Kana Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Waluś nigdy nie byl stalowego koloru jak to ktoś napisal. Po prostu ciemny brąz ;) Waluś ma znów dziś odnowione ogloszenia na alegratce,cafeanimal, trojmiescie i allegro. Quote
Kana Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 O Walusia ani jednego telefonu... Bardzo proszę o ogloszenia. Tekst : http://allegro.pl/item866099127_walenty_amstaff_ideal_szuka_super_domu.html Quote
Fiks Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Zrobię Walusiowi ogłoszenia, na razie ma u mnie wyróźnione trójmiasto. Quote
Kana Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dziękuje u mnie też. Ehh to wspanialy pies.... Quote
pinkmoon Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A zdjęcia z DT wiszą w honorowym miejscu w Dąbrówce przyklejone na ścianie, i wszyscy się uśmiechają jak widzą Walusia na kanapie ;) Żeby tylko dom stały się znalazł... Quote
Fiks Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ogłoszenia: allegro, trojmiasto, adopcje.org, przygarnijzwierzaka ma, to zrobiłam jeszcze: alegratke, gumtree, cafeanimal, gdansk.olx, kupiepsa, adopcjapsa, e-zwierzak. Quote
pinkmoon Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 bo dziewczyny skąpią informacji o Walusiu! niedobra Kana :loveu: ale ciągle napotykam na jego ogłoszenia, więc liczę że któreś przyniesie skutek. Albo że się tak zadomowi w DT, że... ;) Quote
Kana Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 O Walusia przez 2 miesiące... jeden telefon. Pan jednak zrezygnował. Bardzo prosiłabym o nowe ogloszonka i pomoc w ich robieniu. Waluś jak to Waluś cały czas ten sam. Choroba już się ustabilizowała i nigdy nie zniknie, tak podejrzewam ale jest lepiej niż na początku. a z charakteru... Jest po prostu idealny... Quote
pinkmoon Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A jak dokładnie wygląda to jego zataczanie się, teraz kiedy jest w dobrych warunkach domowych? Do jakiego to jest stopnia? Kiedy był w Dąbrówce były takie dni, że nie mógł się otrząsnąć, żeby nie wylądować na ziemi, jest lepiej pod tym względem? Quote
Fiks Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Z powrotem ma u mnie trójmiasto i poprosiłam agagę o allegro. A jeśli agaga21 nie będzie miała czasu to sama zrobię ;) Quote
Kana Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Waluś ma allegro. Może ktoś zasponsoruje wyróżnione? http://allegro.pl/item896987025_walenty_amstaff_ideal_szuka_super_domu.html Quote
Kana Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ogromne ogromniaste dzięki za podwójny sponsoring allegra dla Walusia od cioci Fiks!!! Dziękujemy pięknie! Miejmy nadzieję że może tym razem ujmie kogoś za serce. Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A Kana nic się nie chwali że Waluś ma szansę na fajny domek! I to gdzie - w Bożympolu :D Fiks zrozumie, w czym dowcip ;) Quote
Fiks Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 pinkmoon napisał(a):A Kana nic się nie chwali że Waluś ma szansę na fajny domek! I to gdzie - w Bożympolu :D Fiks zrozumie, w czym dowcip ;) Myślę...myślę...tam gdzie Neon? :PROXY5: Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Oj ciotka ciotka, Neon jest w Wejherowie ;) A Natalia, zdradzisz coś więcej? Quote
natalia_aa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Poczekajmy na Kanę i jej spostrzeżenia. Wtedy i ja napisze kilka słów dot. maili i rozmów z panem. Quote
pinkmoon Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja właśnie wiem o tym od Kany, to ona zadzwoniła do mnie po godzinnej rozmowie z tym panem. Według niej rokuje pozytywnie, ja się nie mogę wypowiedzieć osobiście co sądzę o tym domku, bo to ona go maglowała ;) Quote
natalia_aa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Yhm, jeśli to ten sam Pan to ja mu odmówiłam dziś adopcji, a Jarek odmówił wcześniej, jak się okazało, bo do niego o Shilę dzwonił (ale nie wiem, czym była odmowa podyktowana, chyba tym, że Shila jechała do innego domu...) Mailowałam i rozmawiałam z Panem, ale nie tego szukam, to nie taki dom, mi nie odpowiadał. Przede wszystkim to wieś zabita dechami, Pan sam przyznał, że leczenie Shili to... on musi lekarza spytać, bo wet nie jest zawsze, bo to gdzieś trzeba jechać, bo to nie jest, jak w mieście tu nie ma od tak. Mnie Pan nie przekonał, ani ankietą, ani rozmową, to nie złote klamki na pewno... sam z resztą powiedział, gdy mu odmówiłam, że kupi 6 tyg asta, że my tu tyle problemów bezsensu robimy... Z racji tego, że Boże Pole to wiocha zabita dechami, nie sądzę by ktoś jeszcze stamtąd szukał psa. Quote
Kana Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Na wizytę jadą Magda z Fiks. Co do dziury zabitej dechami... mieszkałam na gorszej. Quote
Litterka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Uuu, pan chętny nie może liczyć na pobłażanie... I takich ludzi nam trzeba! :) Quote
natalia_aa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Niestety mnie Pan nie przekonał, chociażby w kwestii weta. Był bowiem zainteresowany adopcją Shili, no i niestety mówił, że wet u nich to nie jak w mieście, że on nie zawsze i to i tamto, że trzeba się umawiać, że on musi pogadać, jak by miało to być z tym leczeniem i, że ono takie długie... Jak po rozmowie powiedziałam, że mnie Pan nie przekonuje niestety, Pan powiedział, że nie wiedział, że z tą adopcją to tyle problemów, że sobie kupi 6 tyg asta i będzie robił co chce, więc mu powiedziałam, że nikt mu przecież nie broni. Podziękowałam ot co. Mimo, że bardzo się upierał (Shila, Divix, Szexpir, Dexter), wszystko to zupełnie inne psy, o zupełnie innych charakterach, ale to pominę, to ode mnie pieska nie dostanie. Ale ja to w ogóle dziwna jestem ;) Prze Quote
brazowa1 Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Najważniejsze,ze blisko,pojechac i porozmawiac twarza w twarz zawsze mozna. Hm,nie każdy jest uświadomiony.I faktycznie dla ludzi spoza schroniskowych i dogomaniackich kręgów, moga się te "ceregiele" przesadzone wydawać. Quote
Recommended Posts