Koreksonowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Aż dziw że są takie niskie podpórki do poprzeczek:D A swoją drogą szkoda że u mnie nie ma takich mozliwości, bo już tam widzę Korczysława z obłędem w oczach :evil_lol: Quote
moon_light Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 aaaa obłęęęęędneee. chi są przeeeezajebiste :loveu: Quote
ewtos Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Szczęśliwy pies! a niektórzy proponują im kuwety i różowe sukieneczki. Quote
Aysel Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Wbrew pozorom te osobniki naprawdę do agility się nadają :lol: Żebyście widzieli moją w akcji to byście się zdziwili jak wysoko potrafi taki 'chomik' wskoczyć ;) Quote
karola&gacek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Nie widze w tym nadzwyczajnego :diabloti: Pod koniec naszło małego na zabawe :evil_lol: Mój dokładnie tak samo robi :cool3: Ale mówie wam... trenowanie takiego psa jest niewskazane :shake: dla właściciela oczywiście :evil_lol: sami spróbujcie spędzić pół godziny w pozycji jak ta dziewczyna kiedy mały robi obroty :diabloti: (żart oczywiście- maluchy powinno się szkolić bo często wyrastają na gorsze niż nie jeden "pies morderca" :mad:) Quote
olekg89 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ja chce!!!!!!!!!!!:evil_lol:Moje psy żrą 15kg na miech.Taka chiłka chyba góra 1kg.:diabloti: Quote
Daga&Maks Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 świetna chiłka :loveu: ludzie zakładają im jakieś sukieneczki i wpychają to torebek a przecież z psem można się świetnie bawić. Quote
ladybird Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 olekg89 napisał(a):Ja chce!!!!!!!!!!!:evil_lol:Moje psy żrą 15kg na miech.Taka chiłka chyba góra 1kg.:diabloti: o tym samym pomyślałam :evil_lol: Quote
psiulka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Aż się miło na to patrzy - każdy pies potrafi! :multi: Ale mały wariat :evil_lol: Quote
Gośka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Po prostu ŚWIETNE!!!!! :crazyeye::loveu: Quote
mortikia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Uśmiałam się, kiedy oglądałam ten filmik :) Ta chiłka jest fantastyczna! Quote
FredziaFredzia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Podobał mi się filmik, widać że pies szczęśliwy! ;) Quote
1w0na Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ha ha... nieźle :D Co za zbieg okoliczności, bo właśnie zastanawiałam się czy z tak małym psem można uprawiać agility (właśnie ze względu na wysokość poprzeczek) :D Quote
Recommended Posts