Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spoko. Ja też ostatnio jestem zalatany i nie bardzo miałem kiedy zadzwonić w sprawie przeszłości Fredzi...
Myślę, że w piątek sie sprężę.

• 1 month later...
  • Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinkmoon']Jak dobrze że są jeszcze tacy fajni pańciostwo, którzy nie dość że dbają o psiaka, to pamiętają żeby się nim pochwalić ;)
Jak zdrowie Pandy?[/QUOTE]

Panda niestety bardzo się starzeje. W zasadzie już nic nie słyszy, słabo widzi (zaćma) i ostanio zaczęła mieć kłopoty z tylnymi łapami (lekki niedowład). Poza tym stała się kapryśna. Musimy często zmieniać jej karmę. Wczoraj dostała surową wołowinę. Pożarła praktycznie bez gryzienia. Pochłonęła...

Fiks,

Ja Ci dam Twoja!
Ale jak miałabyś ochotę zobaczyć się z Fredzią, to możemy to jakoś zorganizować.:smile:

Posted

Fiks napisał(a):
Pojechał do domu! Na razie jest ok i niech tak zostanie.

No to super!

W tą sobotę chciałbym jechać do Dąbrówki z kocami. Mogę zabrać Fredzię i Pandę. Dokładnie to potwierdzę jutro, jak odbiorę samochód od blacharza, bo mi rozwoziciel saigonek wjechał w d...ę...

• 4 weeks later...
Posted

Fiks napisał(a):
Fredzia to ma lajtowe życie: i poleży sobie i po byczy a i piwko wypije :D

Fredzia piwa nie dostanie, bo zupełnie by nas zalała...

Posted

No niestety sika... Ma dwa ulubione miejsca. W domu śmierdzi jak w miejskim szalecie... W sobotę wyciągniemy dwa dywany na podwórko i umyjemy szlauchem. Mycie mopem niewiele daje.
Ostatnio była też kupa...

Posted

W przyszłym tygodniu idziemy z nią do lekarza. Ale nie sądzę, żeby była chora. Robi to tylko w nocy lub nad ranem. Jak jesteśmy w pracy, nie sika. Umyjemy porządnie dywany i spryskamy jakimś pachnidłem. Może jej przejdzie.
Na razie najważniejsze jest, że ma poczucie winy i rano bardzo się wstydzi.

Posted

Punk, szacun dla was że nie stało się to powodem do pozbycia się Fredzi - ile jest takich osób, które za mniejsze problemy wywalają psa...

Super że Fredzia trafiła właśnie na was!

Posted

pinkmoon napisał(a):
Punk, szacun dla was że nie stało się to powodem do pozbycia się Fredzi - ile jest takich osób, które za mniejsze problemy wywalają psa...

Super że Fredzia trafiła właśnie na was!

Dzięki. :-)

Co by się nie stało, Fredzia zostanie z nami. W innym wypadku nie bralibyśmy psa ze schroniska. :-)