Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anakin']Hello
Jestem tu nowicjuszem, ale bardzo kocham baski:są śliczne. Niestety-nie mam warunków na psa.
Hej, witaj!
Sorki, że dopiero teraz odpowiadam, ale miałam nieczynny komputer. Abagass i Savannah dobrze napisały - warunki do "mania" baska, to rzecz względna.
Mnie bardzo cieszy, że Twoim logo jest pręgowany basek. Czyżby następny wielbiciel tego umaszczenia? Możecie sobie podać ręce z Agabass, no i ze mną! Może kiedyś na spacerku lub na wystawie?
Pzdr. ciepło i serdecznie.
Asiaczek

• 6 months later...
Posted

Wielkie dzięki za info, ale to nie chodzi o warunki mieszkalne. Jestem ciągle zabiegana, czsami nie starcza mi czasu żeby siąść i posłuchać radia. Dlatego rzadko wchodzę na dogo.

Posted

[quote name='baskomaniak']
dzieki za życzenia
My również składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości. :x-mas:

Posted

Anakin napisał(a):
Wielkie dzięki za info, ale to nie chodzi o warunki mieszkalne. Jestem ciągle zabiegana, czsami nie starcza mi czasu żeby siąść i posłuchać radia. Dlatego rzadko wchodzę na dogo.

No to życzymy Ci, abyś w Nowym 2006 Roku znalazła więcej czasu dla nas, dla DGM oraz ... dla jakiegoś zwierzątka!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='hanacek']Mám ještě prosbu ,jak zrobit by měla foto u loga jako vy ?Děkuji pěkně.:multi:
Hello Hanacek, musisz na tej www : http://www.imageshack.us/ zrobic "przeglądaj" wybierz foto i zrób "host in" i potem wybierasz hotlink dla forum(1) ;-) i potem tylko ten cały adres "copy" do Dogomani, w "Panelu użytkownika" i w "EDYTUJ PODPIS" go wklejasz (perf) i zapisujesz zmiany:)
Pozdrawiam

Posted

[quote name='hanacek'].I chtěla bych ještě znat,co značí tie plamienki pod vašim logem ?;-) :lol:
chodzi o to:

i inne?

To są obrazy rang. Jak napiszesz ileś postów, to masz wyższą rangę:haha:

Posted

hanacek napisał(a):
Basenji- děkujem ,že ti líbí moj avatarek.I chtěla bych ještě znat,co značí tie plamienki pod vašim logem ?;-) :lol:

Hanacek - 1 post = 1 pkt. I w zaleznosci od tego, ile napiszesz postow, tyle masz punktow. A co za tym idzie = tytul, np:
0 - 101 - AMATOR,
102 - 251 - DOGOMANIAK
252 - 501` - STARSZY DOGOMANIAK
502 - 751 - MŁODSZY DOGOMASTER
752 - 1001 - DOGOMASTER
1002 - 2501 - STARSZY DOGOMASTER
2502 - 5001 - WETERAN
5002 - 7501 - STARY WYJADACZ
.......
Pzdr.

Posted

[quote name='gmk']Prawda ? Byłaby wielka szkoda ...
Ale jakoś nikt jej nie zaprosił... Nie pomyslał, może nie chciał?

Pozdrawiam

[quote name='Asiaczek'] "Jak zwykle masz rację inaczej."

Nikt i nigdzie, tylko Ty i to for ever! To już się robi nudne....blablabla.
Pzdr.

:evilbat:
Dziewczyny, weźcie zakopcie te bojowe wałki do ciasta i przejdźcie na styl formalny lub wyrażajcie się po angielsku.
Wasze uwagi są naprawdę bardzo cenne i dla wielu czytelniików tego forum wasza wiedza i doświadczenie mają ogromne znaczenie dla własnego zwierzaka ale sposób wzajemnego wyrażania się za bardzo przypomina nasz Sejm.
A poza tym jest to męczące, bo forum jest przecież publiczne a te animozje są znane tylko wam, więc potencjalni fani basenji mogą się szybko zniechęcić do czytania go.
Nie mówiąc o tych, którzy od dawna czytają to i starają sie to znosić.
Zdrówko:eggface:

Posted

Masz rację, ja nie mam białej gorocząki tylko spokojnie, nawet bardzo odopiwdałam na niezbyt grzeczne zaczepki, teraz juz nie bedę , tereaz zacznę poprawiac błędy merytoryczne we wszystkich tematach w których pisane są nieprawdziwe informacje o rasie.

Pozdrawiam