łamAga Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Izabela124. napisał(a):TAK! Na wystawę możesz zabrać ze sobą czekoladkę :D Trzyma kciuki za was :) :shake: mogę :eviltong: mam chorobe lokomocyjną i wystarczy mi że od samej jazdy będe jak nachlana sie czuła :eviltong: na szczęście kupiłam sobie placebo w postaci takich bransoletek na nadgarstki to podróż powinna przebiec bez wiekszyć problemów :cool3: nie dziekuje zeby nie zapeszyć hyhy :lol: Quote
Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Ja tam w takie duperele jak bransoletki nie wierzę :eviltong: Kup sobie aviomarin :) Quote
łamAga Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Izabela124. napisał(a):Ja tam w takie duperele jak bransoletki nie wierzę :eviltong: Kup sobie aviomarin :) Mam lokomotiv ale mi po nim sie chce jeszcze bardziej spać niż zawsze :eviltong: ( mi sie zawsze chce spać :eviltong: ) i taka przymulona jestem , a jak te bransoletki założę to na prawde nic mi nie jest ! a kosztowały 6 zł w biedronce :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 No fakt, po tych tabletach chce się spać Quote
łamAga Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Izabela124. napisał(a):No fakt, po tych tabletach chce się spać Ja jak wsiadam do auta to 15 min i mnie nie ma :shake: nie lubie spac w samochodzie wiec walcze ze snem jak mogę ale zawsze przegrywam , kiedyś mi sie głowa urwie tak mi się kiwa :roll: a Sebastian ma radoche bo moze wyprzedzać , ja go zawsze wyzywam jak widze ze ma zamiar wyprzedzać :shake: Quote
Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 To Ty nie masz choroby lokomocyjnej tylko zasypiasz? :razz: Quote
łamAga Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Izabela124. napisał(a):To Ty nie masz choroby lokomocyjnej tylko zasypiasz? :razz: Mam chorobe lokomocyjna , nawet jak jedziemy do sklepu 5 min to juz caly dzień zdycham :shake: ale jak jedziemy w długa trase to zapadam w sen ,a po dojechaniu i tak jestem "wypluta" i zero radości z wystawy bo marze tylko o tym zeby wrócić do domu i sie położyć :roll: Quote
Izabela124. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 To przekichane... Też mam chorobę lokomocyjną, ale nie aż tak zaawansowaną. Czasem jej wogle nie mam jak z fajnym towarzystwem jadę :D Quote
łamAga Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Izabela124. napisał(a):To przekichane... Też mam chorobę lokomocyjną, ale nie aż tak zaawansowaną. Czasem jej wogle nie mam jak z fajnym towarzystwem jadę :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to masz fajnie :lol: ja bym mogła nawet z Denzelem Washingtonem jechac i bym muliła :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Izabela124. napisał(a):Małe, gupiczki i molinezje :evil_lol: Eee to się w kiblu zmieści i wodę spuszcza :evil_lol: I nie ma problemów z akwarium :diabloti: dOgLoV napisał(a):Wy ale alkoholiczki jesteście :roll::eviltong: No straszne są :evil_lol: Jakie Marysia robi genialne minki :evil_lol::loveu: Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 dOgLoV napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to masz fajnie :lol: ja bym mogła nawet z Denzelem Washingtonem jechac i bym muliła :eviltong:a wtedy najnormalniej w świeci zapominam o chorobie lokomocyjnej, ale najgorzej jak jadę pociągiem/samochodem/autobusem w długie trasy... Ptysiak napisał(a):Eee to się w kiblu zmieści i wodę spuszcza :evil_lol: I nie ma problemów z akwarium :diabloti: Nie mam sumienia tak zrobić :( Quote
angineuuka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='magdabroy'] Córko, zabraniam Ci pić napoje, które zawierają % :mad::eviltong: Chyba, że podzielisz się ze mną :evil_lol: za daleko mieszkasz :evil_lol: :D Quote
Ptysiak Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Izabela124. napisał(a):Nie mam sumienia tak zrobić :( To poproś Kogoś :evil_lol: Przecież po płynom do morza :diabloti: Cześć Agusia :) Quote
angineuuka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 ej zamiast je spuszczać wq klozecie to dajce mi je :) Quote
Paula03 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ale tu nagadane :D Alkoholiczki :diabloti: Ja też mam chorobę lokomocyjną, ale nie zawsze się objawia, na szczęście :D http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09142.jpg Śliczny :loveu: I jak wystawa? :) Quote
WATACHA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 dOgLoV napisał(a):Ja ?? zboczona ?? :shake::evil_lol: jeszcze chyba nie musze :evil_lol: ale wchodzi mi niezle , gdyby nie to ze jutro jedziemy na wystawe pewnie bym skoczyła do drugiego tesco po wiecej czekoladki :evil_lol: Jak gdzies jedziesz to może bez czekoladki, bo pamiętaj, że w jedną i drugą stronę nie smakuje tak samo ;) Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ptysiak napisał(a):To poproś Kogoś :evil_lol: Przecież po płynom do morza :diabloti: Pzyjedź i zrób to :evil_lol: Angi napisał(a):ej zamiast je spuszczać wq klozecie to dajce mi je :)Za daleko mieszkasz :eviltong: Quote
Ptysiak Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Izabela124. napisał(a):Pzyjedź i zrób to :evil_lol: Skończę lepić pierogi i wpadnę :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Ptysiak napisał(a): Jakie Marysia robi genialne minki :evil_lol::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: M&S napisał(a):Cześć Onku i miłej niedzieli:):) Hejka ;) dziekujemy :) Izabela124. napisał(a):a wtedy najnormalniej w świeci zapominam o chorobie lokomocyjnej, ale najgorzej jak jadę pociągiem/samochodem/autobusem w długie trasy... Ja pociagiem i samochodem sie mecze ale autobusem to już porażka :shake: jeszcze jak dizlem to juz w ogóle jest po mnie :shake: Ptysiak napisał(a): Cześć Agusia :) hej hej Iza :lol: WATACHA napisał(a):Jak gdzies jedziesz to może bez czekoladki, bo pamiętaj, że w jedną i drugą stronę nie smakuje tak samo ;) nieee alkohol w samochodzie :shake: Quote
angineuuka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Izabela124. napisał(a): Za daleko mieszkasz :eviltong: paczką mi je wyślij :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Ptysiak']Skończę lepić pierogi i wpadnę :evil_lol: daj pieroga :eviltong: [quote name='Paula03']Ale tu nagadane :D Alkoholiczki :diabloti: Ja też mam chorobę lokomocyjną, ale nie zawsze się objawia, na szczęście :D http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09142.jpg Śliczny :loveu: I jak wystawa? :) Ja dzisiaj nie miałam objawów choroby lokomocyjnej , bransoletki spisały sie rewelacyjnie :multi: ale za to oczywiscie zapadłam w śpiączkę :evil_lol: w tamta stronę jeszcze jakoś sie trzymałam , mgła była niesamowita , nie było widac nawet samochodu przed nami :roll: a jak jechalismy z powrotem , mgła była taka sama ale ja odpłynęłam i prawie całą drogę przespałam :evil_lol: zajęliśmy 3 cie miejsce z oceną doskonałą :loveu::loveu::loveu::loveu: czyli brązik przywieźliśmy :multi: pierwszy raz sie spotkalismy z czyms takim że jak Sebastian poszedł po kartę ocen to chcieli numerek z pieczątką :crazyeye: a Sebastian " jaka pieczątką ??" okazało sie ze na poczatku trzeba było isc do budynku jakiegos tam zeby lekarz weterynari przystawił na numerku startowym pieczątkę inaczej nie wydaja karty i medalu :mdleje:musielismy isc z jednego konca targów na drugi po pieczatke , na szczescie weterynarz jeszcze był i z pieczątką z powrotem na ring :mdleje:co za organizacja :shake: Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 I jak było na wystawie? Zdjęcia grzywaczy masz? EDIT: Grtuluję! Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Izabela124. napisał(a):I jak było na wystawie? Zdjęcia grzywaczy masz? Na wystawie było fajnie ale że ja jestem zmarzluch to było mi mega zimno :lol: zdjeć nie mam :shake: poszłam nawet na ich hale , podeszłam pod ring i sie okazało że wystawiane było o 10 tej a tam byłam koło 12stej :shake: widziałam tylko jednego grzywka niesionego na rekach przez włascicielke ale wystawała mu tylko głowa bo był tak obabuchany , ciekawe co ona zrobi zima z tym psem :shake: Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Oj to szkoda :( Ale dzięki za chęci :) Quote
Recommended Posts