Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

milosnicy zwierzat napisał(a):
jest jakaś aukcja na rzecz tych pisków
jak można je do takiego stanu doprowadzić :angryy:

są bazarki m. in ciapuś o takim pisała w poście numer 201

dla ludzi, którzy osobiście przy psach pomóc nie mogą, jest skierowana prośba o datki na konto Fundacji Nero, by było te psy za co leczyć, żywić, ratować...

Konto dla psiaków:
Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt 'NERO"
96-500 Sochaczew, Ul.Kochanowskiego 37/12

75 1140 2004 0000 3102 5949 3364

z dopiskiem: cele statutowe - Ruda i Łysy

Posted

Jestem, GG od agaty-air z tekstem odebralam w nocy - dzisiaj wrzuce ulotke. Ponawiam pytanie czy allegro szykować na konto fundacyjne (inaczej musze tagować aby sobie każdy poradził) czy na swoim?
Proponowałam wcześniej taki układ, w luźniej rozmowie z Ziutką i moze wartto zrobić aby fundacyjne sobie nabijało pkt.

Posted

Doda_ napisał(a):
czy moze potrzebny jest bazarek.. ?

Pewnie, że jest potrzebny. Psy są tak zrujnowane fizycznie, że leczenie ich pozera straszne pieniądze.

Dzięki.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ponawiam pytanie czy allegro szykować na konto fundacyjne (inaczej musze tagować aby sobie każdy poradził) czy na swoim?
Proponowałam wcześniej taki układ, w luźniej rozmowie z Ziutką i moze wartto zrobić aby fundacyjne sobie nabijało pkt.

Isadorko Luka jest zalatana...w tej chwili mamy u niej na działce 17 psów (prawie same szczeniaki i niektóre mega dzikusy :shake:) ja nie wiem jak z tym allegro bo to Ona się tym zajmuje itd. nie wiem kiedy nam się pojawi na dogo bo od rana do nocy siedzi na działce i lata koło psów...może rób na swoje albo trzeba czekać na Luke co i jak bo ja to nie kumam tego allegro :shake:

edit :
doszła wpłata od :
Izabela B. z Boguszynka : 50,-

Bardzo dziękujemy :)

Posted

hej wysłałam dzisiaj trochę grosza na Jorka i dwa psiaki z tego tematu, mam też trochę koców, prześcieradeł itd, ale nigdzie nie trafiłam na informacje, że ich potrzebujecie( jeśli taka była i ją pominęłam to przepraszam). Planowałam żeby te moje zbiory rozdzielić i wysłać na Jorka i te policyjne biedaki, ale jak już pisałam nie wiem czy jest to wam potrzebne. Jeśli tak, to mam jeszcze pytanie na jaki adres wysłać paczki?Na ten który jest podany przy koncie? Wiem , że mieszam cztery wątki w jednym , ale czy Moon i Tadzik potrzebują jeszcze tego typu rzeczy czy macie już przesyt?Troszkę tego mam i mogłabym ewentualnie wysłać pod cztery adresy.

Tak w ogóle to mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich :)

Posted

eluszki napisał(a):
hej wysłałam dzisiaj trochę grosza na Jorka i dwa psiaki z tego tematu, mam też trochę koców, prześcieradeł itd, ale nigdzie nie trafiłam na informacje, że ich potrzebujecie( jeśli taka była i ją pominęłam to przepraszam). Planowałam żeby te moje zbiory rozdzielić i wysłać na Jorka i te policyjne biedaki, ale jak już pisałam nie wiem czy jest to wam potrzebne. Jeśli tak, to mam jeszcze pytanie na jaki adres wysłać paczki?Na ten który jest podany przy koncie? Wiem , że mieszam cztery wątki w jednym , ale czy Moon i Tadzik potrzebują jeszcze tego typu rzeczy czy macie już przesyt?Troszkę tego mam i mogłabym ewentualnie wysłać pod cztery adresy.

Tak w ogóle to mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich :)

Witaj :lol:

Moon nie potrzebuje na 100%

Posted

eluszki napisał(a):
Jeśli tak, to mam jeszcze pytanie na jaki adres wysłać paczki?Na ten który jest podany przy koncie?

Bardzo nam się napewno przydadzą i prześcieradła i inne "szmatki posłaniowe"
Adres ten co na wątku :
Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO
ul. Kochanowskiego 37/12
96-500 Sochaczew

Posted

ecci napisał(a):
poszło ode mnie tylko 10 złotych, przelew od Mariusza W.

Przelew już doszedł...jeśli ten Mariusz W. jest z Brzegu ? :cool3:

I doszły jeszcze wpłaty od :

Marcin K. (Sosnowiec) 20,-
Maria S. 10,-
Paweł W. (Wrocław) 100,-
Katarzyna P. (Dziwnów) 50,-

Posted

Ziutka napisał(a):
Bardzo nam się napewno przydadzą i prześcieradła i inne "szmatki posłaniowe"
Adres ten co na wątku :
Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO
ul. Kochanowskiego 37/12
96-500 Sochaczew

Ok, w takim razie prześle wam paczkę. Postaram się zrobić to jutro, ale jadę do Poznania więc nie wiem czy się wyrobie, jeśli nie to prześle wszystko najdalej w piątek.

Posted

eluszki napisał(a):
Ok, w takim razie prześle wam paczkę. Postaram się zrobić to jutro, ale jadę do Poznania więc nie wiem czy się wyrobie, jeśli nie to prześle wszystko najdalej w piątek.

Wielkie dzięki :multi:

Posted

Dziękujemy serdecznie za pomoc. Doszły wyniki badań na świeżba i niestety psiaki mają również i to. Na szczęście dochodza do siebie. Felek notorycznie merda ogonem, za smakołyki dałby się pociąć...wychdzi juz do drzwi bez problemu (potem sie kładzie ale do drzwi idzie dzielnie). Ruda będzie miała w najbliżyszch dniach sterylkę.