Ambra Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 W Sosnowcu pilnie poszukuje domu sunia 8 mieś. z kompletem szczepień grzeczna ułozona lubiaca dzieci wychowana w mieszkaniu! oddaja sunie z powodu braku czasu. Pomóżcie szukać dla niej domku!! Quote
ANETTTA Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 dobrze ze oddaja a nie wyrzucili podnosze roześle a nóz ktos cos znajdzie ... Quote
aisai Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 to ja sie melduje. ogloszenia zrobie. Jak beda - dam znac. Quote
aisai Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Siadłam do ogłoszeń i.. brakuje mi danych. Na kogo kontakt podać? Jak z kotami? Jak z innymi psami? I w zasadzie cokolwiek więcej o niej... Ale przede wszystkim dane kontaktowe do kogoś kto rzeczywiście coś o suni wie. Pozdrawiam, aisai Quote
Ambra Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Aisai daj ogloszenia na mnie, masz pełne dane prawda? dziekuje Ci bardzo!! Quote
aisai Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ogłoszenia dodane: psy, koty, hodowla Alegratka.pl - Ogłoszenia drobne. Kupię, sprzedam - ogłoszenia drobne w Internecie Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl - DARMOWE OGŁOSZENIA | ZWIERZĘTA: PSY, KOTY. SUKNIE ŚLUBNE, NIERUCHOMOŚCI http://www.isu.pl/ Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz Quote
Ambra Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 nie, pan ktory mial przyjechac ja obejrzec standartowo zamilk.:shake: Quote
aisai Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 W górę, na pierwszą. Może ktoś Cię wypatrzy? aisai Quote
aisai Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ambro, i jak takm ogarzycy idzie szukanie domku? Jakoś cicho u suni... aisai Quote
Recommended Posts