Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marcino1978 napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Marcino1978 napisał(a):
podpadłaś kochana :evilbat:

nie słuchaj jej zakochasz sie na bank :lol:

:wink:

Ja podpadłam :lol: Marcin Tobie przeciez to niemozliwe 8)

Magda pozna Chudego i sie zakocha :roflt:

mam focha :evilbat: nie gadamy :evilbat:

:sweetCyb: nie wierze :ylsuper:

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sh_maniak napisał(a):
Rybka napisał(a):
Czy ktos moze bedzie jechal z Walbrzycha do wawki :roll: po wystawie??

Rybka a nie masz pociagu z Wałbrzycha do Wawki wogóle :roll:
mam jedzie 10 godzin :cry: po nocach przeciez nie bede wracac sama :-? i to z psem obronnym :lol:

Posted

Qrcze nie fajnie :roll:

A zobacz jak ci pociagi z miast ościennych jadę, tak bedzie prosciej kogos znalesc aby cie podrzucił :D ( Mega18 jest np z Legnicy;) )
Odemnie z Opola na bank cos jedzie, ale ja mam auto po dach wypakowane :-?

Posted

Najlepsze mam z Poznania :roll: ale Marcino nie wiem czy sie na 19 wyrobi :( a to ostatni pociag :-?
Wiec mysle czy moze ktos z wawki nie jedzie??

Posted

[quote name='maga18']Sh_maniak!! Super!! Patrz... 8) Moj ring jest zaraz kolo Twojego ;) a husky wchodza na ring o 11:40 :lol:

i oby u ciebie przyspieszyli, a u mnie opóźnili, bo fotek ci nie zdażę zrobic :(

superrrrrrrr, że jestesmy obok siebie :angel: :angel:

Tylko Marcin z Rybka jakis hektar od nas :lol: , ale myśle, że wystawia i przyjda do nas ( jak foch Marcinowi przejdzie :roflt: ) :biggrina:

Posted

Rybka napisał(a):

Wiec mysle czy moze ktos z wawki nie jedzie??

Rybka zobacz na strone zk w Wałbrzychu tam jest spis wystawców z adresami, zobacz czy bedzie ktoś z Wa-wki i odrazu zobacz sobie jaka rase wystawia i polujjjjj :lol:

Posted

Zes mnie podpuscila :lol: teraz patrze na plan :wink: ...a tak serio to nie wiem co zrobic :-? po ludziach nie bede obcych chodzic i pytac :( . A widze ze nikogo z dogo nie ma :cry:

Posted

[quote name='sh_maniak']I co jest ktoś z Wa-wki w katalogu??
Rybka a kto mówi, że ty masz chodzic po obcych ludziach, wyslesz kogoś :lol: nie wiem bo ich za duzo :lol: nie chcialo mi sie juz szukac :wink:

ciekawe kto 8)

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='maga18']Sh_maniak!! Super!! Patrz... 8) Moj ring jest zaraz kolo Twojego ;) a husky wchodza na ring o 11:40 :lol:

i oby u ciebie przyspieszyli, a u mnie opóźnili, bo fotek ci nie zdażę zrobic :(

superrrrrrrr, że jestesmy obok siebie :angel: :angel:

to bedziesz na zoom`ie robila raz sobie raz mi :lol: albo Marcina zatrudnie ;)

Posted

Nie Marcina lepiej nie ( uwierz, że wiem co mówie :wink: ), ale ja Sandre ze sobą biore, to jak coś ci ja wypożycze - robiła mi fotki już nie raz i wie dokładnie co i jak ma cykać :D

Posted

zawsze robila mi moja mama... z tym ze na zdjeciach jej autorstwa przewaznie byl tylko psi ogon, albo moja noga... :lol: albo ucinala psu nogi jak stal, albo glowe :D jak Marcin robi podobne to nie chce :lol:
w takim razie poprosze Sandre :wink:

Posted

super :D jeszcze bedzie sie musiala przeszkolic na moj aparat ;)
Martuś ja juz Rubinka nie bede wystawiala, prawda?? Zdrowa jestes to sobie poradzisz ;) U mnie zaszly natomiast male zmiany i jakbym miala jednak rubina wystawic to trzeba by bylo sie streszczac... mam do wystawienia dwa grzywki w kl.szczeniat i mlodziezy :lol: