Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

Rybc!a napisał(a):
Najwyżej weźmiemy dwa namioty? :) Albo pożyczy się od kogoś duży? Ale ja mam ogromną nadzieję, że znajdą się 3 miejsca w domkach- BO JECHAĆ MUSZĘ i jeśli wolnych miejsc nie będzie, to jakoś to przeboleję i zamieszkam w namiocie, chociaż brzydzę się na samą myśl, o jakiś pająkach, co mi tam wlezą, albo żabach, fuj. No i nie umiem go rozkładać, ale cóóóóóż, Borsuczek z harcerstwa, to ona to zrobi. :D

hahaha, że byłam harcerką to w cale nie oznacza, że potrafię obsługiwać się namiotem!
ot co! czarna magia :D
ja tam lubię pajączki i inne stworzonka, kwestia przyzwyczajenia :D
nawet z chęcią spałabym w namiocie xd

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam sunię, łagodną, nigdy nie rzuciła się pierwsza na psa, raczej obojętny stosunek, średnia, 21 kilo. :)
Jedyne co, to nie da innemu psu podejść do miski, ale to jest do opanowania i do upilnowania, innych problemów stwarzać nie będzie :)

Posted

Jeszcze mam pytanie- na stronie tych domków, w galerii są zdjęcia zwierząt " Nasz Zwierzyniec " .
Czy to oznacza, że tam na miejscu będą te wszystkie koty i królik?

Posted

Rybc!a napisał(a):
Jeszcze mam pytanie- na stronie tych domków, w galerii są zdjęcia zwierząt " Nasz Zwierzyniec " .
Czy to oznacza, że tam na miejscu będą te wszystkie koty i królik?

Eeee chyba nie... przynajmniej mam taką nadzieję.
Z tego co się orientuję, to ośrodek jest złożony z 2 działek ogrodzonych, oddalaonych trochę od siebie. My dostajemy jedną działkę w całości. Esti, mam nadzieję, że dobrze pamiętam? :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Eeee chyba nie... przynajmniej mam taką nadzieję.
Z tego co się orientuję, to ośrodek jest złożony z 2 działek ogrodzonych, oddalaonych trochę od siebie. My dostajemy jedną działkę w całości. Esti, mam nadzieję, że dobrze pamiętam? :cool3:

Oby tak było, bo jak te koty będą tam "z nami", to marnie widzę zabranie mojej Zuzy..
Ale tak czy siak, ja jadę. :D

Posted

Tak dostajemy jedną działkę, ponieważ druga jest kawałek dalej i Pani nie chce abyśmy się "rozpanoszyli" :evil_lol: Co do zwierząt, to mam nadzieje ,że zdaje sobie sprawę z tego, że nie wszystkie nasze pieski muszą lubić kotki :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
Tak dostajemy jedną działkę, ponieważ druga jest kawałek dalej i Pani nie chce abyśmy się "rozpanoszyli" :evil_lol: Co do zwierząt, to mam nadzieje ,że zdaje sobie sprawę z tego, że nie wszystkie nasze pieski muszą lubić kotki :evil_lol:

Moja też gania koty. Co prawda jak już jest blisko, to nie wie co robic dalej, ale pogonić musi! :evil_lol:

Atkaaaa napisał(a):
łoo temat ruszył :D
Na ten zlot trzeb zdecydowanie zabrać większą kartę pamięci do aparatu :D :D

Ja przez te zloty musiałam się zaopatrzyć w 2 dodatkowe karty, bo jedna to zdecydowanie za mało! :shake:

Posted

Moja suczka nie sprawia żadnych problemów, które mogłyby przeszkodzić w zabraniu jej na zlot :) Jak pies ją zaatakuje to raczej ucieka więc nie będzie z tym kłopotu. I nawet się mnie słucha ;DD Także ja też jeśli pojadę biorę pieska. Basiu, skoro byłaś w harcerstwie to chyba uczyli Cię tam budować szałas? Bo ja nie wiem czy znajdziemy taki duży namiot ;p
I rozumiem, że na liście rezerwowych jesteśmy na pierwszych pozycjach? :)

Posted

To są miejsca rezerwowe do domków, prawda? Jeśli jednak okaże się, załóżmy do marca, kiedy przyjdzie wszystkim płacić, że jednak nie zwolniło się tyle miejsc- możemy jechać pod namioty?

Posted

Rybc!a napisał(a):
To są miejsca rezerwowe do domków, prawda? Jeśli jednak okaże się, załóżmy do marca, kiedy przyjdzie wszystkim płacić, że jednak nie zwolniło się tyle miejsc- możemy jechać pod namioty?

Odpowiem za Esterę, no jasne. ;)

• 4 weeks later...
Posted

[SIZE=6][SIZE=4][SIZE=3]Rozmawiałam właśnie z Panią z ośrodka. Mamy na 2000% zaklepany termin, kwoty bez zmian. 222 zł za cały pobyt od osoby i 30 zł za cały pobyt jednego psa. Do końca marca zbieram pieniądze za pobyt osoby. Do końca czerwca zbiorę resztę, tj. opłatę za pobyt psa. Numer konta:
[SIZE=10][SIZE=10][SIZE=4]Estera Owczarska
[SIZE=4]Allianz Bank Polska S.A.

32 2480 0002 2025 0034 9268 0001

Posted

Bezwzględnie zmuszona przez Unbelieveable (jako że nie ma już miejsc), chciałabym się zapisać na listę rezerwową. Ja i moja równo jeb..:oops: poczwarka sztuk 1.

Posted

Lived, oczywiście zapisuję na listę rezerwową z psem. Napisz mi tylko proszę skąd jesteś ;)
Klaudicos nie ma ograniczenia wiekowego. Nie jest to jednak obóz, nie ma opiekunów, każdy jedzie dla siebie, dba o siebie i o siebie się martwi. No i o swojego psa :lol: Zapisuję Cię na listę rezerwowych tak jak prosiłaś :)
Wyżej Rybciu zapomniałam napisac, oczywiście, pod namioty możecie jechać , nie ma problemu :)
Mysia koloruję Cię- kasa doszła, dzięki :)

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja nie Lived, ale ona jest z Wysokiego Mazowieckiego, to jest Podlaskie wbrew pozorom : P

Dzięęęki za pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu:

:evil_lol: