Asiaczek Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 agabass napisał(a):rudaski ucholki prezentuja sie cudnie 'RUDASKI UCHOLKI' - tyz piknie! Pzdr. Quote
Ypsylon Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Karenina - one są po prostu nieziemskie! a już ta moja Lula Lalunia to ach, sama wiesz...:) Quote
karenina Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 No to Rudziaki po domowemu :) Kerttula apolityczna 8) Po prostu Lul .. Rudi w swoim ulubionym miejscu : łózku :) Quote
Asiaczek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 No, wreszcie zdjęcia Rudych i ich przyjaciela. Z tego wynika, że i w domu można zrobić ciekawe i śmieszne zdjęcia. Towarzystwo - bardzo, bardzo wesołe! pzdr. Quote
karenina Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Asiaczek, no da sie i w domu :wink: A wesołe są jak zawsze. I rozrabiaja. Psia kanapa która najczesciej pojawia sie na fotach chyba niedługo dokona zywota.Ostatnio odbijały sie od niej i wyłamały oparcie.. 8) I niech mi ktoś powie ze 3 godziny spaceru ciurkiem wystarczy na rozładowanie pokładów energi drzemiacych w 10 kg pieseczku :evilbat: Quote
Basenji Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Nie mogę się oprzeć wrażeniu , że jest to jakaś bardziej rozciągnięta wersja basków, zdrówko Quote
Asiaczek Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Basenji, cos w tym jest. Jakas wspólnota wyglądu... Pzdr. Quote
agabass Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 ale rudziawo no fajnie ze sie pojawiły wulkany haha piekne i wydoroslały bardzo Quote
Asiaczek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Ale mordeczki nadal słodkie i papuśne. :lol: Pzdr. Quote
Koma Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Jakie piękne :iloveyou: Uwielbiam je oglądać, są świetne :angel: Quote
karenina Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Wesołych spokojnych Świąt dla Wszystkich 2 i 4 noznych naszych przyjaciół :) Quote
Basenji Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Oj coś chyba smutny ten Psikołaj. zdrówko:robot: Quote
karenina Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Zaraz smutny :), zadumany nad zycia sensem i stworzenia cudem ;) Quote
PUENTA imszar Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 dla mnie to on zamyślony :) tak w nawiasie to masz naprawdę fajną stronkę karenina :) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Basenji napisał(a):Oj coś chyba smutny ten Psikołaj. zdrówko:robot: Nie smutny,tylko wie o czymś, o czym my nie wiemy... Pzdr. Quote
Ypsylon Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Prawdziwa Królowa Śniegu.... tylko taka gorąca i kochana:loveu: :multi: Quote
karenina Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Och tak, a jaka nieznosna :cool1: Na tej srodkowej focie Lul zastosowała wobec Agiego "blok klasyczny" sekunde pozniej Agi lezał w sniegu podwoziem do góry i zdziwieniem na pysku"Ale jak to sie stało?", ja ryczałam ze smiechu, a Agis wstał wygladajac jak mały bałwanek :cool3: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Na bawiące się psiaki (tak jak i na koty) można patrzeć się godzinami! Tylko że te urwisy nie zawsze chcą tak długo bawić się... No i - niestety - zdjęcia nie oddadzą ich całego uroku. Ale Karenina - dzięki za fotki, lejesz miód na nasze serca. Pzdr. Quote
agabass Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 ale bałwanki etnowe i pikolowe hahaah super więcej fot Quote
karenina Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Lula i Rudi przeszły juz debiut w młodziezy. Sedziował p. Paweł Szemraj, wystawa w rzeszowie. Oba doskonałe i zwyc młodziezy. BOB dostała Kerttula. Quote
agabass Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 karenina napisał(a):Lula i Rudi przeszły juz debiut w młodziezy. Sedziował p. Paweł Szemraj, wystawa w rzeszowie. Oba doskonałe i zwyc młodziezy. BOB dostała Kerttula. bravo super Quote
Ypsylon Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 och ta Lalunia :loveu: :multi: moje gratulacje!:) Quote
Asiaczek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gratki! A jak się zachowywały na ringu? Jesteś zadowolona? pzdr. Quote
karenina Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Gratki! A jak się zachowywały na ringu? Jesteś zadowolona? pzdr. W ringu zachowywały sie nie najgorzej, one na szczescie nie boja sie sedziego, dotykania.. Ale Lula była sparalizowana ze strachu,nie chciała sie pokazac,( generalnie sama hala jej sie nie odobala, bała sie schodów, hałasu) Rudi za to darł pyska jak oszalały, jego wystawy nudza, 15 minut czekania przy ringu zdecydowanie mu sie nie podobało. Ot charakterki moje kochane :) Quote
Recommended Posts