Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

Estera napisał(a):
Do listy zlotowiczów zapisałam koleżankę Mysi i madziak25- ADHD995 :)
Doszła wpłata od Karilki i Dolara (Karina przelałaś 5 zł za dużo!!! Przypomnij mi na zlocie to Ci oddam :lol:) I od Madziak25 i jej pieska :)

To będą prawie 3 VIPy...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to już wiem mniej więcej co i jak z moim byciem na zlocie:) otóż sprawa wygląda tak, że na zlot moge sobie ruszyć już 4 lipca:) lub nawet 3 w środku nocy (co nie ma sensu) ale 10 lipca z rana musze być we wrocku znów;) co do rodzaju transportu to raczej wole liczyć na swój własny pojazd co by później nie klnąć na PKP jak nie dojade do wrocławia z powrotem;) no a co do noclegu to... jakby była możliwość zapłacenia na miejscu za te 4 czy 5 nocy/dni to wtedy domek:P

nooo i to chyba tyle:)

Posted

komar napisał(a):
no to już wiem mniej więcej co i jak z moim byciem na zlocie:) otóż sprawa wygląda tak, że na zlot moge sobie ruszyć już 4 lipca:) lub nawet 3 w środku nocy (co nie ma sensu) ale 10 lipca z rana musze być we wrocku znów;) co do rodzaju transportu to raczej wole liczyć na swój własny pojazd co by później nie klnąć na PKP jak nie dojade do wrocławia z powrotem;) no a co do noclegu to... jakby była możliwość zapłacenia na miejscu za te 4 czy 5 nocy/dni to wtedy domek:P

Super ;)
A czym najlepiej przecina sie opony żebyś nam nie uciekł :evil_lol:

Posted

komar napisał(a):

No to bardzo się cieszę. :multi:
I proszę mi tam zarezerwować miejscówkę w samochodzie (ja, walizka i pies :evil_lol:). :cool3:

Talia napisał(a):
Super ;)
A czym najlepiej przecina sie opony żebyś nam nie uciekł :evil_lol:

Jaki niecny plan! :diabloti:

Posted

komar napisał(a):
no to jeszcze napisz o której bedziesz chciała jechac:P i jak dużą walizke bedziesz mieć:D

A to myślę ustalimy już przed zlotem. ;)

A walizkę tradycyjnie, nie za małą, nie za dużą, lecz w sam raz. :lol:

Posted

Talia napisał(a):
A Twoi koledzy będą? :D

komar napisał(a):
może kogoś tam zabiore ze sobą;)

tylko jak coś to kogoś w miarę normalnego :roll::roll::roll:

:diabloti:

Esti, moja kochana organizatorko :loveu: jeśli ktoś by się zdecydował na zlot, a nie było by już miejsc to w razie co jest jakaś możliwość dostawki łóżek czy coś? :cool3: Tak w razie co pytam... Bo jeszcze jestem na etapie namawiania ludzi... ale chyba szybko decyzja nie zapadnie....

ale się ciesze, że do zlotu zostały niecałe dwa miesiące :multi::multi::multi: urlop, urlop, urlop :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Esti, moja kochana organizatorko :loveu: jeśli ktoś by się zdecydował na zlot, a nie było by już miejsc to w razie co jest jakaś możliwość dostawki łóżek czy coś? :cool3: Tak w razie co pytam... Bo jeszcze jestem na etapie namawiania ludzi... ale chyba szybko decyzja nie zapadnie....

ale się ciesze, że do zlotu zostały niecałe dwa miesiące :multi::multi::multi: urlop, urlop, urlop :loveu::loveu::loveu::loveu:

Myszeczko, miejsca pewnie jeszcze będą, bo jest jeszcze ten jeden domek 5-osobowy. Nie musimy go brać, ale możemy. I zapłacimy za tyle osób ile będzie, a nie za cały domek. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Myszeczko, miejsca pewnie jeszcze będą, bo jest jeszcze ten jeden domek 5-osobowy. Nie musimy go brać, ale możemy. I zapłacimy za tyle osób ile będzie, a nie za cały domek. ;)

aha, no to super :cool3:
dziękuje Asieńko za udzielenie informacji :loveu:

Posted

rose napisał(a):
Asia! Dlaczego nie chcesz jechać z nami pociągiem?:eviltong: my sie sami zgubimy..;(:evil_lol:

Ania nie przesadzaj, przecież ja jestem tylko blondynką, to na pewno Wam nie pomogę w niezgubieniu się. :lol:

komar napisał(a):
nikt nie wie co napisać:P albo wszyscy czekają na odpowieź Asi:D

Czyżby aż tak bardzo interesowała wszystkich moja odpowiedz na pytanie Ani? :lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Ania nie przesadzaj, przecież ja jestem tylko blondynką, to na pewno Wam nie pomogę w niezgubieniu się. :lol:

no dobra, to była akurat ściema:eviltong:
jak nie to nie:roll: Esterka przyjedzie do Poznania i razem pojedziemy, kupimy sobie rodzinny - mama tata i dziecko:evil_lol: są w ogóle takie?:diabloti::razz:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Uprzedzam lojalnie, że jesli nie znajdę domu dla Kuby do wakacji, to bedę z dwoma kółkowcami.....

czy to ostrzeżenie? :evil_lol::diabloti:

Posted

Witajcie :)
Mieszkam nad morzem i mam niedaleko do Bobolina. Całego wątku nie mam czasu czytać, bo jednak jest :P Ale czy można tam sobie do Was podejść z psiakiem? ;)

Pozdrawiam.

Gdyby ktoś nie wiedział, jak dotrzeć do Bobolina, to może jakoś pomogę ;)