tufi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Z kim się spotkamy? :) Bullterriery sędziuje pan Opara [przed chwila dzwonilam do ZK w Lesznie], asty chyba pan Król, staffiki chyba tez Opara :roll: To nasz ostatni lub przedostatni występ w klasie szczeniat :cry: Quote
tufi Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 Dostalam juz potwierdzenie - mamy numer 1507. To co - nikogo z Was nie bedzie? Bull szt. 1 - dostaniemy BOBa? 8) :lol: Quote
B.J Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 A moze ktos zna stawke Astow :?: I bardzo chcialby sie ta wiedza podzielic :D Quote
tufi Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Najlepiej zadzwonic we wtorek - po plan sedziowania i stawke imienna, na razie Pani byla w stanie podac tylko liczbowo - ja pytalam o bulle - bedzie ich 20, 8 psow i 12 suk, 2 psy w klasie szczeniat i 6 suczek w klasie mlodziezy - nic wiecej nie wiem. Ale pani jest bardzo mila i poda na pewno informacje. Quote
Tagir Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 No to tufi ma się z czego cieszyc ! Bigos prezentacja na szóstke !!! I lok. WO... :wink: Jak przyjedzie po wystawie sama się pochwali jaki super opisik dostała! Nam tez sie powiodło zdobyliśmy ZW.MŁ i tym samym Kika zdobyła MŁ.CH.PL ...a tak sie marwtiłem bo donosy zapowiadały co innego..hehe Quote
Alicja Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 BRAWO DLA ZWYCIĘZCÓW :laola: i wszystkich biorących udział :wink: Quote
Kati Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 gratulacje dla zwycięzców i dla pokonanych. :D Czy ma ktoś już jakieś wieści z ringu amstaffów? Quote
MSMIMI Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 gratulacje janusz a taki byles zmartwiony :) a co bedzie w tej sytuacji z ustroniem? Quote
Złośnica Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 MSMIMI napisał(a):gratulacje janusz a taki byles zmartwiony :) a co bedzie w tej sytuacji z ustroniem? Brawo!!! i dla Kiki i dla Janusza !! Jak to co będzie z Ustroniem ?? Kika pójdzie w pośredniej :D chociaż lepiej nie...bo wtedy być może powalczy z Lugerem o BOBa :evilbat: Janusz...do Ustronia macie stanowczo zadalekooo :lol: no i te beznadziejne ringi i pod gołym niebiem..a jak będzie padać to kicha ... :lol: Gratulki dla Bigosa!! no i gdzie ten opis jest!!?? Quote
MSMIMI Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 jesli jest zgloszona do mł. to czy mozna zmienic klase? chyba tak :) Quote
Tagir Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Klasy pozmieniamy ale wiesz Ustroń był taki rezerwowy i Magda mozesz spać spokojnie..hihi Quote
Złośnica Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 ufff...to ide poczarować coby inną silną konkurencję jeszcze przed wystawą wykończyć :lol: Quote
Tagir Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Nie którym moze nie wypada ale mi wolno :) Róznymi kanałami udalo mi sie sciagnąc opis Bigosa..hihi Oto on: "mocny pies, w dobrym typie, doskonala glowa i wyraz, swietna gorna linia, wydajny ruch, doskonaly temperament, chwilami zbyt wysoko niesie ogon" Niezły co?? :D choć z tym ogonem to stanowcza przesada :wink: Quote
CHI Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Hej Jahu, hej Tuffi!!! Fajnie, że się "rozpoznaliśmy...." Tufi a może masz lepsze zdjęcie Rudego (Cool coś tam?) Bo to ja go wystawiałam, zresztą z łapanki (= pierwszy raz miałam go na smyczy....) Gratulacje!!!! Pozdrawiam CHI Quote
tufi Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 :o :roflt: No to niezle :D Milo bylo "poznac" :lol: Z tego roku nie mam innych zdjec, uchwycilam go na ubieglorocznej wystawie, ale Tobie pewnie nie tyle o psa chodzi, co o handlerke ;) Popytam jeszcze - Edyta od Subaru robila fotki. Quote
kia Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Hej Tufi musimy sie jakos spotkac bo mam Twoja piszczalke ;-) bedziesz w Tulln, albo w szczecinie albo w krakowie? pozdrawiam Krzysiek Quote
tufi Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 Robimy przerwe teraz az do klasy mlodziezy, najprawdopodobniej zaczniemy ja od Sopotu w sierpniu dopiero. Quote
Recommended Posts