maga18 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Sh_maniak!! Super!! Patrz... 8) Moj ring jest zaraz kolo Twojego ;) a husky wchodza na ring o 11:40 :lol: Quote
Marcino1978 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 softów jak zwykle masa :-? ( całe dwie sztuki ) Quote
maga18 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 juz wiem co to za psiaki :D a ja myslalam ze Ty masz ASty :lol: Quote
Marcino1978 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ASTa mam jednego - juz weterana - kanapowca :wink: Quote
maga18 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='Lara']wstawili plan sedziwania... ale mnie sie cos nie otwiera... http://www.psy.walbrzych.pl/pdf/ringi.pdf jak chcesz to moge Ci spisac co nieco... ;) Quote
maga18 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Marcino1978 napisał(a):ASTa mam jednego - juz weterana - kanapowca :wink: jesli to ten co w masz w avatarku to powiem Ci w tajemnicy ze sie w nim zakochalam :loveu: Quote
maga18 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Marcino a widziales, ze w kl.szczeniat Sosiek jest sam??? :lol: Wiec na 100% powalczymy na ringu honorowym 8) Wogle Sh_maniak zgarnie znowu wszytsko :lol: Rubin tez sam :lol: a reszta to nie wiem w jakiej klasie ;) Quote
karenina Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 A ja juz trzymam kciuki za te wasza walke :) o BIS puppy :).. I mam cicha prosbe.. Gdyy ktos mogl zrobic dla mnie fotki charcikow wloskich, sa trzy sztuki az tym razem, ale za to rano, wiec moze sie uda je obcykac.. I jeszcze jakby sie udalo podsluchac wyniki..:) Bede w 7 niebie:) To tak na potrzeby strony jaka prowdze, na ktorej mam ambicje umieszczac wyniki charcikow wloskich z wystaw w polsce. Pzdr, Karolina Quote
maga18 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Karenina zrobie co w mojej mocy :lol: Zdjecia beda na 99% (koniecznie z ringu??) a wyniki to sie jeszcze zobaczy :wink: Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 maga18 napisał(a):a co to za rasa te softy?? :oops: nie dziwie ci się , że nie znasz 8) ...... ale jak poznasz raczej sie nie zakochasz :lol: :lol: :wink: Zobaczymy co tam dostaniemy w ringu :roll: ... ja tam zbyt spokonja nie jestem własnie :-? ... na wystawie ci powiem czemu :wink: I ZAMAWIAM POGODE BEZ DESZCZU!!!!!!!!!!! Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Marcino1978 napisał(a):zobaczymy czy mi da wystawić Sośka :wink: wiesz, ze nie da 8) ( z nogą juz dobrze, na szczescie :angel: ) Quote
maga18 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 sh_maniak napisał(a): ( z nogą juz dobrze, na szczescie :angel: ) super :D czyli mam wolne?? :wink: Quote
maga18 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='sh_maniak'] I ZAMAWIAM POGODE BEZ DESZCZU!!!!!!!!!!! ohh chyba niebiosa Cie wysluchaly http://pogoda.interia.pl/?pl_d=4 8) Quote
matrix..... Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Nie mogę otworzyć tej strony, czy mógłby ktoś sprawdzić, czy sa zgłoszone na wystawę charty angielskie greyhoundy? Będę bardzo wdzięczny!! Quote
maga18 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 jest jedna suczka w posredniej :D (imion nie ma, tylko ilosc :lol:) Quote
matrix..... Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Dziękuję bardzo Maga, ciekawe co to za suczka, jak będzie katalog to poproszę o namiary :) Maga - mogę mieć jeszcze prośbę? Jak już będziesz robiła zdjęcia włoszczyznie, to może i ta greyka załapałaby się ? Bardzo proszę!! Quote
maga18 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 ja katalogu miec nie bede bo w kl.szczeniat wystepuje ;) a o foteczkach greyki nie zapomne :D Quote
matrix..... Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Poproszę Martę w takim razie, a za foteczkę już dziękuję :D Quote
karenina Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 maga18 no bez przesady, nie musza byc z ringu :), nie mam swireczka :) i bede niesamowicie wdzieczna, i obiecuje sie zrewanzowac :) Quote
Marcino1978 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='maga18']a co to za rasa te softy?? :oops: nie dziwie ci się , że nie znasz 8) ...... ale jak poznasz raczej sie nie zakochasz :lol: :lol: :wink: Zobaczymy co tam dostaniemy w ringu :roll: ... ja tam zbyt spokonja nie jestem własnie :-? ... na wystawie ci powiem czemu :wink: I ZAMAWIAM POGODE BEZ DESZCZU!!!!!!!!!!! podpadłaś kochana :evilbat: nie słuchaj jej zakochasz sie na bank :lol: :wink: Quote
sh_maniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Marcino1978 napisał(a):podpadłaś kochana :evilbat: nie słuchaj jej zakochasz sie na bank :lol: :wink: Ja podpadłam :lol: Marcin Tobie przeciez to niemozliwe 8) Magda pozna Chudeg i sie zakocha :roflt: Quote
Marcino1978 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 sh_maniak napisał(a):Marcino1978 napisał(a):podpadłaś kochana :evilbat: nie słuchaj jej zakochasz sie na bank :lol: :wink: Ja podpadłam :lol: Marcin Tobie przeciez to niemozliwe 8) Magda pozna Chudeg i sie zakocha :roflt: mam focha :evilbat: nie gadamy :evilbat: Quote
Recommended Posts