Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Imię:Luxus
rasa: owczarek niemiecki bez rodowodu
Miasto:Krasnystaw k. Lublina
sterylizacja:nie
szczepienia:brak danych
Kontakt w sprawie adopcji: zuzia06@vp.pl
O Luxusie dowiedziałam się od znajomej, z tego co udało mi się dowiedzieć na temat psa od właścicieli: Lubi biegać, jest bardzo energiczny, łagodny, ma wesołe usposobienie. Jak jest na swoim terenie to atakuje pieski( ale tez bardziej do zabawy niż do gryzienia) Na spacerach nie reaguje agresywnie na inne pieski, skory do zabawy, z kotami chce się bawić, ale ich nie gryzie, nigdy nie miał styczności z dziećmi- wiec nie wiemy jak może się zachować.( była taka sytuacja że kupcy przyszli z dzieckiem i oglądali działkę to dawał się głaskać dziecku) Był chowany na działce i trochę w domu jest nauczony żeby sie nie załatwiać w domu. I najważniejsze musi mięć dużo ruchu, ponieważ pies do tej pory miał swobodny dostęp do działki, właścicielka pisze, że siedząc w domu po ok. 2 godz. zaczyna domagać się wypuszczenia.
Powód oddania: przeprowadzka do bloku i alergia

Jak mnie ktoś oświeci jak wstawić fotki to mam 3 zdjęcia Luxusa.
Zdjęcia psiaka:
" class="ipsImage" alt="">
" class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='zuzia']Imię:Luxus

Jak mnie ktoś oświeci jak wstawić fotki to mam 3 zdjęcia Luxusa.

Najlepiej wsadzić zdjęcie do imageschac-ka ( ImageShack® - Image Hosting ) skopiować adres który nam wyskoczy po przerobieniu zdjęcia ( http:// .......jpg. ) na dogomani wejść w pisanie wiadomości nadusić kwadracik z żółtym obrazkiem w to pole które nam wyskoczy wkleić wcześniej skopiowany adres z imageschac-ka i już gotowe ;))))

Posted

Ile Luxus ma czasu na znalezienie nowego domu? I co się z nim stanie jeśli przyjdzie czas przeprowadzki a nie znajdą się na niego chętni?
Czy jest możliwość aby został wykastrowany przed wydaniem do nowego domu, albo żeby obecni właściciele zobowiązali do tego nowych?

Posted

pinkmoon napisał(a):
Czy jest możliwość aby został wykastrowany przed wydaniem do nowego domu, albo żeby obecni właściciele zobowiązali do tego nowych?

Obecni właściciele z tego co zrozumiałam go nie wykastrują, ale mogą w umowie zobowiązać do tego nowych właścicieli Luxusa.
Luxus może pozostać tam gdzie jest do czasu znalezienia nowego domu, własciciele mają poczekać z przeprowadzką do tego czasu. Pies jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie.

• 2 weeks later...
Posted

dziewczynki czy ten pies jest jeszcze do wziecia nie bedzie siedzial w domku potrzebujemy pieska do domu z gospodarstwem mialby bude i dobrych wlascicieli od dzisiaj w spiczynie bende 3 dni bende zagladala na forum sama tam czesto bywam pies dla sąsiadow nbardzo milych

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie, wczoraj otrzymałam wiadomość że Luxus znalazł domek :) Bardzo proszę moderatora o zamkniecie i przeniesienie wątku.