Jump to content
Dogomania

Szorściak Malboro z Łodzi. Buda i strach ? Już nie. Ma własny DOM :).

Recommended Posts

Posted

Brysio napisał(a):
jak tam z ogloszeniami?

Malboro jest ogłoszony chyba tylko tu :

olx.pl
przygarnijzwierzaka.pl
nasipupile.pl
kupsprzedaj.pl
kupiepsa.pl
animalia.pl
petworld.pl
adopcjapsa.pl
e-zwierzak.pl
morusek.pl
najpewniej.pl

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orpha napisał(a):
a czy wiadomo jak on z dziecmi takimi w wieku szkolnym ?

Pies przebywa w schronisku więc sprawdzenie tej informacji nie jest możliwe.
Jeśli chodzi o Malboro ,to bardzo łagodny psiak uwielbiający zabawę i kontakt z człowiekiem.Moje odczucie mi podpowiada.że jeśli chodzi o zabawę z dziećmi nawet w wieku przedszkolnym ze strony psa nie będzie problemu.
Jeśli dzieci nie będą potrafiły obcować z psiakiem .....
Niekiedy dzieci mają różne bardzo dziwne pomysły więc w tym przypadku to je należałoby przeszkoloić o ich zachowaniu w stosunku do psa.

Obserwując Malboro moje wrażenie jest takie,że w stosunku do dzieci z jego strony nie będzie żadnego problemu.
To kochany wspaniały,przyjacielski piesio :loveu:

Posted

Szkoda, że nie ma jak sprawdzić jak Malboro na dzieci.
Czasami psy mają po prostu niemiłe wspomnienia z dziećmi, o których nie wiemy i dlatego potem ich nie lubią, tak jak w przypadku Stefana.
Ale to wszystko do sprawdzenia tylko w dt.
Tak sobie myślę, że gdyby z dziećmi było ok. to Malboro byłby świetnym psem rodzinnym.

Bardzo szkoda żeby marniał w schronie kolejną zimę i kolejne lata, a póki młody jest to dobry domek powinien szybko znaleźć.

Posted

cioteczki czekają na tekst do allegro, ale ja wstyd powiedzieć :oops: od kilku dni ciągle zawodzę bo już na 'zakrętach nie wyrabiam' :roll: może dzisiaj sie uda :niewiem: bo rodzina sie zapowiedziała, mam nadzieję że coś im wypadnie :razz:

Posted

marysia55 napisał(a):
cioteczki czekają na tekst do allegro, ale ja wstyd powiedzieć :oops: od kilku dni ciągle zawodzę bo już na 'zakrętach nie wyrabiam' :roll: może dzisiaj sie uda :niewiem: bo rodzina sie zapowiedziała, mam nadzieję że coś im wypadnie :razz:

Nie licz na to:evil_lol:do gory sliczny szorstki psiaczku...

Posted

na moje oko i przeczucie tez mi sie zdaje , ze z dziecmi moze byc ok. , mam chetnych na pieska i pomyslalam ze moze "podsune" Malboro , jesli by sie zdecydowali to wizyte przedadopcyjna tez zalatwie ( poki co znam te osoby wirtualnie tylko )

Posted

orpha napisał(a):
na moje oko i przeczucie tez mi sie zdaje , ze z dziecmi moze byc ok. , mam chetnych na pieska i pomyslalam ze moze "podsune" Malboro , jesli by sie zdecydowali to wizyte przedadopcyjna tez zalatwie ( poki co znam te osoby wirtualnie tylko )

brzmi to bardzo zachęcającą :loveu:

Posted

orpha napisał(a):

Podsuwaj ile mozesz :razz:

Posted

na razie nie dostalam zadnej odpowiedzi ... :roll:
moze musza sie naradzic ,przemyslec ...mam nadzieje , ze najpozniej jjutro cos mi odpisza , napisze do nich rano dyplomatycznego maila z prosba o odpowiedz czy tak czy nie

Posted

orpha napisał(a):
na razie nie dostalam zadnej odpowiedzi ... :roll:
moze musza sie naradzic ,przemyslec ...mam nadzieje , ze najpozniej jjutro cos mi odpisza , napisze do nich rano dyplomatycznego maila z prosba o odpowiedz czy tak czy nie

Mam wrażenie,że coś zbyt długo zwlekają z odpowiedzią :razz:
Szkoda psiaka,domek jest mu bardzo potrzebny. Boję się ,że pobyt w boksie może zmienić jego charakter.
Do tej pory praktycznie ukrywał sie w budzie.Teraz ,gdy odwiedzam go częściej czeka na te wizyty i radośnie biega po boksie próbując podbiegać do krat z nadzieją ,że dotknę choć jego pysia:-(

Posted

Panstwo mi odpsali:
" witam
Co do pieska,to musimy byc pewni że syn podoła obowiązkom(oczywiście z pomocą rodziców) i że te obowiazki nie spadna po pewnym czasie tylko na nas. Piesek jest uroczy ,przepraszamy bo chyba troche za wczesnie zawrocilismy pani glowe , ale nie zdawalismy sobie sprawy ,ze tak szybko jest Pani w stanie znalezc pieska. Bardzo dziekujemy za zaangazowanie i napewno jesli syn okaze sie odpowiedzilany odezwiemy sie do Pani"
Monika

Posted

mysle ,ze to dobrze rokuje na przyszlosc ,bo brzmia odpowiedzialnie
z jednej strony szkoda ze to nie teraz , tak szorsciak mialby domek a tak biedulek musi czekac :placz: