Kinya Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 W najbliższą niedzielę 6 września o godzinie 10:00 w Libiążu na Stadionie MORS przy ulicy Piłsudskiego odbędzie się I Charytatywna Wystawa Psów. Dochód z niej zostanie przekazany na rzecz Fundacji Pro Animals. Tutaj szczegóły, a ja zaraz postaram się przerobić plakat do przyswajalnego dla forum formatu ;) Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom Quote
Ada-jeje Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Kazdy chetny moze przyjsc z swoim psem, ale raczej w typie owczarka niemieckiego, i nalezy to zglosic organizatorom wystawy, w dniu przybycia lub wczesniej telefonicznie. Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Czy znajda sie chetni :crazyeye: do przybycia i zaprezentowania swoich ONkow. Quote
Kinya Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Dobrze żeby pogoda dopisała. Mogę wziąć moją Mercy, ona z onki i szetlanda :cool1: Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Kinya jak pogoda dopisze to znaczy ze sie spotkamy :-o Quote
Kinya Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Może nawet jak nie dopisze ;) Byle mój tż dał radę, bo tylko jego auto jest do przewozu psów przystosowane. Quote
Kilche Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Prawdopodobnie pojedziemy :] Czyli... mogę wziąść normalnie Dżakiego bez żadnych przeszkód, tak? Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Vida mozesz zabrac Dzakiego bez przeszkod, swoje przybycie z psem nalezy zglosic organizatorom, wczesniej telefonicznie lub w dniu wystawy osobiscie. Quote
Jade_Natalia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 My może też będziemy :p Można z rasowym psem, czy tylko "w typie"? Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Natalio wystawe organizuje hodowla ONkow rodowodowych , ale mozna tez przyprowadzic w typie rasy, okaze sie ze Twoja suka pochodzi wlasnie z tej hodowli. :evil_lol: Quote
Jade_Natalia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 eee moja z Tomic jest:p, a poza tym hodowla z Libiąża hoduje długowłose;). W takim razie może się zaprezentujemy:oops: Quote
Gosiapk Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Niestety nie mam ONków, tylko charciki włoskie i chihuahua, zupełnie nie w typie Onków :shake: Quote
Ada-jeje Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Gosia co Ty masz :crazyeye: charciki wloskie :crazyeye:dawaj mi tu prosze linka, juz od dluzszego czasu jest domek dla charcika wloskiego. Quote
Gosiapk Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ada-jeje napisał(a):Gosia co Ty masz :crazyeye: charciki wloskie :crazyeye:dawaj mi tu prosze linka, juz od dluzszego czasu jest domek dla charcika wloskiego. Ale to są moje dziewczyny, u mnie mają emeryture i dożywotni dom. Nigdzie nie jadą :shake: :p Quote
Ulaa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Chyba wezmę Megi z wózkiem jak nie będzie za gorąco, więc małe dzieci będą mogły liczyć na przejażdżkę w psio-wozie ;) Quote
Kilche Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ada-jeje napisał(a):Vida mozesz zabrac Dzakiego bez przeszkod, swoje przybycie z psem nalezy zglosic organizatorom, wczesniej telefonicznie lub w dniu wystawy osobiscie. My będziemy z Dżakim 100% :razz: Ale jeszcze jedno. Tata powiedział, że możemy być dopiero wpółdo pierwszej, więc... załapiemy się jeszcze na wystawę? Czy już będzie rozpoczęta? Quote
Ada-jeje Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wystawa rozpoczyna sie o 10.00 ale ma trwac do 16,00 wiec sie jeszcze zalapiecie. Quote
Kilche Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ada-jeje napisał(a):Wystawa rozpoczyna sie o 10.00 ale ma trwac do 16,00 wiec sie jeszcze zalapiecie. Aha, rozumiem, więc dobrze. ;) Do zobaczenia :razz: Quote
Kinya Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 To już jutro, a ja swojej nawet nie uczesałam :oops: Quote
Jade_Natalia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A moja już wyczesana:eviltong:. Oby tylko pogoda dopisała:lol: Quote
Kinya Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 No to nie mamy szans :placz: :evil_lol: Quote
Kilche Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Kinya napisał(a):No to nie mamy szans :placz: :evil_lol: Mój wyczesany i nawet pojedzony XDDD :multi: :razz: :evil_lol: Ale... nie wiem czy pojedziemy, tata... jakoś mam dziwne wrażenie, że chce mi coś powiedzieć, ale nie może... pewnie, że mu się nie chce. Ale cóż. Musimy jechać ;D Dżaki będzie miał niebieską obrożę i czarną gruba smycz, więc jak coś, to podejsć ;D Quote
Recommended Posts