iwlajn Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Akrum, jestem pod wrażeniem ilości ogloszeń!! Super:) niech się Śliweczce poszczęści!! Quote
Akrum Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 iwlajn napisał(a):Akrum, jestem pod wrażeniem ilości ogloszeń!! Super:) niech się Śliweczce poszczęści!! Jak już ogłaszać to na całego :) Mam nadzieję,że Śliweczkę teraz ktoś zobaczy i się w niej zakocha :) Trzymam za małą kciuki :cool3: Quote
Akrum Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 no co mała Śliweczko, już biegniesz po nowy domek ?? Quote
stonka1125 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 na razie nikt nie dzwonił..... Quote
GochaT Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dobre to zdjęcie z nurkowania ...a tak nawiasem to cisza na wątku ponieważ Ania chyba kocha śliwutkę i nie chce jej za szybko oddać (a najbardziej to będzie żal Altusi bo one są najlepsze psiapsiółki) proszę wstawić filmik jak się bawią... i będę tu teraz często zaglądać oooooooo Quote
iwlajn Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 To może ten tymczas skończy tak jak Luna:evil_lol::loveu: co, Stonka?:oops: Quote
stonka1125 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 zaczynaja nas przerastać koszty utrzymania 6 zwierzaków, wydaje mi się że śliwiok super adopcyjna jest a tu nikt nie dzwoni, tak jak w sprawie Luny, z Lunką to była zupełnie inna decyzja, ona jest stara, nieznośna i nie wiem czy ktoś byłby na tyle cierpliwy żeby ją mieć, ja ją po prostu kocham,ale na początku byłam przerażona jej zachowaniem, a Śliwka jest fajna, nadawałaby się do domku z innym psem, z kotami, charakterek ma pinczerkowaty ale jak jest sama na dworze albo w parze ze staruchem sosikiem to sie nie nakręca i jest grzeczna, ale i tak nie dla starszych ludzi, MŁODYCH, ENERGICZNYCH I FAJNYCH POTRZEBUJEMY DLA ŚLIWIOCZKA!!! Quote
Akrum Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Hm.... tyle ogłoszeń i nic?? Nikt się nie odezwał? Nikt nie zainteresował?? Często jest tak, że jak porobię ogłoszenia innym psiakom, to nawet tydzień nie trwa akcja adopcyjna -tak szybko ludzie reagują na ogłoszenia, ale w przypadku niektórych psiaków, niestety ale to trwa długo i długo... Ale nie poddajemy się, prawda?? Niedługo znów porobimy nowe ogłoszenia, z nowymi zdjęciami zimowymi :) Póki co mam mnóstwo psiaków do ogłaszania czekających w kolejce,ale nie zapominam o Śliweczce :) wrócę jeszcze do ogłaszania jej na nowo :) Quote
stonka1125 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ani jednego telefonu, jestem w szoku, a Sliwka ma cały czas allegro od helga&ares + masa ogłoszen od akrum, z allegro były dwa telefony ale już dawno, po rozmowie i przesłaniu ankiety przedadopcyjnej nikt się nie odezwał Quote
GochaT Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Spokojnie z Dorką też było nie halo , długo, długo cisza aż tu nagle taki cudowny domek ... Quote
iwlajn Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Tak jak mówicie - czasem naprawdę trudno zrozumieć czemu pies nie ma szczęścia w ogłoszeniach. Choć z pewnością wielką rolę odgrywają dobre, przyciągające uwagę zdjęcia... Quote
GochaT Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Będę beczeć za śliwutką ale nawet gdybym chciała ją zabrać do siebie to ona uwielbia mieć kogoś w domu a ja ...u mnie psy są nieszczęśliwe... Quote
Akrum Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Śliweczko, cały czas o tobie pamiętam, jak się miewasz? co u ciebie? tak nam tu gdzieś zginełaś w tych wszystkich watkach. Quote
stonka1125 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Zgłosiły się dwie fajne osoby w sprawie śliwki, ale niestety odpadają te domki, jeden domek chciał pieszczocha dla dziewczynki z mukowiscydozą, takiego łóżkowego przytulaka, a śliwka uwielbia dzieciaki, ale nie przepada za zbyt nachalnymi pieszczotami, potrafi capnąć jak dziecko jest zbyt namolne więc domek odpadł niestety, druga rodzinka została namówiona przez dzieci na psa, mailowaliśmy chwilkę i wyszło szydło z worka, dzieci znalazły zapchlonego bidnego szczyla i ukrywały go jak się dowiedziały, że rodzice chcą adoptować śliwkę to się przyznały że pies juz jest bo znalazły no i został u nich maluch, fajny domek, dobrze się szczylowi trafiło, mam nadzieję że znajdzie się też jakaś pieszczoszkowata maluda dla chorej dziewczynki, a śliwka ma się dobrze, zdrowa , wesolutka i zadowolona z siebie! Quote
iwlajn Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 To dobrze wróży, że zgłaszają się sensowne domki. W końcu się uda, jest nadzieja ciotki:) Quote
stonka1125 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 im dłużej z moimi tymczasowiczami jestem, tym bardziej sensownych domków szukam, a niech wymagania rosną, jak znajdziemy SUPER DOM to zwariujemy z radości Quote
GochaT Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 śliwutka cudowna jest i mogłaby już się zagnieździć w stałym domku a to jakoś nie wychodzi Quote
iwlajn Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Stonko, wcale Ci się nie dziwię. Jak ja znalazłam swojego Cypisa - kot, na dworcu to pomyślałam: mały, to odchowam i znajdę dobry dom. Ale nie mam serca go oddać. On troszkę szaleje, tu coś pogryzie, ściągnie firankę, kwiaty w doniczkach rozkopie i tak myślę, że jak ktoś się wkurzy za to i będzie na niego zły... to niech już u mnie zostanie, ja go akceptuję takim jakim jest. Quote
GochaT Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ania wstaw jakieś wiosenne zdjęcia śliwutki zeby wszyscy zobaczyli jaka piękna jest w zieleni Quote
Akrum Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 o tak, tak :) chcemy zobaczyć Śliweczkę i przy okazji pytamy jak się miewa? Quote
GochaT Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Śliwka rządzi jest kierowniczką osiedla , wychodzi z założenia ,że jak jest mała i jej nie widać to niech ją będzie słychać ( z resztą zrobiła to w schronie - tak ryczała , najgłośniej z całej grupy,że ubłagałam o zabranie jej ) - to cwana bestia i bardzo ja kocham Quote
stonka1125 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 jezu, to i teraz zadałyście, nie wiem czy mam wiosenne foty śliwkowe, może takie wczesno wiosenne, ale mało tam zieleni, poryję zaraz, ostatnio to raczej agulę i ringa fociłam do ogłoszeń, ale zaraz zobaczę na razie jedno niewyraźne, ale jak tak chcecie to zrobię jej sesyjkę na działce albo w parku Quote
Recommended Posts