Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Miauczerek to nocny marek, zarazil sie ode mnie :evil_lol: Teraz jeszcze lazi, ale tak za godzinke pojdzie sobie pewnie na swoja ukochana pralke i bedzie spac :evil_lol: Quote
Caragh Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Whiskasa to on wyczuje na kilometr :laugh2_2: Miauczerek na Youtube Quote
elinka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Caragh napisał(a):Whiskasa to on wyczuje na kilometr :laugh2_2: Miauczerek na Youtube :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jejku! Jaki Miauczer ma apetyt! Caragh, przyznaj się, ile dni głodziłaś tego biednego kota na potrzeby tegoż filmu?:mad: Że nie wspomnę o piesku...biedak, mógł sobie tylko popatrzeć. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 A ja nie moge wyswietlic a bym sobie tez chciała zobaczyc Miauczerka w akcji :):):) Quote
Caragh Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 elinka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jejku! Jaki Miauczer ma apetyt! Caragh, przyznaj się, ile dni głodziłaś tego biednego kota na potrzeby tegoż filmu?:mad: Że nie wspomnę o piesku...biedak, mógł sobie tylko popatrzeć. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahahah, taaaakkkk, a jak, chce byc slawny, to musi sie glodzic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wszystko wina tych uzalezniaczy... Tego na filmie nie widac, ale on z sila odpychal moje rece, dziwie sie ze zdazylam otworzyc wogole saszetke :evil_lol: Na szczescie jada tez normalne miesko i inne rzeczy bez problemu, nie jest wybrednym kotem :) A piesek to nawet jak dopiero co zjadl, oglada sie zajedzeniem, to jest moj ukochany odkurzacz :loveu: Przy nim ni jednego okruszka nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dostal swoje smakolyki :) Justa&Zwierzaki napisał(a):A ja nie moge wyswietlic a bym sobie tez chciała zobaczyc Miauczerka w akcji :):):) Przykro mi, nie wiem czemu, mi normalnie dziala :( Quote
elinka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):A ja nie moge wyswietlic a bym sobie tez chciała zobaczyc Miauczerka w akcji :):):) Justa, spróbuj otworzyć film przez inną wyszukiwarkę. Mi dobrze otwiera Mozilla i OPERA Caragh napisał(a):(...) Tego na filmie nie widac, ale on z sila odpychal moje rece, dziwie sie ze zdazylam otworzyc wogole saszetke :evil_lol: (...) Tę przepychankę Miauczerka do jedzonka nie tylko widać, ale i słychać. Szczerze się ubawiłam oglądając ten filmik. :lol::lol: Quote
milcia17 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Doda_ napisał(a): On musi mieć wyróznione allegro, ale kto może mu zrobić? Piękne allegro... dobry tekst.. Może poprosimy Isadorkę? ;) koszt wyróznienia to coś kolo 12,50 zł A czy pamiętasz, kto mówił, że może dać mu wyróżnione allegro? :mad::P Quote
Caragh Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 milcia17 napisał(a):Jak sie uda to wyroznie allegro. :) Aaaaaa chyba o to tutaj chodzi?? :D Czy tak?? Quote
elinka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 http://images45.fotosik.pl/239/75b241356bf0b970med.jpg - jaki słodziak! Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 I ja tez mogłam zobaczyć glodomora :):):):) Piekny widok :):):):) Quote
elinka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 A moja gosposia Kicia pomagała mi wczoraj myć okna http://img695.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=kicia1.jpg Quote
milcia17 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Caragh napisał(a):Aaaaaa chyba o to tutaj chodzi?? :D Czy tak?? taaaaaak :D tylko wyróżnię, bo zrobić ładnie allegro nie umiem :oops::oops: Jaki słodziak!!!!!!! Miauczerrrrr :razz::razz::razz: Do tego filmik, haha :D elinka - sliczna kicia! zazdroszcze Wam ze macie :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Hej , gdzie Ty tam na drugiej stronke byłeś , Tu mi wracać i domku szukać .... Quote
Caragh Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Wyleguje sie w mojej poscieli czarnuszek kochany :) Pewnie sie schowal, bo zimno jak za cara, to stwierdzil, ze zostaje na 2 stronie i nosa poza nia nie wystawia :evil_lol: Ale na pierwszej tez cieplutko, kochany ;) Quote
milcia17 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Mysle, ze by tytul zmienic. Miauczer juz nie jest chory prawda? Kasy nadal potrzebuje? trza napisac ze potrzebuje DS :) Quote
Caragh Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Chory... no... hmm... oczko mu zostalo chore i to chyba juz nie zejdzie niestety. Ale ogolnie to daleko mu do tego chorego jak byl na poczatku :) Owszem Ds, Ds, Ds,jak najbardziej :) Quote
elinka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 szczypta czarnego humoru: A mnie już nie ma :-( - http://img707.imageshack.us/img707/3898/koleanka.jpg Quote
milcia17 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Sorry za OT: Lenka potrzebuje tylko 36 osob co by zaofiarowaliby 5zł dekleracje miesiecznie na jej utrzymanie - inaczej grozi jej schron. http://www.dogomania.pl/threads/174236-Brakuje-nam-195-zA-na-DT-pomA-A-cie-nam-uratowaAE-LenkAE Quote
milcia17 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 I jak atmosfera świąteczna u Miauczerka? :x-mas::santagri: Quote
elinka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='milcia17']I jak atmosfera świąteczna u Miauczerka? :x-mas::santagri: Atmosferka będzie na pewno wspaniała, bo mam [FONT=Georgia]super wiadomość!!! Fiorsteinbock urodziła córeczkę!!! Karolinka jest zdrowa, ważyła 3420g, dł 56cm. [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Edytko, serdeczne gratulacje!!! [/FONT][/FONT][FONT=Georgia] [/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cioteczki, wrocilam :) Jak napisala Elinka, jestem Mama zdrowej i slicznej dziewczynki. Dziekuje za gratulacje :) Jeszcze nie nadrobilam zaleglosci wiem, ze Chlopak wciaz u Caragh a mialam nadzieje, ze juz w nowym domku. Qrcze - nie rozumiem, taki piekny i nikt nie chce przygarnac? Cale szczescie, ze mamy Caragh!!! Cioteczki, przy okazji skladam Wam zyczenia zdrowych, spokojnych i rodzinnych Swiat...niestety juz bez sniegu :( Quote
milcia17 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dziękujemy i nawzajem!!! Wielkie gratulacje :sweetCyb::cunao: no dostałąś chyba najwspanialszy prezent pod choinkę? :D Quote
Recommended Posts