Natala92 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Gonia13 napisał(a):i zostaliśmy sami:( Nie zostaliście sami, cały Halik ma ogłoszenie na naszej-klasie... Pamiętam o nim... 3maj sie piesku... Quote
karolciasz28 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 siekowa napisał(a):Halik nadal nie ma domu? Niestety nie. Quote
Becia66 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 siekowa napisał(a):Halik nadal nie ma domu? Niestety Halik w dziale ,,Za tęczowym mostem''. Nie doczekał biedak lepszego życia, może żle piszę bo lepsze to on miał w schronisku odkąd nastał nowy kierownik, ale nie doczekał domku i swojego człowieka niestety... Quote
karolciasz28 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Becia66 napisał(a):Niestety Halik w dziale ,,Za tęczowym mostem''. Nie doczekał biedak lepszego życia, może żle piszę bo lepsze to on miał w schronisku odkąd nastał nowy kierownik, ale nie doczekał domku i swojego człowieka niestety... Tak rzeczywiście mój błąd przepraszam. Biegaj kochany za TM...:-( Quote
maarit Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Własnie widziałam na stronie "za TM" jak szukałam kilku innych wątków które mi "poginęły". Niestety nie tylko on z "sadku" odszedł :( [*] Quote
Recommended Posts