Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie.
Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza.
Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry.
Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia.
Zapraszam na wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Karolciu ja ze względu na to, że w Orzechowcach już nie bywam i klimaty są nieciekawe nie odważę się brać udziału w adopcji orzechowskiego psiaka, nie daj Boże jakies problemy by wynikneły....to ponad moje siły i nerwy

Posted

majuska napisał(a):
Karolciu ja ze względu na to, że w Orzechowcach już nie bywam i klimaty są nieciekawe nie odważę się brać udziału w adopcji orzechowskiego psiaka, nie daj Boże jakies problemy by wynikneły....to ponad moje siły i nerwy

Rozumiem. No nic, pokombinuję coś.

Posted

Słuchajcie na pewno z Halikiem wszystko w porządku , oprócz tego, że nie ma swojego własnego ludzia, to na pewno nie dzieje mu sie żadna krzywda, Orzechowce to dobry schron, Halik jest fajnym zgodnym psiakiem więc na pewno przez dużą część dnia może biegać ze swoimi kumplami po wybiegu , a jak się zmęczy albo leje to wskakuje do swojej ciepłej budki na drzemkę, wiadomo, że to ogromna różnica niz własny dom i kochający człowiek, ale odchodzic od zmysłów nie musimy na pewno. Karolciu myślę, że można Halika wciąż ogłaszać, a Ty dogadaj się z Neczką ( na GG pewnie ją znajdziesz ;) ) dacie namiary na nia w ogłoszeniach ewentualnie na schronisko i już, na pewno sie zgodzi, a Haliczek wciąż będzie miał dużą szansę na domek :) Mam nadzieję, że żadne choróbsko go nie dopadnie, bo to już przecież stateczny pan.....

• 2 months later...