Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza, pozna Cie na 100%. W rzeszowie jak zobaczyła Beate Radzik to az tańczyła do niej z radosci, a jak Beata do niej podeszła to zaraz Lula ja pocałowała na dzien dobry. Lula dobrze pamieta kazdego fajnego człowieka :), a tego miziania po brzuchalu z Tata napewno nie zapomniała :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Karenina ! Gratuluję sukcesów i współczuję złego samopoczucia po wystawie. Mamy wszyscy nauczke ze na ring przygotowawczy trzeba chodzic nie tylko z oceną psa ale też katalogiem i dodatkowo najlepiej miec przy sobie wszystkie Regulaminy, bo kiedy organizatorzy wystaw łamią i naginają przepisy już tylko to zostaje.

Życzę udanych kolejnych przynajmniej 18 wystaw i zdecydowanie lepszych nastrojów po nich !

Pozdrawiam
Grażyna

Posted

Karenina - gratulowałam Ci już osobiście ale co tam, pogratuluję i tutaj;) maluchy coraz łądniejsze, Rudi prawdziwy kawaler się robi a Lula... ach ta Luleczka:) Ty dobrze wiesz, że kocham tego gnojka!:loveu: :oops: ucałuj jej brzuszek od cioci koniecznie...

Posted

Ja także jestem pod wrażeniem Twoich psiaków- a w szczególności suni ( dała mi taaakiego słodkiego buziaczka ... mam na to dowód w postaci zdjęcia które jak tylko będę mogła to zamieszczę).
Serdecznie pozdrawiam.

Posted

Witam. Gratuluję po raz kolejny (drugi) pięknego tytułu BOB, który zdobył Rudi no i Lula też piękna dziewczynka.
Jestem pozatym zachwycona bo wreszcie na własne oczy mogłam zobaczyć tą żadką i przepiękną rasę, byłam w niebo wzięta. Piękny psy o szalonym charakterze. Mam nadzieje, że nie po raz ostatni je zobaczyłam ;)

• 1 month later...
Posted

16 lipca 2005 stalismy na nabrzezu portowym w Tallinie, wypatrując oczy jak szaleni bo moze juz płynie .. O 12.25 wodolot pojawił sie na morzu, a kilkanascie minut pozniej Marina, Ida i psia torba - transporter opusciły pokład...
Chwile pozniej zobaczyliśmy Ją na zywo pierwszy raz.. Klusunia Kerttunia skradła nam serca od pierwszej chwili.. I włada nimi do dzis..:)

Colombian Friend`s GOLDEN FRIEND, znana jako Kerttula, Lula, Sulinka, Kasia i pod wieloma innymi ksywkami, dzis konczy rok :)

Wszystkiego Najlepszego Kochana, duzo kości i uszu wędzonych, gładkiej trawy bez szkła rozbitego, mało scysji z pieskami niegrzeczniakami i zawsze powodów do Usmiechu na pysku.. Takiego usmiechu jak dzis.. :)

• 2 weeks later...
Posted

Karenina i Kertulko - uściski i głaski od ciotki Aśki! (sorki, że tak spóźnione, ale dawno mnie nie było na necie).
Mięska, kosteczek, pieknych zielonych terenów do biegania bez "sznurka" na szyjce, uścisków, głasków w nieskończoność!
Starczy?
Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
Też mi się tak wydaje. W końcu mam tylko 2 ręce, a łebków do głaskania zdecydowanie więcej...
Pzdr.

Karenina wstaw wyniki rudych i swoich chartoli - gratulacje jeszcze raz:multi:

Posted

Agabass, jeszcze raz dzięki :loveu: , buziaki dla chłopaków.
Myśmy w Opolu ukonczyli dwa Mł Ch ( Lula i Rudi), BOB dostał Rudi.
W charcikach Agi dostał swojego pierwszego CACIBa :multi: , a Nandulek Zwyc Mł. :)