Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto mieszka w Białymstoku na pewno pamięta morderstwo w kleosinie które zaszło niedawno parę miesięcy temu (chyba w lipcu) kobieta zginęła sprawcy już odnalezieni niby już koniec sprawy .. a na podwórku u tej pani został pies mały rudy kundelek kiedyś jak przechodziłam koło tego domu pies zawsze szczekał a teraz ma podkulony ogon trzęsie się i jest strasznie chudy .. nie wiem co zrobić ..myślałam żeby powiadomić schronisko ale ten pies na pewno nie przeżyje w schronisku ten pies już taki młody nie jest piękny on też nie jest.. w schronisku by nie miał szans .. jak myślicie co z nim zrobić ??

Posted

skoro malec pozostał sam i nikt sie nim nie zajmuje to zdecydowanie najlepszym wyjsciem w tej sytuacji będzie zabranie go do schroniska.Będzie mial dach nad głową ciepłą miskę,nie będzie narażony również na ataki innych psów.Warto byłoby zrobić mu zdjęcia i tak czy inaczej poprowadzic jego wątek,a moze los się do niego uśmiechnie/

Posted

koniecznie weź kogoś jak najszybciej do pomocy!trzeba ratować tą bidę bo padnie z głodu,pragnienia i wycińczenia.Zawiąż mu pysk bandażem,jeśli obawiasz się że pies może cię ugryźć.Czekamy na wieści

• 3 weeks later...
  • 1 month later...