pumcia02 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ta sunia została znaleziona kilka dni temu pod Warszawą. Jest przesympatyczną sunieczką, łagodną, wesołą i energiczną. Ma ok rok. Jest średniej wielkości. Niesamowita z niej przylepka. Może mieszkać z dziećmi. Przebywa w domu tymczasowym i pilnie szuka domu stałego, ponieważ psy, które tam mieszkają, nie tolerują jej. Szukamy dla niej dobrego i przyzwoitego właściciela. Kontakt: 691-330-365 Coś mi net kiepsko chodzi i nie moge wkleic zdjęc. wstawiam link do allegro: sunia, DUŻA owczarek, łagodna. Pilnie szuka domu (731382356) - Aukcje internetowe Allegro Quote
pumcia02 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 pomocy! :-( Sunia jest w Wyszkowie Quote
pumcia02 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 dzieki! ta kobieta co ją znalazła bardzo prosi o pomoc bo nie ma co z nia zrobic w poniedziałek! :-( Quote
pumcia02 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 nadal nic nie mamy... sunia zostala nazwana Monika. Quote
pumcia02 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 bo juz wszyscy zapsieni... a ludzie wciaz uwazaja ze kastracja to okaleczanie... Quote
pumcia02 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 kurde Delph, Ty akurat tez zapsiona :roll: zalamac sie mozna Quote
Delph Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Heh, a co, chciałaś mi ją wcisnąć :eviltong: ? Uwierz, że chętnie bym wzięła, ale na razie co najmniej przez tydzień mam o dwa psy za dużo :p Quote
pumcia02 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 no jakbys miala te dwa mniej.. :) co robic, co robic Quote
Delph Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Nie mogła się znaleźć tydzień później, jak będę wolna, nooo :mad: I co z psiną? Jutro już poniedziałek... Wiadomo coś, może się jednak dogadała z rezydentami? Quote
pumcia02 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 nic nie wiem niestety... dzisiaj bede dzwonic Quote
pumcia02 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 sprawa nadal nie rozwiazana... sunia dzis zostala w domu z opiekunka, ktora bedzie tylko dwie godz :( oby byl0 wszystko w porzadku Quote
Delph Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jakiej ona jest wielkości? Allegro ma, że duża, piszesz, że średnia i się pogubiłam ;) Ile może ważyć np.? To ona jest taka zadziora, czy inne psy ją tłuką? Pytam, bo chcę wiedzieć czy się nadaje do domu z psami. Jakoś mnie ujęła bardzo, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku... Quote
pumcia02 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 ma allegro i jest juz zmienione ze jest srednia. a link dalej ma ze duza... jest sredniej wielkosci, tak pod kolano./ najpierw kobieta mi podala ze ma ok 70cm (na oko jak sie okazalo..) ona jest lagodna do psow. tylko one jej nie toleruja. kladzie sie na ziemi jak czlowiek podchodzi... wszedzie jej pelno, taki ala rozrabiak. Quote
Delph Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dzięki, ze zdjęcia mi wyglądało, że taka owczarkowata jest, czyli spora. Quote
Diegula Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 podniosę, bo tylko tyle mogę zrobić:placz: Quote
Recommended Posts