Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

idusiek napisał(a):
dziex deer - a na poczatku Twoje chciało zjeść królika?:cool1:

Isadora7 napisał(a):
No tak ale był czas, ze Shery polowała (a to jamnikjamnik). Moja Ruda nie popuściłaby, widze co wyprawia na widok kotów.

Jak Sherry przyjechala do nas (bylo to 2 lata temu) to miala 8 tyg a krolik juiz dawno byl z nami wiec od malegp byla uczona ze nie wolno gryzc czy biegac za nim i dusic czy lapa walic. i od ponad roku jak widzi krolika to myje uszka, czysci futerko, wtula sie.

Kotom Sherry nie popsuci-....

Posted

ona moze i nie jest młoda, ale naprawdę kapitalna. po południu , po dniu trzymania jej i opieki i łapka i brzuszek i mizianie i przytulanie i buzi i wszystko.
Fajna psina, naprawdę.
Tylko swinek morskich nie lubi:diabloti:

Posted

[quote name='idusiek']Wczoraj rano (01.09) pod Blue City siedziała przerażona, mała jamnikopodobna suczka. Wiek ok 4 - 5 lat,miała czerwono- zieloną obrożę. Była umazana białą farbą. Jest po szczeniakach, wygląda całkiem nieźle.
Pytalam ochroniarza skad się wzięła o 8 rano pod Blue powiedział, ze siedzi tu juz godzinę i na kazdego patrzy...

Wyglądała na przerażoną, głodną i badzo zagubioną.

Może się komuś zgubiła?

kontakt w jej sprawie 600 101 446 lub idusiek@o2.pl

Sunia obecnie przebywa w DT u informatyka z pracy :roll: ( po tym jak ją przetrzymałam caly dzień w sali konserencyjnej w pracy :evil_lol: )
Piszesz, ze sunia czekała godzinę. Może ja ktoś zabrał idac po zkupy i nie przypuszczam, by godzina w Blue City wystarczyła... To nie budka z warzywami. Moze ktoś jej szukał, wyszedł ze sklepu, a tu nie ma psa?...

Tak sobie gdybam, chcąc, by to była prawda....

Posted

nie nie, o 7 rano zakupów w Blue się nie robi.:shake: zAmknięte na 3 spusty.
Poza tym ona czekała od strony biur a nie centrum handlowego. No i siedziała juz jak przyszedł ochroniarz do pracy a ja byłam o 8.30.

No i jakby ktos tam poszedł, to jakby wychodził ,to by zapytał ochroniarza czy nie widział tu psa, nie?:roll:
wejscia normalne do Blue otwierają się o 8.45. a ona siedziała tam od rano.I nikt o nią nie pytał niestety:shake:

Posted

danka1234 napisał(a):
zaznaczam watek,pomoge w ogłoszeniach ale przez weekend,wczesniej nie dam rady.

danka, poczekaj do poniedziałku - weeekend moze dużo zmienic, moze zostanie w DT.... jak tewn pies jej u rodziców nie zje :oops:

Posted

idusiek napisał(a):
danka, poczekaj do poniedziałku - weeekend moze dużo zmienic, moze zostanie w DT.... jak tewn pies jej u rodziców nie zje :oops:

No ja też na to liczę z tego co czytam. Allegro ma obiecane ale też sie wstrzymuję.

Posted

idusiek napisał(a):

jasne,oby sie udało i mogła juz tam zostać.;)

Posted

no i stało się co się miało stać :diabloti:...

DT nie chce mi już oddać Suni :multi::multi::multi:
Zostaje na stałe u informatyka i jego żony :multi::multi::multi::multi:

Wpadam do nich w tygodniu, żeby podpisać umowę adopcyjną;)

Posted

[quote name='idusiek']no i stało się co się miało stać :diabloti:...

DT nie chce mi już oddać Suni :multi::multi::multi:
Zostaje na stałe u informatyka i jego żony :multi::multi::multi::multi:

Wpadam do nich w tygodniu, żeby podpisać umowę adopcyjną;)

Wyściskaj ich za to :):):):)

Posted

no ba ! :diabloti::diabloti::diabloti: Pewnie ze wyściskam :multi::loveu::multi:

Sunia ma się coraz lepiej, ma juz swoje miejsce na kanapie, nie wymusza sikania co 2 godziny i corsz mniej szczeka na świnki. A i robi awanturę tzn obszczekuje, jak sie z domu bez niej wychodzi - granda !:diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

a wiec jest tak, że :Sunia piszczała i wyła jak ludzie wychodzili do pracy. Poniewaz sąsiedzi narzekali i ani krzty zrozumienia sytuacji....mimo proszenia, tłumaczenia, ze nowy pies, ze opuszczony,ze się przezwyczaja dopiero...Musieli albo oni albo ona:shake: No i sunia pojechał do babci informatyka. Poniewaz oni się budują - chcą ją zabrac jak tylko dom będzie się nadawał do mieszkania i nie będą musieli nikogo prosic i błagać.

A oto jak ma się Sunia:

i na poważnie jako stateczna Panienka: