Asdf Posted September 4, 2003 Posted September 4, 2003 Czy wie ktoś gdzie mogłabym dostac specjalistyczna "suszarke", "napuszacz" dla psow??? I o jakich moca sa i w jakich cenach sa dostepne?? Quote
caterina1 Posted September 6, 2003 Posted September 6, 2003 Sa to dosyć drogie rzeczy. Najlepiej jak kupisz sobie profesjonalną suszarkę ludzką,taką też napusztsz włosy psu. Oczywiście jeśli umiesz to zrobić, a nie jest to takie trudne. A jakiego psa masz :question: Quote
Asdf Posted September 6, 2003 Author Posted September 6, 2003 Mam profesjonalana szuszrke ludzka, ma 1800 W, ale ja chce taka specajna dla psow!!!! Umiem to robic, i jak na razie robie to własnie ta ludzka suszarka. W kazdym razie chciałabym kupic taka specjalistyczna, z tego co wiem to ceny sa ponad 1000 zł, ale nie mam namiarow na nikogo kto zajmowałby sie sprzedaza takiego sprzetu. Mam psa rasy siberian husky. Pozdrawiam Quote
Monika R. Posted September 8, 2003 Posted September 8, 2003 ja mam miec sprowadzony taki sprzet z niemiec na poznan juz bede miala bo ten kto ma mi sprowadzic jeszcze sprawdza firmy Quote
Asdf Posted September 8, 2003 Author Posted September 8, 2003 to fajnie, ze bedziesz miała, ale to nie jest odpowiedz na moje pytanie. Sprowadza ci to Kozina?? Mozesz mi powiedziec za ile?? Quote
Patt Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 Zobacz na str. - http://www.republika.pl/grot01/ Quote
Asdf Posted September 10, 2003 Author Posted September 10, 2003 i o to mi chodziło bardzo dziekuje :)) Quote
caterina1 Posted September 20, 2003 Posted September 20, 2003 Właśnie dowiedziałam się od profesjonalistki że najlepsze suszarki mają amerykanie tylko są trochę drogo ok.5ooo-8ooo zł,własnie takie z rurami do napuszania sierści :Dog_run: Quote
Asdf Posted October 30, 2003 Author Posted October 30, 2003 KTOS NA PW DAŁMI INFORMACJE O SUSZARKACH, SKASOWAŁA MI SIE I NIE PAMIETAM OD KOGO JA DOSTAŁAM, PROSZE O PONOWNA INFORMACJE Quote
sylwiaskalska Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 Agniecha wejdź na strone KARUSKA tam sa suszarki Quote
flashka-g Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Pan Dominiak w Krakowie produkuje specjalnie suszarki dla psów i chłodnym nadmuchu o niesamowitej sile.Sa to tak zwane odkurzacze.Sa leciutkie i łatwe w transporcie.Swietne sa do suszenia kazdej rasy szczegolnie psów krótkowłosych,szpiców.Aby pies mial bardziej puszysty włoss radze suszyc pod włos i czesac szczotka(slickerem).Sa także specjlane preparaty z RING 5 które napuszaja włos a nie pozostawiają śladu kosmetyku,bardzo dobre do sheltie,collie i innych ras gdzie nalezy włos napuszyc. Quote
flashka-g Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Do tego robi on to nie drogo z tego co wiem.Zapytam sie znajomego który ja kupił i napisze jak odrazu bede wiedziec ile kosztuje:)Suszarka ta ma takze specjalny dodatkowy stojak który ułatwia suszenie gdyz nie trzeba trzymac suszarkiw ręku oraz specjalne końcówki.Mozna wejsc na strone hodowli Ponów PONADTO Anny Dominiak ona na pewno poda namiary na telefon do swojego taty. Quote
Asdf Posted November 3, 2003 Author Posted November 3, 2003 Jakbys mogła to podaj mi namiary, bo ja nie znam adresu jej stronki. Dzieki Quote
Asdf Posted November 3, 2003 Author Posted November 3, 2003 Sylwia dzienki za info, ale te suszarki ze strony Karuska maja strasznie słabą moc 1500-1600W a ja mam w domu zwykła salonowa i ona ma raptem 1800W. Mnie interesuja takie o mocy 2500-3000W :)) Pozdrawiam Quote
flashka-g Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 http://republika.pl/ponadto_kr/meni.html To jest stronka tej hodowli,jak napiszesz na mail albo zadzownisz to napewno Tobie podadzą głębsze info na temat suszarki.To sa podobne suszarki jak na stronie http://www.republika.pl/grot01/...ale jestem przekonana ze tańsze. Quote
Recommended Posts