fiorsteinbock Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Witajcie Psiaczki :loveu: Isadora - mocny przekaz! o to chodzi! Quote
Isadora7 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 agata-air napisał(a):Błąd w słowie fundusze :) O super o to biega. Ale też oczekuję merytorycznych poprawek. Ja juz sama świeżym okiem widze dwie. Aukcja będzie wieczorkiem. I pytanie czy bedzie wystawiana na koncie NERO? Musze wiedzieć jak przygotować szablon. Quote
Ajula Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Isadora - myślę, że super krótko i na temat Quote
Ziutka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Doszły wpłaty od : Awit : 20,- Jolanta L. : 20,- Bardzo dziękujemy :lol: Quote
mysza 1 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dopiero tu trafiłam, straszne:-( Cieszę się, że dwa już bezpieczne. Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Isadoro - te psy nie przebywały w jednostce policji a na terenie poligonu. I może napisz, od razu na początku, że przebywało tam 10 psów i dopiero potem całość o łańcuszku dobrych serc i zaangażowaniu fundacji w ratowanie 2 najbardziej potrzebujących... Quote
Isadora7 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ra_dunia napisał(a):Isadoro - te psy nie przebywały w jednostce policji a na terenie poligonu. I może napisz, od razu na początku, że przebywało tam 10 psów i dopiero potem całość o łańcuszku dobrych serc i zaangażowaniu fundacji w ratowanie 2 najbardziej potrzebujących... Tak jest w pierwszym poscie napisane. W takim razie ja poproszę o kogoś będącego w temacie o tekścik do ogłoszenia. Bo z tego wynika ze i w allegro trzeba zmienić. Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 To może ja juz coś pokręciłam... ale chyba jednak jednostka policji a policyjny poligon to różnica... Rzeczywiście w pierwszy poście jest jednostka policji, ale potem już jest informacja o poligonie. Quote
elmira Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ra_dunia napisał(a):To może ja juz coś pokręciłam... ale chyba jednak jednostka policji a policyjny poligon to różnica... Rzeczywiście w pierwszy poście jest jednostka policji, ale potem już jest informacja o poligonie. No, bo to fatycznie jest skomplikowane. To jest jakby poligon, ale stacjonuje tam policja:roll: Quote
Isadora7 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Prosiłabym aby w temacie wypowiedziała się Luka, Ziuta ewentualnie agata-air. W aukcji cegiełkowej jak będzie już sprzedaż nic nie można zmienić i dobrze by było aby jakiejś zadymy nie było. Quote
agata-air Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Isadoro zaraz Ci na gg napiszę :) (jak tylko gg mi zadziała:angryy:) Ogólnie jest dobrze, bardzo ładny plakat :) Dziękujemy Quote
elmira Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Agata, napiszesz jak czuja się psiaki? :) Zapraszam do poparcia Fundacji Nero, pod opieką której są Fenek i Ruda, w ankiecie typującej kandydata do głosowania na stronie Kravet. Ankieta - wyłaniamy kandydata do Krakvetu na wrzesień! Oprócz dwójki biedaków z tego wątku, dziewczyny mają pod swoją opieką jeszcze 80 psiaków. Quote
Isiak Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Na stronie krakvetu nie widzę ankiety do głosowania. Czy coś robię nie tak? :oops: Quote
gameta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Isiak napisał(a):Na stronie krakvetu nie widzę ankiety do głosowania. Czy coś robię nie tak? :oops: Na krakwecie ankieta rusza dopiero po 15-tym. Teraz głosujemy TU na DOGO : http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wylaniamy-kandydata-do-krakvetu-na-wrzesien-146030/ Quote
agata-air Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dziś będę wiedziała co po konsultacji stomatologicznej u suni :) Fenek czuje się coraz lepiej, strupy już wszytskie poodpały i blizny na ciele i duszy powolutku sie goją. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 gameta napisał(a):Na krakwecie ankieta rusza dopiero po 15-tym. Teraz głosujemy TU na DOGO : http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wylaniamy-kandydata-do-krakvetu-na-wrzesien-146030/ Do kiedy można głosować ? Quote
gusia0106 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A gdzie w Warszawie są psy? Może potrzebujecie jakiejś fizycznej pomocy przy nich w lecznicy? Quote
gameta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 dana napisał(a):Do kiedy można głosować ? Nie wiem, ale z założenia do 15go :roll: Quote
Divi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 elmira napisał(a):Agata, napiszesz jak czuja się psiaki? :) Zapraszam do poparcia Fundacji Nero, pod opieką której są Fenek i Ruda, w ankiecie typującej kandydata do głosowania na stronie Kravet. Ankieta - wyłaniamy kandydata do Krakvetu na wrzesień! Oprócz dwójki biedaków z tego wątku, dziewczyny mają pod swoją opieką jeszcze 80 psiaków. Poparłam niech wygra :) Quote
Ziutka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Divi napisał(a):Poparłam niech wygra :) Dziękujemy Divi A ja melduję, że doszły wpłaty od : Mitunia : 100,- Joanna K. (Nowy Targ) : 20,- Gonia13 : 30,- Bardzo dziękujemy :lol: Quote
milosnicy zwierzat Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 jest jakaś aukcja na rzecz tych pisków jak można je do takiego stanu doprowadzić :angryy: Quote
chita Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 milosnicy zwierzat napisał(a):jest jakaś aukcja na rzecz tych pisków jak można je do takiego stanu doprowadzić :angryy: o ile sie nie myle sie wlasnie robi tzn Isadora robi;) Quote
Recommended Posts