Karilka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Estera napisał(a):Do listy zlotowiczów zapisałam koleżankę Mysi i madziak25- ADHD995 :) Doszła wpłata od Karilki i Dolara (Karina przelałaś 5 zł za dużo!!! Przypomnij mi na zlocie to Ci oddam :lol:) I od Madziak25 i jej pieska :) To będą prawie 3 VIPy... Quote
Asia & Ginger Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Karilka napisał(a):To będą prawie 3 VIPy... Jakie przeliczenia! :lol: Quote
komar Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 no to już wiem mniej więcej co i jak z moim byciem na zlocie:) otóż sprawa wygląda tak, że na zlot moge sobie ruszyć już 4 lipca:) lub nawet 3 w środku nocy (co nie ma sensu) ale 10 lipca z rana musze być we wrocku znów;) co do rodzaju transportu to raczej wole liczyć na swój własny pojazd co by później nie klnąć na PKP jak nie dojade do wrocławia z powrotem;) no a co do noclegu to... jakby była możliwość zapłacenia na miejscu za te 4 czy 5 nocy/dni to wtedy domek:P nooo i to chyba tyle:) Quote
Talia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 komar napisał(a):no to już wiem mniej więcej co i jak z moim byciem na zlocie:) otóż sprawa wygląda tak, że na zlot moge sobie ruszyć już 4 lipca:) lub nawet 3 w środku nocy (co nie ma sensu) ale 10 lipca z rana musze być we wrocku znów;) co do rodzaju transportu to raczej wole liczyć na swój własny pojazd co by później nie klnąć na PKP jak nie dojade do wrocławia z powrotem;) no a co do noclegu to... jakby była możliwość zapłacenia na miejscu za te 4 czy 5 nocy/dni to wtedy domek:P nooo i to chyba tyle:) Super ;) A czym najlepiej przecina sie opony żebyś nam nie uciekł :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 komar napisał(a):no to już wiem mniej więcej co i jak z moim byciem na zlocie:) otóż sprawa wygląda tak, że na zlot moge sobie ruszyć już 4 lipca:) lub nawet 3 w środku nocy (co nie ma sensu) ale 10 lipca z rana musze być we wrocku znów;) co do rodzaju transportu to raczej wole liczyć na swój własny pojazd co by później nie klnąć na PKP jak nie dojade do wrocławia z powrotem;) no a co do noclegu to... jakby była możliwość zapłacenia na miejscu za te 4 czy 5 nocy/dni to wtedy domek:P nooo i to chyba tyle:) No to bardzo się cieszę. :multi: I proszę mi tam zarezerwować miejscówkę w samochodzie (ja, walizka i pies :evil_lol:). :cool3: Talia napisał(a):Super ;) A czym najlepiej przecina sie opony żebyś nam nie uciekł :evil_lol: Jaki niecny plan! :diabloti: Quote
komar Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 no to jeszcze napisz o której bedziesz chciała jechac:P i jak dużą walizke bedziesz mieć:D Quote
Asia & Ginger Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 komar napisał(a):no to jeszcze napisz o której bedziesz chciała jechac:P i jak dużą walizke bedziesz mieć:D A to myślę ustalimy już przed zlotem. ;) A walizkę tradycyjnie, nie za małą, nie za dużą, lecz w sam raz. :lol: Quote
Mysia_ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Talia napisał(a):A Twoi koledzy będą? :D komar napisał(a):może kogoś tam zabiore ze sobą;) tylko jak coś to kogoś w miarę normalnego :roll::roll::roll: :diabloti: Esti, moja kochana organizatorko :loveu: jeśli ktoś by się zdecydował na zlot, a nie było by już miejsc to w razie co jest jakaś możliwość dostawki łóżek czy coś? :cool3: Tak w razie co pytam... Bo jeszcze jestem na etapie namawiania ludzi... ale chyba szybko decyzja nie zapadnie.... ale się ciesze, że do zlotu zostały niecałe dwa miesiące :multi::multi::multi: urlop, urlop, urlop :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Mysia_ napisał(a):Esti, moja kochana organizatorko :loveu: jeśli ktoś by się zdecydował na zlot, a nie było by już miejsc to w razie co jest jakaś możliwość dostawki łóżek czy coś? :cool3: Tak w razie co pytam... Bo jeszcze jestem na etapie namawiania ludzi... ale chyba szybko decyzja nie zapadnie.... ale się ciesze, że do zlotu zostały niecałe dwa miesiące :multi::multi::multi: urlop, urlop, urlop :loveu::loveu::loveu::loveu: Myszeczko, miejsca pewnie jeszcze będą, bo jest jeszcze ten jeden domek 5-osobowy. Nie musimy go brać, ale możemy. I zapłacimy za tyle osób ile będzie, a nie za cały domek. ;) Quote
Mysia_ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Asia & Ginger napisał(a):Myszeczko, miejsca pewnie jeszcze będą, bo jest jeszcze ten jeden domek 5-osobowy. Nie musimy go brać, ale możemy. I zapłacimy za tyle osób ile będzie, a nie za cały domek. ;) aha, no to super :cool3: dziękuje Asieńko za udzielenie informacji :loveu: Quote
rose Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Asia! Dlaczego nie chcesz jechać z nami pociągiem?:eviltong: my sie sami zgubimy..;(:evil_lol: Quote
komar Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 nikt nie wie co napisać:P albo wszyscy czekają na odpowieź Asi:D Quote
Asia & Ginger Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 rose napisał(a):Asia! Dlaczego nie chcesz jechać z nami pociągiem?:eviltong: my sie sami zgubimy..;(:evil_lol: Ania nie przesadzaj, przecież ja jestem tylko blondynką, to na pewno Wam nie pomogę w niezgubieniu się. :lol: komar napisał(a):nikt nie wie co napisać:P albo wszyscy czekają na odpowieź Asi:D Czyżby aż tak bardzo interesowała wszystkich moja odpowiedz na pytanie Ani? :lol: Quote
ulvhedinn Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Uprzedzam lojalnie, że jesli nie znajdę domu dla Kuby do wakacji, to bedę z dwoma kółkowcami..... Quote
rose Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Asia & Ginger napisał(a):Ania nie przesadzaj, przecież ja jestem tylko blondynką, to na pewno Wam nie pomogę w niezgubieniu się. :lol: no dobra, to była akurat ściema:eviltong: jak nie to nie:roll: Esterka przyjedzie do Poznania i razem pojedziemy, kupimy sobie rodzinny - mama tata i dziecko:evil_lol: są w ogóle takie?:diabloti::razz: Quote
Mysia_ Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ulvhedinn napisał(a):Uprzedzam lojalnie, że jesli nie znajdę domu dla Kuby do wakacji, to bedę z dwoma kółkowcami..... czy to ostrzeżenie? :evil_lol::diabloti: Quote
kinia098 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Witajcie :) Mieszkam nad morzem i mam niedaleko do Bobolina. Całego wątku nie mam czasu czytać, bo jednak jest :P Ale czy można tam sobie do Was podejść z psiakiem? ;) Pozdrawiam. Gdyby ktoś nie wiedział, jak dotrzeć do Bobolina, to może jakoś pomogę ;) Quote
Recommended Posts