Asiaczek Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Karenina - chwalą Cię! Odezwij się. A najlepiej wstaw nowe zdjęcia. :D Pzdr. Quote
Incunabula Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 A no jakoś ostatnio wszyscy rzadko piszą na pierwotnych.. Quote
Asiaczek Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 No właśnie. Morrisonka, może znasz przyczynę? Na innych topikach też posucha... co jest?! Pzdr. Quote
Savannah Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 niestety nie są tak popularne jak inne rasy :-? Quote
Basenji Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Rudy to cirineo, a szary? Zdrówko :wink: Quote
karenina Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Asiaczek, nowe fotki wstawie jak zrobie :). Basenji , szarak to moj starszy charcik włoski, Agi. Morrisonka, ja sie moze przypomne w temacie fotek z klubowej :oops: Quote
Asiaczek Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Basenji']Rudy to cirineo, a szary? Zdrówko :wink: Rudy to cirneco dell'Etna, a szary to charcik włoski. Pzdr. Quote
Incunabula Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='karenina']Morrisonka, ja sie moze przypomne w temacie fotek z klubowej :oops: Ja cały czas pamiętam, niestety nadal nie mam kabla i nie mogę wrzucić :( . Quote
Asiaczek Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ale co sie odwlecze, to nie uciecze? Prawda? Czekamy. Pzdr. Quote
Basenji Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Charcik jest bardzo podobny do cirineo. A jak z charakterami? :) Zdrówko Quote
karenina Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Basenji no podobne sa z wygladu, w koncu jedne i drugie to charty.. :) A charaktery maja i podobne i całkiem inne :). U mnie sie bardzo upodobniaja psy bo małe sa w tym samym wieku ( 2 cirneco i jeden charcik) a drugi charcik o 8 mcy tylko starszy. Cirneco sa bardziej wycofane w stosunku do ludzi, maja delikatniejsze charaktery, są wrazliwsze. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ja też słyszałam, że Etny są bardziej z dystansem do ludzi. Karenina, Ty nas tu nie zagaduj, tylko wstawiaj nowe zdjęcia Rudzielców! Pzdr. Quote
Basenji Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Cirneco są zaliczane do chartów? Ciekawe. A ja przyłanczam się do prośby Asiaczka. Wal fotki, dużo i szybko. Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Znowu czeka nas czekanie na fotki. Karenina się leni! Trzeba ją zuwagować! Pzdr. Quote
Savannah Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 może potrzebny mały doping? :lol: :wink: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Ja wirtualnie stawiam Kareninie, do wyboru: - herbatę z cytryną, - kawę (rozpuszczalna lub sypana - do wyboru), - schłodzoną coca-colę, - małą lampkę koniaczku, - dobre ciasto (podwójna porcja) na najbliższej wystawie:)) Karenina - wybieraj i... do roboty! Pzdr. Quote
Savannah Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Asiaczek napisał(a): - schłodzoną coca-colę, . mmmniam :) :) :) :evilbat: :evilbat: :wink: Quote
Savannah Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 tylko mi jeszcze chodziło o inny doping, już prezentuje :wink: Karenina :laola: :smilecol: :multi: :B-fly: :BIG: !!! Prosimy o foteczki!!!! :wink: :evilbat: Może to też coś da?! 8) :wink: Quote
karenina Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Asiaczek, wybieram herbate z cytryna i ciasto, moze byc pojedyncza porcja :). Ale fotki nie wczesniej będą nowe jak zrobie.. A zrobie jak bedę miała czas, a czas bedzie jak się obrobie.. A tak ostatnio, to mam czas jak na dworze juz ciemno i zimno... Zima chyba idzie, czy co ... Quote
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Karenina - ja też jestem wolna dopiero ok. 18-18.30. I co wtedy można zrobić? Trochę siedzę przed komputerem, troche posprzątam i już czas na wieczorny spacer w psiakami. I do łóżeczka. A rano - kołowrót zaczyna się od poczatku. A spróbuj zrobic zdjęcia w domu; może jakieś wyjdą? Może w przyszły weekend wybierzemy sie gdzieś z Agass, to porobię trochę zdjęć. Ale to nic pewnego. Herbatę z cytryną i ciasto masz jak w banku. Nie pamiętam - będziesz w NDM? Savannah - będziesz w NDM? Coli to Ci nie kupię, bo to "czerwona zaraza z Ameryki", ale ciasto będzie... Pzdr. Quote
Savannah Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Asiaczek']Karenina - ja też jestem wolna dopiero ok. 18-18.30. I co wtedy można zrobić? Trochę siedzę przed komputerem, troche posprzątam i już czas na wieczorny spacer w psiakami. I do łóżeczka. A rano - kołowrót zaczyna się od poczatku. A spróbuj zrobic zdjęcia w domu; może jakieś wyjdą? Może w przyszły weekend wybierzemy sie gdzieś z Agass, to porobię trochę zdjęć. Ale to nic pewnego. Herbatę z cytryną i ciasto masz jak w banku. Nie pamiętam - będziesz w NDM? Savannah - będziesz w NDM? Coli to Ci nie kupię, bo to "czerwona zaraza z Ameryki", ale ciasto będzie... Pzdr. hmm szczerze to propozycja bardzo kusząca! ale kto sędziuje sh? bo myslalam już na Nową Ruda, ale to chyba nie w tym samym terminie ?! Quote
karenina Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Asiaczek, w domu, to one juz tak obfotografowane ze nawet aparatu mi sie wyjmować nie chce bo ile mozna .. Moze jutro słonko bedzie swiecic ładnie, to mi sie uda co "parkowego" zrobic ze zdjec. A jak nie, to za tydzien Tata, to juz wtedy na pewno. W NDM nas nie bedzie, w Kielcach koncze sezon tegoroczny ( w NDM wyitnie mi sedziowanie charcików nie pasuje), zreszta, pozwolę teraz małym dorosnac w spokoju, ledwo 7 mcy skonczyły :) a juz kazde kilka razy wystawiane było i jeszcze bedzie.. Quote
Savannah Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 nie chce mi sie szukac kto sedziuje sh w NDM :D :wink: Quote
Asiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Savannah - SH chyba sedziuje p. Piotr Król, albo czerwony kubraczek. Baski na pewno - P. Król. Przeczytaj poprzednie posty lub wejdź na strone legionowa. Tam na pewno jest ta informacja. Mnie nie będzie w Kielcach, w Nowej Rudzie też nie, bo w tym czasie to albo będę tuż po porodzie albo będę czekałą na maluszki. Tak więc odpada. Ale NDM - tak. Karenina - to gdzie poukrywałaś te domowe zdjęcia Rudzielców, co?! Wstawiaj je, cobyśmy mogli cieszyć oczy Rudaskami i Szaraczkami. Bo ładnie razem wyglądają:)) Pzdr. Quote
Savannah Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Asiaczek']Savannah - SH chyba sedziuje p. Piotr Król, albo czerwony kubraczek. Baski na pewno - P. Król. Przeczytaj poprzednie posty lub wejdź na strone legionowa. Tam na pewno jest ta informacja. Mnie nie będzie w Kielcach, w Nowej Rudzie też nie, bo w tym czasie to albo będę tuż po porodzie albo będę czekałą na maluszki. Tak więc odpada. Ale NDM - tak. Karenina - to gdzie poukrywałaś te domowe zdjęcia Rudzielców, co?! Wstawiaj je, cobyśmy mogli cieszyć oczy Rudaskami i Szaraczkami. Bo ładnie razem wyglądają:)) Pzdr. oj to musze sprawdzic :wink: tylko nie wiem czy do pana Króla bym jechała :o nie oceniał mnie nigdy? jak on sedziuje? a do kubraczka to już wogóle :lol: :wink: Quote
Recommended Posts