Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fiks napisał(a):
Nie wie czy kontaktował się ze schroniskiem? Ale wczoraj widziałam Bruno za kratami. :-(

Nie wiem, do kogo jest ten telefon podany w ogłoszeniu. Właściciel numeru powinien coś wiedzieć, bo obie zainteresowane osoby skierowałam pod ten właśnie numer. Czy to przypadkiem nie "brazowa"?

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Telefon jest do pani kierownik schroniska.
To wspaniała osoba! Super dziewczyna.
Jeśli coś nie wyszło to po prostu nie ten człowiek do tego psiaka :lol:

Posted

Fiks napisał(a):
Telefon jest do pani kierownik schroniska.
To wspaniała osoba! Super dziewczyna.
Jeśli coś nie wyszło to po prostu nie ten człowiek do tego psiaka :lol:

Owszem, bardzo miła, bo miałam przyjemność chwilkę z nią rozmawiać informując o zainteresowanym panu, który miał do niej dzwonić. Jakoś mi sie wydawało, że to może być brazowa................. nie wiem, dlaczego :roll:

Posted

pinkmoon napisał(a):
Trzeba jeszcze zacząć ogłaszać Barbie i Kena :evil_lol: może dwa owczary bliźniaki się komuś spodobają...

Kto tak nazwał owczarki? :crazyeye:

Posted

pinkmoon napisał(a):
Bo wczoraj w Dąbrówce był dzień złych i krzywdzących imion :evil_lol: Barbie i Ken, Playboy, Sutka... :diabloti:

O Jezu.................... :crazyeye: :mdleje:

A co Wy tam macie wylęgarnię pięknych owczarków? Szkoda, że mieszkam tak daleko.....................

Posted

anawa napisał(a):

A co Wy tam macie wylęgarnię pięknych owczarków? Szkoda, że mieszkam tak daleko.....................

No właśnie ja też tego nie mogę zrozumiec, skąd na takim dąbrówkowym końcu świata tyle pięknych owczarkowatych siedzi :shake: niewiele ich mniej niż typowych wiejskich kundli, szok. Piękne, szlachetne psy, młode, pełne energii.

Posted

pinkmoon napisał(a):
Ja tam jestem bardziej ciekawa czy policyjne owczary mają już zdjęcia.

Jakie psy dzisiaj fotografowałyście?

Całą masę psów! Aż nie pamiętam, kogo... :oops: Na pewno był Boston. Był nowy owczar, na pewno Brązowa zrobi mu wątek. Była siostra Aksy, która wróciła z adopcji :-( Były hipopotamki :loveu: Był jeszcze jakiś ON. Ten nawet ma filmik. Naprawdę nie pamiętam... Tyle wrażeń, tyle psów, tyle pracy :multi:

Posted

tak, wróciła.Pani pisala ,dzwonila,same superlatywy o suczce,łagodna,do dzieci kochana i super.Ale fakt,nie oddała,bo alergia,bo cos tam,tylko nawet mnie zaskoczyla powodem,wysiliła sie-otóz,suczka cos tam zniszczyla i odkąd ona jest,to właścicielka czesciej kłoci sie z mężem.Wiec dla dobra rodziny-oddaje suczke.
najlepsze bylo-"niech wróci do siostry, bedzie szczesliwa".
Przy okazji okazało sie,ze poprzedniego psa tez oddali "gdzieś",bo "zjadl 5 skórzanych kurtek".
I dobrze,chociaz pies znal sie na tym,co obciachowe

Posted

pinkmoon napisał(a):
No bo przecież w schroniskach psom jest lepiej, nie wiedziałaś? :roll:

Biedna mała, ciekawe czy jak się pani o coś innego z mężem pokłóci to też to wywalają z domu.

Telewizora na pewno nie wywalą :pissed: