Estera Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Jeszcze się nie zgłosiłam, a już jestem zapisana. Jak miło. Moje Vipki kochane. :loveu: :loveu: :loveu: Widzisz pomyślałam i o Tobie i o Basi :loveu: No razem z Oleczkiem pomyśleliśmy :cool3: Quote
NaamahsChild Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Zapisuję sobie wątek, jeszcze nie jestem pewna, ale możliwe, że mój TZ + ja + Blanche się pojawimy:razz: Quote
Lorien:) Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Lorienglorien + Filisio(jesli dozyje:eviltong:) + domek Quote
Unbelievable Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Lorien:) napisał(a):Filisio(jesli dozyje:eviltong:) dogomania:loveu::loveu::evil_lol: ta miejscowość jest koło słupska? Quote
Marta_Ares Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 jechac czy nie jechac.....:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Unbelievable napisał(a):dogomania:loveu::loveu::evil_lol: ta miejscowość jest koło słupska? Tak, to ten Bobolin. Sprawdziłam dojazd i można dojechać pociągiem do Darłowa i później pksem albo taksówką do Bobolina albo w ostateczności pójść pieszo, bo to tylko 6 km od Darłowa. ;) Quote
ulvhedinn Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ja na "prawie pewno"- tzn deklaruje sie na pewno, ale mi potrafi coś dzikiego w ostatniej chwili wyskoczyć ;) Czyli ulv + psy w liczbie nieznanej (zapewne co najmarniej dwa-trzy) - domek :razz: ....oczywiście o ile nie macie nic przeciwko Strasznej KrAksie :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Tak, to ten Bobolin. Sprawdziłam dojazd i można dojechać pociągiem do Darłowa i później pksem albo taksówką do Bobolina albo w ostateczności pójść pieszo, bo to tylko 6 km od Darłowa. ;) ja mam w najlepszym wypadku 10h jazdy do darłowa z białegostoku, plus ok.1h do białego, a jeszcze z darłowa do bobolina :roll: Quote
cymbianka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 zapisuję się:loveu::loveu: bez psa zapewne, bo mój jamnior by tego nie przeżył:lol: Quote
Estera Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Marta_Ares napisał(a):jechac czy nie jechac.....:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Głupiaś? Pewnie, że jechać :mad: :loveu: ulvhedinn napisał(a):Ja na "prawie pewno"- tzn deklaruje sie na pewno, ale mi potrafi coś dzikiego w ostatniej chwili wyskoczyć ;) Czyli ulv + psy w liczbie nieznanej (zapewne co najmarniej dwa-trzy) - domek :razz: ....oczywiście o ile nie macie nic przeciwko Strasznej KrAksie :eviltong:Jeśli nadal mogę ...delikatnie zwrocić jej uwagę gdy chce przejechać Szyszkę,to nie mam nic przeciwko :lol: Zapisuję :) Unbelievable napisał(a):ja mam w najlepszym wypadku 10h jazdy do darłowa z białegostoku, plus ok.1h do białego, a jeszcze z darłowa do bobolina :roll: Zapisywać czy nie? Bo nie wiem :cool3: nad morze masz dalej niż do Wrocka? :crazyeye: Quote
Rahl Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No to i ja się zapisuję... :razz: gordonowa-domek-bez psa ;-) Być może będzie jeszcze os. tow., ale czy na pewno to wam napiszę w październiku, listopadzie. Quote
Estera Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 gordonowa napisał(a):No to i ja się zapisuję... :razz: gordonowa-domek-bez psa ;-) Być może będzie jeszcze os. tow., ale czy na pewno to wam napiszę w październiku, listopadzie.oki, nie spieszy się :cool3: Zapisałam :multi: Quote
basia bonnie Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Marta_Ares napisał(a):jechac czy nie jechac.....:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczywiste, że jechać!:loveu: Kto nam będzie ogniska rozpalał?:loveu: Quote
cymbianka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Unbelievable napisał(a):ja mam w najlepszym wypadku 10h jazdy do darłowa z białegostoku, plus ok.1h do białego, a jeszcze z darłowa do bobolina :roll: ja nawet nie wiem czym i ile będę jechac:lol: wolę nawet nie myśleć:roll: ale na zlot na pewno dojadę:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 cymbianka napisał(a):ja nawet nie wiem czym i ile będę jechac:lol: wolę nawet nie myśleć:roll: ale na zlot na pewno dojadę:evil_lol: Ja 14h:) ale będzie wesoooło:loveu::loveu::loveu: Quote
cymbianka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 basia bonnie napisał(a):Ja 14h:) ale będzie wesoooło:loveu::loveu::loveu: ja jakoś podobnie:evil_lol: i oczywiście, że będzie wesoło:lol::loveu: Quote
Unbelievable Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Estera napisał(a): Zapisywać czy nie? Bo nie wiem :cool3: nad morze masz dalej niż do Wrocka? :crazyeye: narazie zapisz, ale na 100% nie wiem czy pojadę :shake: dalej o 30km, ale dojazd o wiele gorszy :shake: poza tym do wrocka jechałam z wawy, a teraz z białego;) zobaczymy jeszcze jakie będą rozkłady na przyszły rok edit: patologiczne dzieci jak widać o niczym nie myślą :diabloti: Quote
cymbianka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Unbelievable napisał(a): edit: patologiczne dzieci jak widać o niczym nie myślą :diabloti: haha z tymi patologicznymi dziećmi się zgodzę :evil_lol: ale czasami wolę nie myśleć:razz: Quote
Marta_Ares Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ciekawe jak my dojedziemy.....:roll: mialobyc w centrum:mad: Zapisac Marta_Ares + os:evil_lol: + chyba 2 psy bo z 3 sie nie zabierzemy:roll: Quote
ulvhedinn Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Estera napisał(a): Jeśli nadal mogę ...delikatnie zwrocić jej uwagę gdy chce przejechać Szyszkę,to nie mam nic przeciwko :lol: Zapisuję :) Możesz nawet bardzo "delikatnie" :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Estera napisał(a):Widzisz pomyślałam i o Tobie i o Basi :loveu: No razem z Oleczkiem pomyśleliśmy :cool3: a o mnie nie pomyśleli :-( widzę, że chociaż do domku zostałam przydzielona :evil_lol: NaamahsChild napisał(a):Zapisuję sobie wątek, jeszcze nie jestem pewna, ale możliwe, że mój TZ + ja + Blanche się pojawimy:razz: ja Ci dam możliwe :mad: masz jachać i już :eviltong::evil_lol: Quote
yuki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ale sporo osób jedzie z Wrocławia :p ktoś wybiera się pociągiem ??? bo mnie tylko to czeka raczej :eviltong: Quote
NaamahsChild Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 yuki napisał(a):Ale sporo osób jedzie z Wrocławia :p ktoś wybiera się pociągiem ??? bo mnie tylko to czeka raczej :eviltong: My chyba pociągiem pojedziemy..:evil_lol: Quote
Recommended Posts