Marta i Maksymilian Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 MAKSIU Witamy Maksiu jest rasy West Highland White Terier. Urodził się 26.01.2004 r. w Bielsku-Białej. Je karmę Royal Canin - West Highland White Terrier. Ma umaszczenie czysto-białe. Ćwiczymy Obedience,Agility i Frisbee. Mój Westie Zna 12 Komend. A to mój najukochańszy skarbek dla którego żyje : Suwaczek Maksia Quote
Marta i Maksymilian Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Zdjęcia Ze Spacerku :loveu: Wąchamy Wąchamy :evil_lol: Maksiu Siusia :diabloti: Zasypujemy Pańcie :eviltong: Mamy Już Dość Aparatu :angryy: Maksiu Był Ciekawy Co Tam Jest :p Wracamy Do Domku :eviltong: Przy Dwiach Na Klatce Schodowej :cool1: To Narazie Tylko Później Może Jeszcze Coś Dodam ;) Quote
Marta i Maksymilian Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Ćwiczymy Obedience Jestem z Maksia Dumna :loveu: YouTube - Obedience Quote
bianka19 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witamy ;) Śliczny Maksiu :loveu::loveu::loveu: http://photos.nasza-klasa.pl/24493482/227/other/std/bcd109fdef.jpeg Quote
bianka19 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Filmik świetny :loveu::loveu: Maks jest bardzo mądry :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Marta i Maksymilian napisał(a):Ćwiczymy Obedience Jestem z Maksia Dumna :loveu: YouTube - Obedience Świetny! No masz z czego być dumna. Jest super!! MAM DO SPRZEDANIA : Rogz Jellybean Collar obroża zwykła 11mm / 19-25 cm (używana ale nie zniszczona) Zestaw Hiltona Pomarańczowy w łapki ( nie używany - tylko smycz trochę ) Szelki Avenue granatowe. (prawie wogle nie używane - nie zniszone ) Chcesz dowiedzieć się więcej? Zobaczyć zdjęcia? Pisz tu lub na GG 12300349. Czekam! Quote
Marta i Maksymilian Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 CaneSs napisał(a):Świetny! No masz z czego być dumna. Jest super!! MAM DO SPRZEDANIA : Rogz Jellybean Collar obroża zwykła 11mm / 19-25 cm (używana ale nie zniszczona) Zestaw Hiltona Pomarańczowy w łapki ( nie używany - tylko smycz trochę ) Szelki Avenue granatowe. (prawie wogle nie używane - nie zniszone ) Chcesz dowiedzieć się więcej? Zobaczyć zdjęcia? Pisz tu lub na GG 12300349. Czekam! Wiem Wiem Caness Maksiu Jest Super Psem :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Marta i Maksymilian napisał(a):Wiem Wiem Caness Maksiu Jest Super Psem :loveu: Nie mogę zaprzeczyć :P Quote
Recommended Posts