Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W poście #48 są jeszcze linki do stron, na których umieściłam ogłoszenia Miauczera. Ogłoszenia te pisałam już dosyć dawno temu, chyba trzeba będzie je odświeżyć. Podawałam w nich tytuł: Nagroda dla kota. Widać, tytuł nie był wystarczająco prowokacyjny bo nikt z tych ogłoszeń po Miauczerka się nie zgłosił. :sad:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elinko gdybyś mogła niektóre odnowic bede bardzo wdzieczna..
prosze, pomyslcie jaki tytul bylby dobry.. ja w 'moich' ogloszeniach napisalam 'piekna czarna puma.....' :oops:

Posted

Miałyśmy tymczasa Gaspara- kociego pinwgwinka. Nadałyśmy tytuł: ,,Gaspar- elegant we fraku- naprawdę fajny kot" I to ,,naprawdę fajny kot" przyciągnęło pare osób. Mówiły, że dzwonią po tego fajnego kota :oops:

A może...
,,Magia czerni i błysk w oku, czyli hebanowy Miauczer szuka domu" :oops:
?

Posted

[FONT=Verdana]Znalazłam wątek!!!!![/FONT]
[FONT=Verdana]Ufff.... głupie dogo!!! szlag mnie trafia...[/FONT]
[FONT=Verdana]Jak zapisać wątek? Zeby mi znowu nie uciekł[/FONT]

Posted

Tak, dlatego tez chcialam, by pojechal, no niestety sie nie udalo :( Moze nastepnym razem... No chyba ze do tego czasu bedzie juz w nowym domku :evil_lol:

Posted

[quote name='Doda_'][FONT=Verdana]Znalazłam wątek!!!!![/FONT]
[FONT=Verdana]Ufff.... głupie dogo!!! szlag mnie trafia...[/FONT]
[FONT=Verdana]Jak zapisać wątek? Zeby mi znowu nie uciekł[/FONT]

Aby się nie denerwować wczoraj po prostu dałam sobie spokój z Dogo/Bulletin. Przynajmniej córce zrobiłam torebkę na szydełku. :eviltong: Dzisiaj widzę, że są już postępy...nawet na lepsze...tylko te kolory.:shake: Biel bije po oczach, ikonki z nowymi postami w subskrypcjach są tak mdłe, że aż nieczytelne. No i muli.

Doda, jeżeli nadal masz problem to najszybszy i najłatwiejszy dostęp do wątku możesz mieć zapisując go na komputerze w pasku zakładek. ;)

Posted

[FONT=Verdana]ech te nowe dogo mi sie WCALE nie podoba :angryy::angryy::angryy:[/FONT]

[FONT=Verdana]caragh - nadal nie wiem kiedy bedziemy mogli pojechać z miauczerkiem na kastrację.[/FONT]
[FONT=Verdana]Myśle ze w przyszłym tygodniu. [/FONT]

Posted

Mnie tez nie, posizde 10 minut i mi oczy lzawia :/ Teraz to forum takie zimne jest, beznadzieja...

Doda, ale trzeba dac Marcie znac, bo ona nadal nie wie, ktora opcje bierzemy, a 24 to juz tez niedlugo :D

Posted

posiedze 10 minut mialo byc, niestety edycja postu mi NIE dziala :angryy::angryy::angryy:
Az boje sie probowac wstawiac foty, bo jak sie nie uda, jak innym, to mnie szlag jasny trafi na miejscu :angryy::angryy::angryy:

Posted

milcia17 napisał(a):
Jaka pikena puma... az sie chce przygqarnac go pod dach :loveu:

:razz: :razz: :razz: On wlasnie na to czeka :razz::razz: by ktos przygarnal na stale

Posted

http://images40.fotosik.pl/225/0b371368cfd76c17.jpg :loveu: - hi, hi, hi...Caragh, ale mnie łaskoczesz!

(Ogólnie rzecz biorąc nie mam nic przeciwko zmianom, bo wierzę, że idą na lepsze. Jednak zauważyłam, że od początku tej wielkiej zmiany na Dogo moje logowanie zmniejszyło się średnio o jakieś 70%. I w sumie to nie wiem czy to dobrze czy źle, ale real jest zadowolony bo mniej siedzę przy kompie. No i nocek nie zarywam! :cool1: )

Posted

Elinko, ja tez juz malo siedze na dogo.

Miauczer w piątek jedzie na kastrację.
Caragh czy będzie miał transporter czy mam przywieźc ta klatke dla swinek? <wstydniś>

Korciaczki, odpisz mi na pw :D

Posted

Doda_ napisał(a):

Miauczer w piątek jedzie na kastrację.
Caragh czy będzie miał transporter czy mam przywieźc ta klatke dla swinek? <wstydniś>

Justa&Zwierzaki byla tak mila i wypozyczyla mi transporterek na dosc dlugo, wiec mysle, ze przed piatkiem mi go nie kaze zwracac ;) :evil_lol:
Nie no, na powaznie, transporterek jest :)