Rinuś Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Do Darłowa pociągiem, a z Darłowa albo taksówką, autobusem albo pomyślimy o busiku, bo to tylko kilka kilometrów i nawet pieszo można się przejść, jeśli ktoś lubi piesze wędrówki. :cool3: o kurcze...ale dojazd pociągiem tam jest straszny :-o z Torunia najkrócej jedzie sie 6h 50 min z trzema przesiadkami :-o Ile Ty będziesz tam jechać? Quote
Asia & Ginger Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='rose']Uwaga.. zaczynam się zastanawiać:diabloti: :scared: [quote name='Rinuś']o kurcze...ale dojazd pociągiem tam jest straszny :-o z Torunia najkrócej jedzie sie 6h 50 min z trzema przesiadkami :-o Ile Ty będziesz tam jechać? A ja mam pociąg z jedną przesiadką i jedzie tylko 6:30. Ale do wakacji liczę, że jeszcze się pociągi pozmieniają i będą lepsze połączenia nad morze. Quote
Rinuś Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Też mam nadzieję, że się zmienią bo inaczej to masakra w pociągu :shake: Quote
Estera Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Kasia ja np jeszcze nie myśle o dojeździe, bo wszystko może się zmienić :lol: Zobaczymy jak to będzie, jakoś dojedziemy. Z tym busem to nie głupi pomysł, na kilka tur by pojechał a kasy dużo nie wyjdzie :roll: Rose , ciekawe co Ty tam wymyślisz :evil_lol: Quote
rose Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Estera napisał(a): Rose , ciekawe co Ty tam wymyślisz :evil_lol: ja już wymyśliłam teraz tylko pytanie co moja os towarzysząca na t :P Quote
Estera Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Talia- Natalia Paradowska? :cool3: Jak tak to kasa doszła :) Jak nie to bez bicia- kto to? :cool3: Quote
Rinuś Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='Estera']Talia- Natalia Paradowska? :cool3: Jak tak to kasa doszła :) Jak nie to bez bicia- kto to? :cool3: mogę być ja :P Quote
rose Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Mam kłeszczyn:D czy tych miejsc wolnych jest 5 i tylko 5?:P Quote
Asia & Ginger Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 rose napisał(a):Mam kłeszczyn:D czy tych miejsc wolnych jest 5 i tylko 5?:P Na razie 5, do końca marca się okaże ile osób wpłaci kasę. Ewentualnie pozostają jeszcze miejsca na podłogach. :eviltong: Quote
rose Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 a czy jest moż8liwość dostania domku 5os?:P na pierwszej stronie widze ze juz jest taki zajety, a nie mozna tej siódemki jednaj na piątke wymienić?:P Quote
Estera Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Ania z laseczkami z domku 5cio osobowego musisz gadać :cool3: a kogo 5tego tam chcesz ? :shock: Quote
cymbianka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ja niestety też muszę zrezygnować w tym roku ze zlotu :( przepraszam, że tak późno informuję ale niestety tak wyszło Quote
rose Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jeśli zlot w ogóle jeszcze aktualny to proszę o dopisanie mnie do listy:P rose + niespodzianka :D pokój dla małżeńskiej pary ]:-> Quote
Estera Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Aniu a Ci znajomi nie? Już Was dopisuję :) Nie wiem czy zlot aktualny, bo zapłaciło mi całe 5 osób :] Rybciu, Borsuczku wplata za Was i pieska doszła :) Quote
rose Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Estera']Aniu a Ci znajomi nie? Już Was dopisuję :) Nie wiem czy zlot aktualny, bo zapłaciło mi całe 5 osób :] Rybciu, Borsuczku wplata za Was i pieska doszła :) Ci znajomi jednak zrezygnowali, głupki jedne :P Dlaczego jestem bez koloru?;( A jutro nasza Asia kończy 27 lat!! staroć:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja zapłacę niedługo, niech tylko się rodzice zdecydują w końcu ;) Quote
Rybc!a Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cieszę się, że moja wpłata doszła! No nie ociągać się, Dogomaniacy, ostatnie chwile do zapisywania się i wpłacania!:D Quote
Rybc!a Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A co do drogi- ja z Elbląga będę jechała samochodem, z powrotem też- kogoś z Trójmiasta czy okolic mogę zabrać, jeśli będzie po drodze- złożymy się na benzynę :D Quote
Asia & Ginger Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Estercia czy moja wpłata dotarła? :cool3: Quote
rose Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Estera możesz mnie dopisać do tego jednego samotnego 7-os domku?:P Quote
Asia & Ginger Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Talia']I jak tam? Ile osób już wpłaciło :) Estera ma problemy z kompem i netem, jak będę z nią plotuchać, to zapytam czy sprawdzała ostatnio wpłaty. ;) A tym, którzy jeszcze nie zapłacili przypominam, że dzisiaj ostatni dzień marca. Prosimy o wpłacanie, bo trzeba wpłacić zaliczkę do ośrodka! Jeśli ktoś rezygnuje ze zlotu, to proszę pisać szczerze, nie przeciągać sprawy, bo musimy wiedzieć ile domków zamawiać. Quote
Recommended Posts