Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Caragh napisał(a):
A tak, zostawiłam Tobie :eviltong: Jak nie było, to przecież dobrze, nie koniecznie musiały być ;)
A piesia nie widziałaś, bo jak przychodzisz, to zabierasz Miauczerka do weta, wiec piesio zamknięty w drugim pokoju. Piesio ma to do siebie, ze jak ktoś przychodzi, okazuje swoja nieokiełzaną radość, a kot wtedy tym bardziej ucieka :evil_lol: I byśmy go już wcale nie wyciągnęły :evil_lol: Ogólnie to im piesio spokojniejszy, tym kot odważniejszy :evil_lol:

Jak nastepnym razem przyjade z Miauczerem po weta, to musisz mi pokazac rexa (dobrze?:oops:) :loveu::loveu::loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elinka napisał(a):
PS. Olga7, zapraszam, wejdź w mój profil i zobacz jakie tam mam cudeńko! ;)

Ooo jaka piekna zyrafa! Mogę skopiować?? :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

milcia17 napisał(a):
Ooo jaka piekna zyrafa! Mogę skopiować?? :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

milcio, żyrafę skopiowałam nawet nie wiem skąd? Gdzieś na innym forum, a może nawet nie na forum? No po prostu nie mam pojęcia skąd ją wzięłam. :niewiem: Ale mam nadzieję, że pierwszy(?) właściciel nie mialby nic przeciwko temu, aby jego żyrafka podgląda Dogo z kilku avatarkow. W koncu zyrafa, choc na dole, ale ogonek ma! ;)
(klawiatura mi zwariwala, zamiast z pisze y, yamiast ) robi =, a gorne ynaki i polskie literz yniknelz na dobre. Co robic_ :help1: )

Posted

elinka napisał(a):
milcio, żyrafę skopiowałam nawet nie wiem skąd? Gdzieś na innym forum, a może nawet nie na forum? No po prostu nie mam pojęcia skąd ją wzięłam. :niewiem: Ale mam nadzieję, że pierwszy(?) właściciel nie mialby nic przeciwko temu, aby jego żyrafka podgląda Dogo z kilku avatarkow. W koncu zyrafa, choc na dole, ale ogonek ma! ;)
(klawiatura mi zwariwala, zamiast z pisze y, yamiast ) robi =, a gorne ynaki i polskie literz yniknelz na dobre. Co robic_ :help1: )

Wcisnij jednoczesnie: "shift" + "ctrl"

Posted

elinka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi sie ydarya to cyesto :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a teraz juz OK :evil_lol: ctrl + shift :loveu::loveu::loveu:
kiedys jak bylam mala, nie wiedzialam jak to naprawic, wpadlam w panike ze zepsulam komp albo wirus jakis...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Fiorst i Doda, dzięki.:modla: :modla: To naprawdę działa.:sweetCyb:
Do tej pory odłączałam komputer od sieci. A ile to razy musiałam przepisywać całe teksty, ehh...

(komp mam od niedawna)

Posted

elinka napisał(a):

To mogę ustawić? :loveu::loveu:

Miauczer do góry!

Posted

elinko nie musiałaś wstawiać paragon, wystarczyło powiedzieć ze już kupione:loveu:
co do klawiatury, to jeśli wciśniesz ctrl+shift a nadal jest źle to powtórz. U mnie trzeba dwa razy :splat:
Miauczerku, co u Ciebie?
Dziś strasznie brzydka pogoda.. deszczowa.. a kiedy będzie piękna jesienna pogoda?:mad:
Caragh czy udało ci się zrobić zdjecie rudemu psiakowi?

Posted

U Miauczerka dobrze :) Nic się nie dzieje, sobie pojadł i śpi :lol:
Rudy, czarny, łaciaty.... od śniegu wszystkie 3 zniknęły i śladu po nich nie ma :shake: Na każde szczekanie lecę do okna, ale nigdy to nie są one :shake:

Posted

Doda_ napisał(a):

Dziś strasznie brzydka pogoda.. deszczowa.. a kiedy będzie piękna jesienna pogoda?:mad:

Zapraszamy do Gdańska!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
Jest pięknie, słonecznie :loveu::loveu:

Posted

Ojjj, Cioteczki, nikt Miauczerka nie odwiedza, każda gdzieś wczoraj wybyła?:diabloti: A dzisiaj? :mad: No, no, no :eviltong:

Miauczerek właśnie siedzi sobie kolo mnie na biurku, mój psiaczek leży sobie pod nim, obtoczyli mnie :D

Cioteczki, już nie muszę się martwic, ze kot dorwie chomisia, chomis wczoraj odszedł, maleństwo moje :placz:
Z pieskiem się dogadują, nie ma źle :) Spotykają się nawet noskami, ale jak sie psiak kotowi nochalem do tyłka pcha, no to Miauczer pokazuje zabki :evil_lol: tyle ze mojego psiaka to nie wzrusza :laugh2_2: wiec muszę pilnować sytuacji :lol:

Posted

caragh, przykro mi z powodu chomiczka :-( a dlaczego tak się stało? na starość czy chory był?

Cieszę się ze Miauczerek z psem się dogadują :loveu:
Miauczerek ma w tym tygodniu jechać do weta, nie wiem czy tylko na kontrolę czy też zostanie zaszczepiony, dowiem się.

Posted

Chomis nie mam pojęcia czemu, w sobotę w nocy jeszcze biegał, choć ostatnimi dniami mniej, a wczoraj nagle bum tak znienacka :-( Ale w śnie, bo taki skulony, jak do snu. Nie wiem... Miał dopiero ciut ponad rok, a dżungarskie niby żyją 2-3

Rudego psiaka nie widziałam, dziś ten brązowo-biały mi przebiegł jak ze sklepu wracałam, niestety zdjęcia się nie udało zrobić, za szybki był.