Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

no a jednak mnie u niego nie ma na wątku
więc wpisuję się z dobra nowiną
jutro jedzie do domku
będzie pilnował warsztatu, ale dobre warunki, żadna tam buda czy kojec, tylko będzie mieszkał z pracownikiem mieszkającym tam na stałe w budynku mieszkalno-biurowym, byłam i widziałam na własne oczy, ogrodzenie wysokie, będzie dobrze :)

Posted

mało coś wielbicieli Atosa bo nikt się nie zachwycił że domek mieć będzie :shake:

w każdym razie - jednak nie ma domku, Państwo wybrali ONka, który jest starszy (8-letni) i bardziej szczekliwy, do tego jeszcze muszą mu ucho zakraplać, bo miał chore, no i w sumie dobrze, że to on znalazł dom, bo im piesek starszy albo szczekliwszy tym mniejsze szanse, a tak to domek ma niejaki WILKU :razz:
oto zdjęcia:

• 4 weeks later...
Posted

anawa napisał(a):
Moje ogłoszenia wygasły. Czy mam wznawiać a jesli tak, to proszę o podanie kontaktu do ogłoszeń.

Byłoby SUPER anawa:multi:, bo chłopak mimo, że przepięknym owczarkiem jest i z superaśnym charakterem to jakoś nie ma szczęścia...- podejrzewam, że jednak te 7 lat (jak dla mnie to połowa życia dopiero) odstrasza potencjalnych opiekunów...:roll:

Kontakt do mnie poproszę! ;) 605095144 lub era.kobb@interia.pl DZIĘKUJĘ!

Posted

No właśnie, ja też wcześniej podawałam, że ma 5 lat.....

Dobrze, zajmę się ogłaszaniem Atoska. Dzis mój podopieczny jedzie do swojego domku więc bedę mogła skoncentrować się na innym psiaku :lol:
Tylko proszę o wyjaśnienie jego wieku :cool3:

Posted

anawa napisał(a):
Tylko proszę o wyjaśnienie jego wieku :cool3:

To w takim razie wpisuj proszę 5 lat- to, że napisałam iż ma 7 wynika tylko i wyłącznie z info wyniesionych i zasłyszanych wcześniej w schronie- sama wieku psów nie zawyżam, bo raczej sensu by to nie miało ;) A ile ma tak naprawdę lat to chyba już się nie dowiemy...

Posted

GoskaGoska napisał(a):
myślę ze najlepiej napisać ok6 l :cool3:

Nie wydaje mi się to dobrym pomysłem- zostańmy przy 5- to i tak niewiele zmieni, a zawsze patrzy się na to inaczej.

GoskaGoska napisał(a):
nr do ogłoszen to najlepiej podac dwa - bo nie zawsze każdy moze odebrac - a wcześniej ogłoszenia były na Martę i to do niej 0668-980-123

A to się zgadza- lepiej na dwa numerki- zawsze to większa szansa na "dostanie" się do wolontariuszki ;)

Posted

Dobrze. Ruszam z tym od jutra, bo dziś muszę odebrać "swojego" Kumpla-Kojota z hoteliku u jamora do domku stałego :multi:
Będą dwa kontakty i, powiedzmy, ok.5-6 lat, O.K.?
Tylko zaznaczam, że nie zrobie Allegro, bo.................. nie umiem :oops:
Trzeba się postarać o Metro. Mój Kumpel znalazł szczęście po ogłoszeniu właśnie w Metrze. Dobrze byłoby, żeby ktoś jeszcze, oprócz mnie, dał na cafeanimal krótki anonsik o Atosie. Muszą być dwa różne, z innymi tytułami i najlepiej z różnymi zdjęciami. Wtedy wieksza szansa, że do Metra wybiorą :evil_lol:
Jutro zrobie swoje, podam do niego link a Wy wykombinujcie jakis drugi tekścik.

Posted

a ja widzę, ze ty mu cafeanimal odświeza , bo jest jego ogloszenie :cool3:
mi się wydaje, ze do metra to naprawdę losowo raczej dają i jak pies ma szczęście to do drukują, a ja dzis odswierzyłam jego allegro

Posted

Właśnie nie rozumiem, dlaczego na cafeanimal jest jeszcze ogłoszenie, bo dostałam maila, że wygasło wczoraj, taka jest zresztą podana data wygaśnięcia. Uważam, że odświeżać nie warto, bo wtedy maleja szansę na Metro. Ja kasuję i daje nowe. Tak też zrobie z Atosem.
Mój Kumpel był juz dwa razy w Metrze, przy podobnej metodzie ogłaszania: dwa różne ogłoszenia, dwóch ogłoszeniodawców, bez odświeżania.... Spróbujmy, może i z Atosem sie uda. Oddźwięk był u mnie największy własnie z Metra.

Posted

Dobra, najwazniejsze na gratce (wyroznione) i cafeanimal juz sa:

[FONT=Times New Roman]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2431337_taki_piekny_owczarek_w_schronisku.html[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Atos,3981[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nie wiem, czy jest sens dawac na innych portalach (ja z zadnego nigdy nie mialam jeszcze odpowiedzi) ale jak chcecie, to moge sie pobawic.:lol:[/FONT]

Posted

to chyba wprowadzali jakies chore zmiany,bo zawsze oglaszalam na rozne miasta - a ja z gumtree zawsze mam najwiekszy oddzew:roll:- to nic jak moze zrob mu na wawa- jak cos to sie znajdzie transport