NikiS Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Kto mieszka w Białymstoku na pewno pamięta morderstwo w kleosinie które zaszło niedawno parę miesięcy temu (chyba w lipcu) kobieta zginęła sprawcy już odnalezieni niby już koniec sprawy .. a na podwórku u tej pani został pies mały rudy kundelek kiedyś jak przechodziłam koło tego domu pies zawsze szczekał a teraz ma podkulony ogon trzęsie się i jest strasznie chudy .. nie wiem co zrobić ..myślałam żeby powiadomić schronisko ale ten pies na pewno nie przeżyje w schronisku ten pies już taki młody nie jest piękny on też nie jest.. w schronisku by nie miał szans .. jak myślicie co z nim zrobić ?? Quote
karina1002 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 NikiS napisał(a):Kto mieszka w Białymstoku na pewno pamięta morderstwo w kleosinie które zaszło niedawno parę miesięcy temu (chyba w lipcu) kobieta zginęła sprawcy już odnalezieni niby już koniec sprawy .. a na podwórku u tej pani został pies mały rudy kundelek kiedyś jak przechodziłam koło tego domu pies zawsze szczekał a teraz ma podkulony ogon trzęsie się i jest strasznie chudy .. nie wiem co zrobić ..myślałam żeby powiadomić schronisko ale ten pies na pewno nie przeżyje w schronisku ten pies już taki młody nie jest piękny on też nie jest.. w schronisku by nie miał szans .. jak myślicie co z nim zrobić ?? W schronisku nikt go nie przyjmie bo to inna gmina. Chyba inna, nie? W sumie nawet nie wiem ale tak mi się wydaje. Ale jeżeli jest to bezpański pies, to lepsze schronisko niż głód i chłód zimą. Ten pies tam cały czas jest? Sam tam mieszka? Ktoś go dokarmia? Masz jakieś zdjęcia? Quote
Guest monia3a Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 O rany :shake: rozejrzyj się i popytaj czy ktoś karmi malucha. Quote
jaanna019 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Kleosin - gmina Juchnowiec Kościelny, nie ma umowy z żadnym schroniskiem. Psem powinna się zająć rodzina zmarłej. Nie miała krewnych? Ktoś odziedziczył jej dom razem z psem i to on jest za niego odpowiedzialny. Jeśli nie ma żadnej rodziny to gmina powinna zabezpieczyć byt psu. Quote
NikiS Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 psa podobno dokarmiają sąsiedzi Quote
NikiS Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 rodzina jest chyba za granicą dokładnie nie wiem bo to słyszałam od koleżanki Quote
marion45 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 witam niedług powstanie stowarzyszenie które będzie miało na uwadze takie sprawy jak ten piesek jak jest pani lub pan zainteresowany to podaje telefon 506177851 prosze o kontakt b dziękuje czekam na telefon dowidzenia Quote
Guest monia3a Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Mariusz miejmy nadzieję, że powstanie i będzie działać pełną parą i przez długie lata :p Quote
Recommended Posts