Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Asiaczek, no da sie i w domu :wink:
A wesołe są jak zawsze. I rozrabiaja. Psia kanapa która najczesciej pojawia sie na fotach chyba niedługo dokona zywota.Ostatnio odbijały sie od niej i wyłamały oparcie..
8)
I niech mi ktoś powie ze 3 godziny spaceru ciurkiem wystarczy na rozładowanie pokładów energi drzemiacych w 10 kg pieseczku :evilbat:

Posted

Och tak, a jaka nieznosna :cool1:
Na tej srodkowej focie Lul zastosowała wobec Agiego "blok klasyczny" sekunde pozniej Agi lezał w sniegu podwoziem do góry i zdziwieniem na pysku"Ale jak to sie stało?", ja ryczałam ze smiechu, a Agis wstał wygladajac jak mały bałwanek :cool3:

Posted

Na bawiące się psiaki (tak jak i na koty) można patrzeć się godzinami! Tylko że te urwisy nie zawsze chcą tak długo bawić się...
No i - niestety - zdjęcia nie oddadzą ich całego uroku.
Ale Karenina - dzięki za fotki, lejesz miód na nasze serca.
Pzdr.

• 1 month later...
Posted

karenina napisał(a):
Lula i Rudi przeszły juz debiut w młodziezy. Sedziował p. Paweł Szemraj, wystawa w rzeszowie.
Oba doskonałe i zwyc młodziezy. BOB dostała Kerttula.

bravo super

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gratki!
A jak się zachowywały na ringu? Jesteś zadowolona?
pzdr.

W ringu zachowywały sie nie najgorzej, one na szczescie nie boja sie sedziego, dotykania.. Ale Lula była sparalizowana ze strachu,nie chciała sie pokazac,( generalnie sama hala jej sie nie odobala, bała sie schodów, hałasu) Rudi za to darł pyska jak oszalały, jego wystawy nudza, 15 minut czekania przy ringu zdecydowanie mu sie nie podobało. Ot charakterki moje kochane :)