nika28 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Brysio napisał(a):jak tam z ogloszeniami? Malboro jest ogłoszony chyba tylko tu : olx.pl przygarnijzwierzaka.pl nasipupile.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl animalia.pl petworld.pl adopcjapsa.pl e-zwierzak.pl morusek.pl najpewniej.pl Quote
orpha Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 a czy wiadomo jak on z dziecmi takimi w wieku szkolnym ? Quote
anovip1 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 orpha napisał(a):a czy wiadomo jak on z dziecmi takimi w wieku szkolnym ? Pies przebywa w schronisku więc sprawdzenie tej informacji nie jest możliwe. Jeśli chodzi o Malboro ,to bardzo łagodny psiak uwielbiający zabawę i kontakt z człowiekiem.Moje odczucie mi podpowiada.że jeśli chodzi o zabawę z dziećmi nawet w wieku przedszkolnym ze strony psa nie będzie problemu. Jeśli dzieci nie będą potrafiły obcować z psiakiem ..... Niekiedy dzieci mają różne bardzo dziwne pomysły więc w tym przypadku to je należałoby przeszkoloić o ich zachowaniu w stosunku do psa. Obserwując Malboro moje wrażenie jest takie,że w stosunku do dzieci z jego strony nie będzie żadnego problemu. To kochany wspaniały,przyjacielski piesio :loveu: Quote
Onaa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Szkoda, że nie ma jak sprawdzić jak Malboro na dzieci. Czasami psy mają po prostu niemiłe wspomnienia z dziećmi, o których nie wiemy i dlatego potem ich nie lubią, tak jak w przypadku Stefana. Ale to wszystko do sprawdzenia tylko w dt. Tak sobie myślę, że gdyby z dziećmi było ok. to Malboro byłby świetnym psem rodzinnym. Bardzo szkoda żeby marniał w schronie kolejną zimę i kolejne lata, a póki młody jest to dobry domek powinien szybko znaleźć. Quote
kamilawa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pięknisiu, hopsaj po domek. Musi cię ktoś wypatrzeć :loveu: A czy on ma allegro? Mógłby mu ktoś zrobić? Quote
marysia55 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 cioteczki czekają na tekst do allegro, ale ja wstyd powiedzieć :oops: od kilku dni ciągle zawodzę bo już na 'zakrętach nie wyrabiam' :roll: może dzisiaj sie uda :niewiem: bo rodzina sie zapowiedziała, mam nadzieję że coś im wypadnie :razz: Quote
rita60 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 marysia55 napisał(a):cioteczki czekają na tekst do allegro, ale ja wstyd powiedzieć :oops: od kilku dni ciągle zawodzę bo już na 'zakrętach nie wyrabiam' :roll: może dzisiaj sie uda :niewiem: bo rodzina sie zapowiedziała, mam nadzieję że coś im wypadnie :razz: Nie licz na to:evil_lol:do gory sliczny szorstki psiaczku... Quote
orpha Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 na moje oko i przeczucie tez mi sie zdaje , ze z dziecmi moze byc ok. , mam chetnych na pieska i pomyslalam ze moze "podsune" Malboro , jesli by sie zdecydowali to wizyte przedadopcyjna tez zalatwie ( poki co znam te osoby wirtualnie tylko ) Quote
marysia55 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 orpha napisał(a):na moje oko i przeczucie tez mi sie zdaje , ze z dziecmi moze byc ok. , mam chetnych na pieska i pomyslalam ze moze "podsune" Malboro , jesli by sie zdecydowali to wizyte przedadopcyjna tez zalatwie ( poki co znam te osoby wirtualnie tylko ) brzmi to bardzo zachęcającą :loveu: Quote
kamilawa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 orpha napisał(a):na moje oko i przeczucie tez mi sie zdaje , ze z dziecmi moze byc ok. , mam chetnych na pieska i pomyslalam ze moze "podsune" Malboro , jesli by sie zdecydowali to wizyte przedadopcyjna tez zalatwie ( poki co znam te osoby wirtualnie tylko ) Podsuwaj ile mozesz :razz: Quote
orpha Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 wyslalam im na maila fotki i opis psiaka , poczekamy na odzew moze sie im spodoba ( mam taka nadzieje ) Quote
anovip1 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Oby się psiak spodobał. Trzymamy kciuki za domek. Malboro to niesamowity miluszek . Quote
Onaa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Podnoszę szorściaka. Czekamy na dobry domek dla niego :). Quote
kamilawa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='rita60']orpha i jest jakis odzew:roll: no własnie... ? Quote
Brysio Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 i co i co? bo nie wiem czy robic ogloszenia? Quote
marysia55 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Brysio napisał(a):i co i co? bo nie wiem czy robic ogloszenia? też bym chciała wiedzieć, bo nie wiem czy sie brać za tekst dla Malboro? Quote
orpha Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 na razie nie dostalam zadnej odpowiedzi ... :roll: moze musza sie naradzic ,przemyslec ...mam nadzieje , ze najpozniej jjutro cos mi odpisza , napisze do nich rano dyplomatycznego maila z prosba o odpowiedz czy tak czy nie Quote
marysia55 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 no to czekamy do jutra :cool3::cool3: Quote
Laura1108 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Rozklejajcie ogłoszenia :mad: Malboro pies familijny szuka miejsca w Twoim sercu (744118552) - Aukcje internetowe Allegro Quote
anovip1 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 orpha napisał(a):na razie nie dostalam zadnej odpowiedzi ... :roll: moze musza sie naradzic ,przemyslec ...mam nadzieje , ze najpozniej jjutro cos mi odpisza , napisze do nich rano dyplomatycznego maila z prosba o odpowiedz czy tak czy nie Mam wrażenie,że coś zbyt długo zwlekają z odpowiedzią :razz: Szkoda psiaka,domek jest mu bardzo potrzebny. Boję się ,że pobyt w boksie może zmienić jego charakter. Do tej pory praktycznie ukrywał sie w budzie.Teraz ,gdy odwiedzam go częściej czeka na te wizyty i radośnie biega po boksie próbując podbiegać do krat z nadzieją ,że dotknę choć jego pysia:-( Quote
orpha Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Panstwo mi odpsali: " witam Co do pieska,to musimy byc pewni że syn podoła obowiązkom(oczywiście z pomocą rodziców) i że te obowiazki nie spadna po pewnym czasie tylko na nas. Piesek jest uroczy ,przepraszamy bo chyba troche za wczesnie zawrocilismy pani glowe , ale nie zdawalismy sobie sprawy ,ze tak szybko jest Pani w stanie znalezc pieska. Bardzo dziekujemy za zaangazowanie i napewno jesli syn okaze sie odpowiedzilany odezwiemy sie do Pani" Monika Quote
orpha Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 mysle ,ze to dobrze rokuje na przyszlosc ,bo brzmia odpowiedzialnie z jednej strony szkoda ze to nie teraz , tak szorsciak mialby domek a tak biedulek musi czekac :placz: Quote
Onaa Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Szkoda, czyli szukamy dalej. Domku najlepszego pod słońcem, taki który pokocha Malboro całym sercem. Laura, dzięki :). Quote
Recommended Posts