maga18 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 matrix..... napisał(a):Maga 18 serdeczne dzięki za zdjęcie greyki - jak ona się nazywa rodowodowo? AIRY ELF`S JUNO`S BEAUTY (O: Druidwood Follow The Rainbow, M: Airy Elf`s Forget Me Not) hod.Inese Bobkova, wł.Bohumila Kombercova, miasto: Usti nad Labem jak na zlosc! wloskie mi sie pochowaly a ten grey mnie przesladowal :lol: Quote
sh_maniak Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 maga18 napisał(a):Sh_maniak a dla mnie masz jeszcze jakies mojego łysolca ?? :lol: ano mam :wink: ale powiem ci, że tak sie schowałas za tym namiotem sedziny, że Sandi miała ogromny problem z fotkami i sama zobaczysz jakie są :roll: dam ci później na pw linkami jak zwykle :lol: Quote
Borderclan Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 BEARDED COLLIE PSY POSREDNIA FIRSTPRIZEBEARS COMANCHE SCOTTSDALE NEVER SAY NEVER SUKI POSREDNIA FIRSTPRIZEBEARS CHARLOTTE OTWARTA DONNA DIANA MARINUS AFFAIR OF HEART KIAORA PHILEMON TIMETO DREAM CHAPIONÓW ALL ABOUT ME KIAORA Quote
sh_maniak Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Ja nie mam katalogu, bo mi ktos świsnął :lol: :wink: BOG 9-tki Quote
Borderclan Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Borderclan napisał(a):Ponieważ nie zostałam na finałach mam pytanie, kto wygrał I grupę Ponawiam prosbe :lol: Quote
warg2003warg Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Na II miejscu był szetland Prima z Kojca Coli.Więcej nie wiem. Quote
maga18 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 sh_maniak napisał(a):maga18 napisał(a):Sh_maniak a dla mnie masz jeszcze jakies mojego łysolca ?? :lol: ano mam :wink: ale powiem ci, że tak sie schowałas za tym namiotem sedziny, że Sandi miała ogromny problem z fotkami i sama zobaczysz jakie są :roll: dam ci później na pw linkami jak zwykle :lol: bo ja taka nie fotogeniczna jestem... atym razem to psu zaszkodzilam :lol: Ciekawe czy sa jakies w biegu ;) Czekam na linki... fajnie by bylo jakby wsrod nich ten kundelek sie znalazl :lol: Quote
Martyna Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 a ja bardzo ladnie sie usmiecham o flat coated retrievery :-))) Quote
sh_maniak Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Borderclan napisał(a):Borderclan napisał(a):Ponieważ nie zostałam na finałach mam pytanie, kto wygrał I grupę Ponawiam prosbe :lol: wystarczy przeczytac wyżej, odpowiedziałam juz dawno na to pytanie........ :roll: Quote
lima Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Na wystawę dojechała tylko 1 suczka rasy Flat coated retriever: kl.champ. GWYNET CHER Tichy Ruland Pies z powodu niedyspozycji pozostał w domu. Pozdrawiam Quote
flashka-g Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 a moze ktos mi podac stawke Ponów?? i co za PON wygrał BIS? Quote
sh_maniak Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 flashka-g napisał(a):a moze ktos mi podac stawke Ponów?? i co za PON wygrał BIS? a nie wiem, ale mam zdjęcie Asiu :wink: Quote
Dzidtka_Gl Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Alasz wygrał BIS Wybranek cwc Lamia dosk bez cwc to PONy oczywiście Quote
sh_maniak Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 BIS BOG 10-tka zw BOG 2-ki zw BOG 3-ki i 4-ki zw BOG 6-tki i 7-ki przepiękny zw BOG 5-tki Quote
Martyna Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 lima napisał(a):Na wystawę dojechała tylko 1 suczka rasy Flat coated retriever: kl.champ. GWYNET CHER Tichy Ruland Pies z powodu niedyspozycji pozostał w domu. Pozdrawiam Dzieki! ech bidaki wlasnie cos ostatnio nie moga dojechac do nas :( Quote
matrix..... Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Maga serdeczne dzięki za zdjęcie i namiary na greykę :) Quote
Savannah Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Graty dla zwycięzców, szkoda że Sh nie wziął BOG :-? Pzdr VS Quote
sh_maniak Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 matrix..... napisał(a):Ten chow-chow też bardzo ładny Rysiu on jest przepiekny :angel: Juz na drugiej wystawie go obserwuje ( wczesniej moja Asanpi z nim w grupie przegrała) i wrażenie to on robi ......... poprostu cudo :iloveyou: Quote
Savannah Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 sh_maniak napisał(a):matrix..... napisał(a):Ten chow-chow też bardzo ładny Rysiu on jest przepiekny :angel: Juz na drugiej wystawie go obserwuje ( wczesniej moja Asanpi z nim w grupie przegrała) i wrażenie to on robi ......... poprostu cudo :iloveyou: cudo , cudem.....szkoda że nie sh :lol: Pzdr Villarica Siberians Quote
Recommended Posts