Jump to content
Dogomania

Szorściak Malboro z Łodzi. Buda i strach ? Już nie. Ma własny DOM :).

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: :multi: :multi::multi::multi:

Dzisiaj w godzinach późno popołudniowych Malboro przekroczył bramy schroniska wraz ze swoją nową Rodziną :lol:.

:laola:

Malboro :loveu:, psiaczku, nie potrafię nawet wyrazić swojej radości że ci się udało.
Chce mi się płakać ze szczęścia.

Posted

Malboro będzie pieskiem domowym, będzie mieszkać w domku z ogródkiem.

Pani obiecała wieści z nowego domku, może nawet jakieś zdjęcia.
Byłoby bardzo miło :).

Posted

Po Malboro przyjechała dzis rodzina.
Psiak dostał swoja nową obrożę,z adresówką.Pani przygotowała dla niego smakołyki,a w domku czekało smaczne ugotowane jedzonko.
Malboro opuszczając schronisko był bardzo rozradowany,obwąchiwał wokół schroniska wszystkie nowe dawno zapomniane zapachy.
Spacerek był dla niego ogromną przyjemnością.
Czekamy na obiecane wieści z domku.
Powodzenia skarbie:loveu:

Posted

Malboro kochany psiaku :loveu: koniec strachu, koniec cierpienia, koniec budy. Teraz juz tylko sama miłość i ciepłe łożeczko do końca twoich dni, własny pan i wspólne szczęśliwe zycie. Bądź szkrabie najszczęśliwszym psem pod slońcem:lol:

Posted

Wspaniałe wieści :multi::multi: Tyle czau biedak czekał aż się doczekał .

Dogo Ty się nie gniewaj , że wysłałam Ci tego email od tej kobiety ale to Wasz psiak więc nie odpowiadałam na żądne emaile tylko przesyłałm Tobie z resztą był tylko jeden i to wg mnie chyba nie za bardzo wymarzony domek .

Posted

Dostałam wiadomość z domku Malboro.

Pani napisała,że z Larusiem -takie otrzymał imię ,wszystko w porządku.
Poznał juz całe swoje miejsce .Został wyczesany i wyczyszczony.Przygotowane jedzonko ładnie zjadł i dostał tran.
Podbiega ładnie na wołanie. Zakopał kość ugotowaną kość do zabawy,czym swoich Państwa bardzo rozczulił. Jest grzeczny i nie jest łapczywy.

Posted

Laura, oczywiście ze dobrze zrobiłaś ze mi tego maila wysłałaś.

A jeśli chodzi o domki z telefonów, to jeden zabrał Malboro a drugi przygarnął szczeniaczka sunie :).

Posted

Ja też się bardzo cieszę, że się udało pomóc psiaczkowi :).
W schroniskowej budzie siedział już 1,5 roku i nikt się nim nie interesował (i pewnie spędził by tam kolejne lata :( ).

A tak pojawiły się jego ogłoszenia i znalazły się osoby, którym ten szorściak przypadł do serca. Nie wiedziałam że tak szybko ktoś się nim zainteresuje :).