Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sa to dosyć drogie rzeczy. Najlepiej jak kupisz sobie profesjonalną suszarkę ludzką,taką też napusztsz włosy psu. Oczywiście jeśli umiesz to zrobić, a nie jest to takie trudne. A jakiego psa masz :question:

Posted

Mam profesjonalana szuszrke ludzka, ma 1800 W, ale ja chce taka specajna dla psow!!!! Umiem to robic, i jak na razie robie to własnie ta ludzka suszarka.

W kazdym razie chciałabym kupic taka specjalistyczna, z tego co wiem to ceny sa ponad 1000 zł, ale nie mam namiarow na nikogo kto zajmowałby sie sprzedaza takiego sprzetu.

Mam psa rasy siberian husky.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Pan Dominiak w Krakowie produkuje specjalnie suszarki dla psów i chłodnym nadmuchu o niesamowitej sile.Sa to tak zwane odkurzacze.Sa leciutkie i łatwe w transporcie.Swietne sa do suszenia kazdej rasy szczegolnie psów krótkowłosych,szpiców.Aby pies mial bardziej puszysty włoss radze suszyc pod włos i czesac szczotka(slickerem).Sa także specjlane preparaty z RING 5 które napuszaja włos a nie pozostawiają śladu kosmetyku,bardzo dobre do sheltie,collie i innych ras gdzie nalezy włos napuszyc.

Posted

Do tego robi on to nie drogo z tego co wiem.Zapytam sie znajomego który ja kupił i napisze jak odrazu bede wiedziec ile kosztuje:)Suszarka ta ma takze specjalny dodatkowy stojak który ułatwia suszenie gdyz nie trzeba trzymac suszarkiw ręku oraz specjalne końcówki.Mozna wejsc na strone hodowli Ponów PONADTO Anny Dominiak ona na pewno poda namiary na telefon do swojego taty.

Posted

Sylwia dzienki za info, ale te suszarki ze strony Karuska maja strasznie słabą moc 1500-1600W a ja mam w domu zwykła salonowa i ona ma raptem 1800W.

Mnie interesuja takie o mocy 2500-3000W :))

Pozdrawiam