rita60 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To tez czekam i zaciskam mocno kciuki:lol: Quote
Laura1108 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Tekst zmieniony : Malboro pies familijny szuka miejsca w Twoim sercu (758996947) - Aukcje internetowe Allegro Sorry za OT ale Łapa potrzebuje pomocy w ogłaszaniu . Domku nie widać ona biedna cały czzas czeka - jest taka kochana ... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/lapa-mlodziutka-sunia-pierwszy-porod-zjedzone-szczeniaki-pilnie-ds-dt-146206/ Quote
nika28 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 kamilawa napisał(a):i co tam ? :razz::razz::razz::razz: Też jestem ciekawa :loveu: Quote
kamilawa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 No zaczekać się idzie :diabloti::eviltong: Quote
Onaa Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 :multi: :multi: :multi::multi::multi: Dzisiaj w godzinach późno popołudniowych Malboro przekroczył bramy schroniska wraz ze swoją nową Rodziną :lol:. :laola: Malboro :loveu:, psiaczku, nie potrafię nawet wyrazić swojej radości że ci się udało. Chce mi się płakać ze szczęścia. Quote
rita60 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :multi::multi::multi:badz szczesliwy malenki:multi::multi::multi: Quote
Onaa Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Malboro będzie pieskiem domowym, będzie mieszkać w domku z ogródkiem. Pani obiecała wieści z nowego domku, może nawet jakieś zdjęcia. Byłoby bardzo miło :). Quote
anovip1 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Po Malboro przyjechała dzis rodzina. Psiak dostał swoja nową obrożę,z adresówką.Pani przygotowała dla niego smakołyki,a w domku czekało smaczne ugotowane jedzonko. Malboro opuszczając schronisko był bardzo rozradowany,obwąchiwał wokół schroniska wszystkie nowe dawno zapomniane zapachy. Spacerek był dla niego ogromną przyjemnością. Czekamy na obiecane wieści z domku. Powodzenia skarbie:loveu: Quote
marysia55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Malboro kochany psiaku :loveu: koniec strachu, koniec cierpienia, koniec budy. Teraz juz tylko sama miłość i ciepłe łożeczko do końca twoich dni, własny pan i wspólne szczęśliwe zycie. Bądź szkrabie najszczęśliwszym psem pod slońcem:lol: Quote
Onaa Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Chciałam Wszystkim, którzy wspierali i pomagali Malboro w drodze do jego szczęścia, bardzo serdecznie podziękować :loveu:. Quote
Onaa Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 To może napiszę jeszcze, że w sprawie Malboro były 3 telefony z ogłoszeń. Quote
Laura1108 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Wspaniałe wieści :multi::multi: Tyle czau biedak czekał aż się doczekał . Dogo Ty się nie gniewaj , że wysłałam Ci tego email od tej kobiety ale to Wasz psiak więc nie odpowiadałam na żądne emaile tylko przesyłałm Tobie z resztą był tylko jeden i to wg mnie chyba nie za bardzo wymarzony domek . Quote
majuska Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Cudownie piesku!!! Bądź szczęśliwy chłopaku:loveu: :multi::multi::multi: Quote
anovip1 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dostałam wiadomość z domku Malboro. Pani napisała,że z Larusiem -takie otrzymał imię ,wszystko w porządku. Poznał juz całe swoje miejsce .Został wyczesany i wyczyszczony.Przygotowane jedzonko ładnie zjadł i dostał tran. Podbiega ładnie na wołanie. Zakopał kość ugotowaną kość do zabawy,czym swoich Państwa bardzo rozczulił. Jest grzeczny i nie jest łapczywy. Quote
Onaa Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Laura, oczywiście ze dobrze zrobiłaś ze mi tego maila wysłałaś. A jeśli chodzi o domki z telefonów, to jeden zabrał Malboro a drugi przygarnął szczeniaczka sunie :). Quote
kamilawa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie wierzę! Nie wierzę! No po prostu nie wierzę ! :multi::multi::multi::multi: Malboro, kochany szczęścia! Dogo07, dzięki ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Ja też się bardzo cieszę, że się udało pomóc psiaczkowi :). W schroniskowej budzie siedział już 1,5 roku i nikt się nim nie interesował (i pewnie spędził by tam kolejne lata :( ). A tak pojawiły się jego ogłoszenia i znalazły się osoby, którym ten szorściak przypadł do serca. Nie wiedziałam że tak szybko ktoś się nim zainteresuje :). Quote
nika28 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Bardzo, bardzo się cieszę ża Malboro znalazł domek ! :multi: :multi: :multi: Quote
kamilawa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dogo! Zmień tytuł koniecznie! :evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 kamilawa napisał(a):Dogo! Zmień tytuł koniecznie! :evil_lol: no właśnie, niech całe Dogo sie o tym dowie, jeszcze jeden szczęściarz w domeczku :loveu: Quote
Recommended Posts