Asiaczek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Karenina, trzeba trenować i będzie dobrze! A trening = wystawy. Inaczej nie da rady. Powoli, małymi kroczkami do przodu...:lol: Pzdr. Quote
Ypsylon Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 one już mają dziesiątki wystaw na swoim koncie;) ten typ tak ma, pamiętam moje faraony a w końcu to bliska rodzina... ach ta Lula...:loveu: Quote
karenina Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ypsylon napisał(a):...ach ta Lula...:loveu: Widzicie sie juz całkiem niedługo :lol: Lula na pewno zamelduje Ci sie do miziania. Wiesz ze jest do tego pierwsza :) Quote
Ypsylon Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 och wiem i już się nie mogę doczekać!!! :loveu: :multi: tylko ciekawe czy Luleczka mnie pozna... Quote
karenina Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Iza, pozna Cie na 100%. W rzeszowie jak zobaczyła Beate Radzik to az tańczyła do niej z radosci, a jak Beata do niej podeszła to zaraz Lula ja pocałowała na dzien dobry. Lula dobrze pamieta kazdego fajnego człowieka :), a tego miziania po brzuchalu z Tata napewno nie zapomniała :lol: Quote
Ypsylon Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 no to już nie mogę się doczekać wystawy klubowej.... :) Quote
gmk Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Karenina ! Gratuluję sukcesów i współczuję złego samopoczucia po wystawie. Mamy wszyscy nauczke ze na ring przygotowawczy trzeba chodzic nie tylko z oceną psa ale też katalogiem i dodatkowo najlepiej miec przy sobie wszystkie Regulaminy, bo kiedy organizatorzy wystaw łamią i naginają przepisy już tylko to zostaje. Życzę udanych kolejnych przynajmniej 18 wystaw i zdecydowanie lepszych nastrojów po nich ! Pozdrawiam Grażyna Quote
Ypsylon Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Karenina - gratulowałam Ci już osobiście ale co tam, pogratuluję i tutaj;) maluchy coraz łądniejsze, Rudi prawdziwy kawaler się robi a Lula... ach ta Luleczka:) Ty dobrze wiesz, że kocham tego gnojka!:loveu: :oops: ucałuj jej brzuszek od cioci koniecznie... Quote
Małgorzataj Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ja także jestem pod wrażeniem Twoich psiaków- a w szczególności suni ( dała mi taaakiego słodkiego buziaczka ... mam na to dowód w postaci zdjęcia które jak tylko będę mogła to zamieszczę). Serdecznie pozdrawiam. Quote
karenina Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dziekujemy wszystkim za gratki, buziaczki i usciski :). Małgorzataj, jesli znajdziesz czas to zamiesc tu fotke, lub podeslij do mnie. Bede bardzo wdzieczna :) k.fraczkiewicz@forum-romanum.pl Pzdr. Quote
matrix..... Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Wreszcie sie dowlokłem :) Karenina serdeczne gratulacje osiągniętych klubowych wyników i dalszego podbijania ringów życzę !! Quote
PUENTA imszar Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Witam. Gratuluję po raz kolejny (drugi) pięknego tytułu BOB, który zdobył Rudi no i Lula też piękna dziewczynka. Jestem pozatym zachwycona bo wreszcie na własne oczy mogłam zobaczyć tą żadką i przepiękną rasę, byłam w niebo wzięta. Piękny psy o szalonym charakterze. Mam nadzieje, że nie po raz ostatni je zobaczyłam ;) Quote
karenina Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 16 lipca 2005 stalismy na nabrzezu portowym w Tallinie, wypatrując oczy jak szaleni bo moze juz płynie .. O 12.25 wodolot pojawił sie na morzu, a kilkanascie minut pozniej Marina, Ida i psia torba - transporter opusciły pokład... Chwile pozniej zobaczyliśmy Ją na zywo pierwszy raz.. Klusunia Kerttunia skradła nam serca od pierwszej chwili.. I włada nimi do dzis..:) Colombian Friend`s GOLDEN FRIEND, znana jako Kerttula, Lula, Sulinka, Kasia i pod wieloma innymi ksywkami, dzis konczy rok :) Wszystkiego Najlepszego Kochana, duzo kości i uszu wędzonych, gładkiej trawy bez szkła rozbitego, mało scysji z pieskami niegrzeczniakami i zawsze powodów do Usmiechu na pysku.. Takiego usmiechu jak dzis.. :) Quote
Ypsylon Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 najlepsze życzenia urodzinowe dla mojej ukochanej Laluni!:loveu: Karenina - ucałuj jej brzuszek specjalnie od ciotki Izy:) Quote
agabass Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 sto LAT KERTULLA STO LAT:Rose: :new-bday: :BIG: Quote
Asiaczek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Karenina i Kertulko - uściski i głaski od ciotki Aśki! (sorki, że tak spóźnione, ale dawno mnie nie było na necie). Mięska, kosteczek, pieknych zielonych terenów do biegania bez "sznurka" na szyjce, uścisków, głasków w nieskończoność! Starczy? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Też mi się tak wydaje. W końcu mam tylko 2 ręce, a łebków do głaskania zdecydowanie więcej... Pzdr. Quote
agabass Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Asiaczek napisał(a):Też mi się tak wydaje. W końcu mam tylko 2 ręce, a łebków do głaskania zdecydowanie więcej... Pzdr. Karenina wstaw wyniki rudych i swoich chartoli - gratulacje jeszcze raz:multi: Quote
karenina Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Agabass, jeszcze raz dzięki :loveu: , buziaki dla chłopaków. Myśmy w Opolu ukonczyli dwa Mł Ch ( Lula i Rudi), BOB dostał Rudi. W charcikach Agi dostał swojego pierwszego CACIBa :multi: , a Nandulek Zwyc Mł. :) Quote
Recommended Posts