anawa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fiks napisał(a):Nie wie czy kontaktował się ze schroniskiem? Ale wczoraj widziałam Bruno za kratami. :-( Nie wiem, do kogo jest ten telefon podany w ogłoszeniu. Właściciel numeru powinien coś wiedzieć, bo obie zainteresowane osoby skierowałam pod ten właśnie numer. Czy to przypadkiem nie "brazowa"? Quote
Fiks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Telefon jest do pani kierownik schroniska. To wspaniała osoba! Super dziewczyna. Jeśli coś nie wyszło to po prostu nie ten człowiek do tego psiaka :lol: Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Trzeba jeszcze zacząć ogłaszać Barbie i Kena :evil_lol: może dwa owczary bliźniaki się komuś spodobają... Quote
anawa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fiks napisał(a):Telefon jest do pani kierownik schroniska. To wspaniała osoba! Super dziewczyna. Jeśli coś nie wyszło to po prostu nie ten człowiek do tego psiaka :lol: Owszem, bardzo miła, bo miałam przyjemność chwilkę z nią rozmawiać informując o zainteresowanym panu, który miał do niej dzwonić. Jakoś mi sie wydawało, że to może być brazowa................. nie wiem, dlaczego :roll: Quote
anawa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 pinkmoon napisał(a):Trzeba jeszcze zacząć ogłaszać Barbie i Kena :evil_lol: może dwa owczary bliźniaki się komuś spodobają... Kto tak nazwał owczarki? :crazyeye: Quote
Fiks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 anawa a widziałaś ten wątek? :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1165/kolorowy-owczar-allllllle-pies-schronisko-dabrowka-k-wejherowa-146709/ Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Bo wczoraj w Dąbrówce był dzień złych i krzywdzących imion :evil_lol: Barbie i Ken, Playboy, Sutka... :diabloti: Quote
anawa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 pinkmoon napisał(a):Bo wczoraj w Dąbrówce był dzień złych i krzywdzących imion :evil_lol: Barbie i Ken, Playboy, Sutka... :diabloti: O Jezu.................... :crazyeye: :mdleje: A co Wy tam macie wylęgarnię pięknych owczarków? Szkoda, że mieszkam tak daleko..................... Quote
anawa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Fiks']anawa a widziałaś ten wątek? :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1165/kolorowy-owczar-allllllle-pies-schronisko-dabrowka-k-wejherowa-146709/ Już się zapisałam :eviltong: Nie mogę się powstrzymać, chociaż mam wystarczająco dużo kłopotów z moim podopiecznym...... :smhair2: Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 anawa napisał(a): A co Wy tam macie wylęgarnię pięknych owczarków? Szkoda, że mieszkam tak daleko..................... No właśnie ja też tego nie mogę zrozumiec, skąd na takim dąbrówkowym końcu świata tyle pięknych owczarkowatych siedzi :shake: niewiele ich mniej niż typowych wiejskich kundli, szok. Piękne, szlachetne psy, młode, pełne energii. Quote
Litterka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dzisiaj słyszałam, że Barbie i Ken mają też ksywy Bonnie i Clyde :diabloti: Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Bonnie i Clyde bardziej pasuje do ich charakterku i w sumie w ogłoszeniach lepiej się sprzeda... ale prywatnie będę złośliwie mówić Barbie :diabloti: Quote
Litterka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Taaak, Litterka, Pinkmoon, Barbie i Ken - patrol policji z "Akademii policyjnej XIII", pamiętasz, Pinkmoon? :diabloti: Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ja tam jestem bardziej ciekawa czy policyjne owczary mają już zdjęcia. Jakie psy dzisiaj fotografowałyście? Quote
anawa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Litterka napisał(a):Dzisiaj słyszałam, że Barbie i Ken mają też ksywy Bonnie i Clyde :diabloti: Ooooo, to juz lepiej :evil_lol: Quote
Litterka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 pinkmoon napisał(a):Ja tam jestem bardziej ciekawa czy policyjne owczary mają już zdjęcia. Jakie psy dzisiaj fotografowałyście? Całą masę psów! Aż nie pamiętam, kogo... :oops: Na pewno był Boston. Był nowy owczar, na pewno Brązowa zrobi mu wątek. Była siostra Aksy, która wróciła z adopcji :-( Były hipopotamki :loveu: Był jeszcze jakiś ON. Ten nawet ma filmik. Naprawdę nie pamiętam... Tyle wrażeń, tyle psów, tyle pracy :multi: Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Byś lepiej jakieś dobre wiadomości napisała, a nie że siostra Aksolińskiej wróciła :-( Poszły jakieś do domu? Quote
Litterka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Tak, poszedł ten brązowy haszczak z betonu :multi::multi::multi: Przyjechali po niego aż z Olsztyna :) Quote
Fiks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Litterka napisał(a):....... Była siostra Aksy, która wróciła z adopcji :-( ............ Co? Siostra Aksy wróciła!? :placz: Quote
Litterka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fiks, no niestety :-( Nie podoba mi się ta cała sytuacja, bardzo mi się nie podoba. :shake: Ale może niech się Brązowa wypowie. I tak wystarczająco uprzedzam fakty. Quote
brazowa1 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 tak, wróciła.Pani pisala ,dzwonila,same superlatywy o suczce,łagodna,do dzieci kochana i super.Ale fakt,nie oddała,bo alergia,bo cos tam,tylko nawet mnie zaskoczyla powodem,wysiliła sie-otóz,suczka cos tam zniszczyla i odkąd ona jest,to właścicielka czesciej kłoci sie z mężem.Wiec dla dobra rodziny-oddaje suczke. najlepsze bylo-"niech wróci do siostry, bedzie szczesliwa". Przy okazji okazało sie,ze poprzedniego psa tez oddali "gdzieś",bo "zjadl 5 skórzanych kurtek". I dobrze,chociaz pies znal sie na tym,co obciachowe Quote
pinkmoon Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 No bo przecież w schroniskach psom jest lepiej, nie wiedziałaś? :roll: Biedna mała, ciekawe czy jak się pani o coś innego z mężem pokłóci to też to wywalają z domu. Quote
anawa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 pinkmoon napisał(a):No bo przecież w schroniskach psom jest lepiej, nie wiedziałaś? :roll: Biedna mała, ciekawe czy jak się pani o coś innego z mężem pokłóci to też to wywalają z domu. Telewizora na pewno nie wywalą :pissed: Quote
Fiks Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 AAAAA!!!! Mów Pinki wszystko co wiesz!!! Quote
Recommended Posts