Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marcino1978 napisał(a):
ASTa mam jednego - juz weterana - kanapowca :wink:

jesli to ten co w masz w avatarku to powiem Ci w tajemnicy ze sie w nim zakochalam :loveu:

Posted

Marcino a widziales, ze w kl.szczeniat Sosiek jest sam??? :lol: Wiec na 100% powalczymy na ringu honorowym 8)
Wogle Sh_maniak zgarnie znowu wszytsko :lol: Rubin tez sam :lol: a reszta to nie wiem w jakiej klasie ;)

Posted

A ja juz trzymam kciuki za te wasza walke :) o BIS puppy :).. I mam cicha prosbe.. Gdyy ktos mogl zrobic dla mnie fotki charcikow wloskich, sa trzy sztuki az tym razem, ale za to rano, wiec moze sie uda je obcykac.. I jeszcze jakby sie udalo podsluchac wyniki..:) Bede w 7 niebie:)

To tak na potrzeby strony jaka prowdze, na ktorej mam ambicje umieszczac wyniki charcikow wloskich z wystaw w polsce.

Pzdr, Karolina

Posted

maga18 napisał(a):
a co to za rasa te softy?? :oops:

nie dziwie ci się , że nie znasz 8) ...... ale jak poznasz raczej sie nie zakochasz :lol: :lol: :wink:

Zobaczymy co tam dostaniemy w ringu :roll: ... ja tam zbyt spokonja nie jestem własnie :-? ... na wystawie ci powiem czemu :wink:

I ZAMAWIAM POGODE BEZ DESZCZU!!!!!!!!!!!

Posted

Dziękuję bardzo Maga, ciekawe co to za suczka, jak będzie katalog to poproszę o namiary :)

Maga - mogę mieć jeszcze prośbę? Jak już będziesz robiła zdjęcia włoszczyznie, to może i ta greyka załapałaby się ? Bardzo proszę!!

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='maga18']a co to za rasa te softy?? :oops:

nie dziwie ci się , że nie znasz 8) ...... ale jak poznasz raczej sie nie zakochasz :lol: :lol: :wink:

Zobaczymy co tam dostaniemy w ringu :roll: ... ja tam zbyt spokonja nie jestem własnie :-? ... na wystawie ci powiem czemu :wink:

I ZAMAWIAM POGODE BEZ DESZCZU!!!!!!!!!!!

podpadłaś kochana :evilbat:

nie słuchaj jej zakochasz sie na bank :lol:

:wink:

Posted

Marcino1978 napisał(a):

Ja podpadłam :lol: Marcin Tobie przeciez to niemozliwe 8)

Magda pozna Chudeg i sie zakocha :roflt:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Marcino1978 napisał(a):

Ja podpadłam :lol: Marcin Tobie przeciez to niemozliwe 8)

Magda pozna Chudeg i sie zakocha :roflt:

mam focha :evilbat: nie gadamy :evilbat: