karolciasz28 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Halik będzie jeszcze raz w Metrze...ale czy to coś da........:-( Quote
karolciasz28 Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Haliku nie dostrzegłam Cię wczoraj w schronie, a p. Ania nie wiedziała o którego psa chodzi, eh może innym razem. Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
karolciasz28 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Natala92 napisał(a):nadal nic?? Niestety..:shake::shake::-(:-(:-(:-( Quote
maarit Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jak mnie tu długo nie było.... Przepraszam Haliku :( Quote
karolciasz28 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Ja jestem,ale co napisać, nie wiem spróbujemy jeszcze raz z metrem,Majuska kontakt na Ciebie? Quote
majuska Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Karolciu ja ze względu na to, że w Orzechowcach już nie bywam i klimaty są nieciekawe nie odważę się brać udziału w adopcji orzechowskiego psiaka, nie daj Boże jakies problemy by wynikneły....to ponad moje siły i nerwy Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie... Quote
karolciasz28 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 majuska napisał(a):Karolciu ja ze względu na to, że w Orzechowcach już nie bywam i klimaty są nieciekawe nie odważę się brać udziału w adopcji orzechowskiego psiaka, nie daj Boże jakies problemy by wynikneły....to ponad moje siły i nerwy Rozumiem. No nic, pokombinuję coś. Quote
maarit Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 :( beznadzieja.... Napiszcie chociaż jak on w schronisku sobie radzi...:( Quote
karolciasz28 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Co mamy napisać jak nikt nie jeździ... Quote
maarit Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 karolciasz28 napisał(a):Co mamy napisać jak nikt nie jeździ... Czyli zostaje kciuki trzymać że wszystko z nim w porządku Quote
majuska Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Słuchajcie na pewno z Halikiem wszystko w porządku , oprócz tego, że nie ma swojego własnego ludzia, to na pewno nie dzieje mu sie żadna krzywda, Orzechowce to dobry schron, Halik jest fajnym zgodnym psiakiem więc na pewno przez dużą część dnia może biegać ze swoimi kumplami po wybiegu , a jak się zmęczy albo leje to wskakuje do swojej ciepłej budki na drzemkę, wiadomo, że to ogromna różnica niz własny dom i kochający człowiek, ale odchodzic od zmysłów nie musimy na pewno. Karolciu myślę, że można Halika wciąż ogłaszać, a Ty dogadaj się z Neczką ( na GG pewnie ją znajdziesz ;) ) dacie namiary na nia w ogłoszeniach ewentualnie na schronisko i już, na pewno sie zgodzi, a Haliczek wciąż będzie miał dużą szansę na domek :) Mam nadzieję, że żadne choróbsko go nie dopadnie, bo to już przecież stateczny pan..... Quote
Recommended Posts