sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Marcino1978 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Marcino1978 napisał(a):podpadłaś kochana :evilbat: nie słuchaj jej zakochasz sie na bank :lol: :wink: Ja podpadłam :lol: Marcin Tobie przeciez to niemozliwe 8) Magda pozna Chudego i sie zakocha :roflt: mam focha :evilbat: nie gadamy :evilbat: :sweetCyb: nie wierze :ylsuper: Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Marcino1978 napisał(a):zobaczysz :evilbat: szantaż :evilbat: Quote
Rybka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Czy ktos moze bedzie jechal z Walbrzycha do wawki :roll: po wystawie?? Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Marcino1978 napisał(a):no baa :lol: oki jak FOCH to FOCH, zobaczymy kto lepszego zrobi 8) :wink: :lol: Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Rybka napisał(a):Czy ktos moze bedzie jechal z Walbrzycha do wawki :roll: po wystawie?? Rybka a nie masz pociagu z Wałbrzycha do Wawki wogóle :roll: Quote
Rybka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 sh_maniak napisał(a):Rybka napisał(a):Czy ktos moze bedzie jechal z Walbrzycha do wawki :roll: po wystawie?? Rybka a nie masz pociagu z Wałbrzycha do Wawki wogóle :roll:mam jedzie 10 godzin :cry: po nocach przeciez nie bede wracac sama :-? i to z psem obronnym :lol: Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Qrcze nie fajnie :roll: A zobacz jak ci pociagi z miast ościennych jadę, tak bedzie prosciej kogos znalesc aby cie podrzucił :D ( Mega18 jest np z Legnicy;) ) Odemnie z Opola na bank cos jedzie, ale ja mam auto po dach wypakowane :-? Quote
Rybka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Najlepsze mam z Poznania :roll: ale Marcino nie wiem czy sie na 19 wyrobi :( a to ostatni pociag :-? Wiec mysle czy moze ktos z wawki nie jedzie?? Quote
maga18 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 odemnie z Lca to i tak by trzeba bylo na Wroclaw uderzyc... i z tamtad cosik by jechalo... Rybka a moze poznasz kogos z Wawy na wystawie ;) Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='maga18']Sh_maniak!! Super!! Patrz... 8) Moj ring jest zaraz kolo Twojego ;) a husky wchodza na ring o 11:40 :lol: i oby u ciebie przyspieszyli, a u mnie opóźnili, bo fotek ci nie zdażę zrobic :( superrrrrrrr, że jestesmy obok siebie :angel: :angel: Tylko Marcin z Rybka jakis hektar od nas :lol: , ale myśle, że wystawia i przyjda do nas ( jak foch Marcinowi przejdzie :roflt: ) :biggrina: Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Rybka napisał(a): Wiec mysle czy moze ktos z wawki nie jedzie?? Rybka zobacz na strone zk w Wałbrzychu tam jest spis wystawców z adresami, zobacz czy bedzie ktoś z Wa-wki i odrazu zobacz sobie jaka rase wystawia i polujjjjj :lol: Quote
Rybka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Zes mnie podpuscila :lol: teraz patrze na plan :wink: ...a tak serio to nie wiem co zrobic :-? po ludziach nie bede obcych chodzic i pytac :( . A widze ze nikogo z dogo nie ma :cry: Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 I co jest ktoś z Wa-wki w katalogu?? Rybka a kto mówi, że ty masz chodzic po obcych ludziach, wyslesz kogoś :lol: Quote
Rybka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='sh_maniak']I co jest ktoś z Wa-wki w katalogu?? Rybka a kto mówi, że ty masz chodzic po obcych ludziach, wyslesz kogoś :lol: nie wiem bo ich za duzo :lol: nie chcialo mi sie juz szukac :wink: ciekawe kto 8) Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Ja patrzyłam kto jest z Opola, ale bardzo pobieżnie i były 2 osoby z Wawy wiec coś się pomysli :wink: ja już dzisiaj nie podpadam :lol: 8) Quote
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='maga18']Sh_maniak!! Super!! Patrz... 8) Moj ring jest zaraz kolo Twojego ;) a husky wchodza na ring o 11:40 :lol: i oby u ciebie przyspieszyli, a u mnie opóźnili, bo fotek ci nie zdażę zrobic :( superrrrrrrr, że jestesmy obok siebie :angel: :angel: to bedziesz na zoom`ie robila raz sobie raz mi :lol: albo Marcina zatrudnie ;) Quote
sh_maniak Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Nie Marcina lepiej nie ( uwierz, że wiem co mówie :wink: ), ale ja Sandre ze sobą biore, to jak coś ci ja wypożycze - robiła mi fotki już nie raz i wie dokładnie co i jak ma cykać :D Quote
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 zawsze robila mi moja mama... z tym ze na zdjeciach jej autorstwa przewaznie byl tylko psi ogon, albo moja noga... :lol: albo ucinala psu nogi jak stal, albo glowe :D jak Marcin robi podobne to nie chce :lol: w takim razie poprosze Sandre :wink: Quote
sh_maniak Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 no własnie takie zdjęcia robi :lol: ale ja podpadam 8) Tak Sandi jest "szkolona" przezemnie, wiec bedzie dobrze :wink: Quote
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 super :D jeszcze bedzie sie musiala przeszkolic na moj aparat ;) Martuś ja juz Rubinka nie bede wystawiala, prawda?? Zdrowa jestes to sobie poradzisz ;) U mnie zaszly natomiast male zmiany i jakbym miala jednak rubina wystawic to trzeba by bylo sie streszczac... mam do wystawienia dwa grzywki w kl.szczeniat i mlodziezy :lol: Quote
sh_maniak Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Tak ja juz zdrowa i Rudego wystawię, a bardziej on sie sam wystawi :lol: Co tam jeszcze wystawiasz, chwal się :wink: Quote
maga18 Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 powderek psiaczek Vasco Rosa Thea dogomaniaczki Onki :D musimy wywalczyc Zw.mlodziezy :wink: Quote
Recommended Posts