Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z kim się spotkamy? :)
Bullterriery sędziuje pan Opara [przed chwila dzwonilam do ZK w Lesznie], asty chyba pan Król, staffiki chyba tez Opara :roll:
To nasz ostatni lub przedostatni występ w klasie szczeniat :cry:

Posted

Najlepiej zadzwonic we wtorek - po plan sedziowania i stawke imienna, na razie Pani byla w stanie podac tylko liczbowo - ja pytalam o bulle - bedzie ich 20, 8 psow i 12 suk, 2 psy w klasie szczeniat i 6 suczek w klasie mlodziezy - nic wiecej nie wiem.
Ale pani jest bardzo mila i poda na pewno informacje.

Posted

No to tufi ma się z czego cieszyc ! Bigos prezentacja na szóstke !!! I lok. WO... :wink: Jak przyjedzie po wystawie sama się pochwali jaki super opisik dostała!
Nam tez sie powiodło zdobyliśmy ZW.MŁ i tym samym Kika zdobyła MŁ.CH.PL ...a tak sie marwtiłem bo donosy zapowiadały co innego..hehe

Posted

MSMIMI napisał(a):
gratulacje janusz
a taki byles zmartwiony :) a co bedzie w tej sytuacji z ustroniem?

Brawo!!! i dla Kiki i dla Janusza !!
Jak to co będzie z Ustroniem ?? Kika pójdzie w pośredniej :D chociaż lepiej nie...bo wtedy być może powalczy z Lugerem o BOBa :evilbat: Janusz...do Ustronia macie stanowczo zadalekooo :lol: no i te beznadziejne ringi i pod gołym niebiem..a jak będzie padać to kicha ... :lol:

Gratulki dla Bigosa!! no i gdzie ten opis jest!!??

Posted

Nie którym moze nie wypada ale mi wolno :)
Róznymi kanałami udalo mi sie sciagnąc opis Bigosa..hihi
Oto on:
"mocny pies, w dobrym typie, doskonala glowa i wyraz, swietna gorna linia, wydajny ruch, doskonaly temperament, chwilami zbyt wysoko niesie ogon"
Niezły co?? :D choć z tym ogonem to stanowcza przesada :wink:

Posted

Hej Jahu, hej Tuffi!!!

Fajnie, że się "rozpoznaliśmy...."
Tufi a może masz lepsze zdjęcie Rudego (Cool coś tam?)
Bo to ja go wystawiałam, zresztą z łapanki (= pierwszy raz miałam go na smyczy....)
Gratulacje!!!!
Pozdrawiam
CHI

Posted

:o :roflt:
No to niezle :D Milo bylo "poznac" :lol:
Z tego roku nie mam innych zdjec, uchwycilam go na ubieglorocznej wystawie, ale Tobie pewnie nie tyle o psa chodzi, co o handlerke ;) Popytam jeszcze - Edyta od Subaru robila fotki.

Posted

Hej Tufi musimy sie jakos spotkac bo mam Twoja piszczalke ;-)
bedziesz w Tulln, albo w szczecinie albo w krakowie?
pozdrawiam
Krzysiek