Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ciapuś']Właśnie wpłynęła ostatnia wpłata z mojego bazarku
Czy pieniądze mam przelać na konto podane w pierwszym poście?

Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt 'NERO"
96-500 Sochaczew, Ul.Kochanowskiego 37/12

75 1140 2004 0000 3102 5949 3364

z dopiskiem: cele statutowe - Ruda i Łysy

Tak, to włąściwe konto do przelewów na psiaki.

Dziekuję w imieniu psiaków.

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Rudej wszytsko dobrze. Rany po sterylce się goją. Sunia w hoteliku czuje się już jak u siebie i obszczekuje inne psy. W pierwszej chwili chciala uciec z boksu ale po tym jak dano jej taka mozliwosc przeraziła ją przestrzeń i od tej pory nie szaleje.

Posted

agata-air napisał(a):
U Rudej wszytsko dobrze. Rany po sterylce się goją. Sunia w hoteliku czuje się już jak u siebie i obszczekuje inne psy. W pierwszej chwili chciala uciec z boksu ale po tym jak dano jej taka mozliwosc przeraziła ją przestrzeń i od tej pory nie szaleje.

:loveu: Jak Pani na swoim się już czuje :cool3:

Posted

Emocje opadły, przechodzimy do spraw codziennych, a psiaki nadal potrzebuję pomocy. Ich leczenie jeszcze nie zakończone, a w kasie czarna dziura.
Agata-air - podaj dalszy ciąg poniesionych kosztów, bo muszę uzupełnic "rozliczenie" i może ktoś dorzuci jeszcze grosik

Posted

We wtorek odbierajając sunie z kliniki zapłaciliśmy niespełna 1200zł, za Fenka mam faktury na lekko ponad 300zł.Wkleje jak je tylko odbiorę.
Dziś mam dostać zdjęcia Rudej z hotelu i w końcu mam aparat i dziś lub jutro podjadę do fenka go obfocić :)

Posted

agata-air napisał(a):
We wtorek odbierajając sunie z kliniki zapłaciliśmy niespełna 1200zł, za Fenka mam faktury na lekko ponad 300zł.Wkleje jak je tylko odbiorę.
Dziś mam dostać zdjęcia Rudej z hotelu i w końcu mam aparat i dziś lub jutro podjadę do fenka go obfocić :)

Noooo to ja czekam niecierpliwie na zdjęcia :multi:

Posted

[quote name='luka1']Emocje opadły, przechodzimy do spraw codziennych, a psiaki nadal potrzebuję pomocy. Ich leczenie jeszcze nie zakończone, a w kasie czarna dziura.
Agata-air - podaj dalszy ciąg poniesionych kosztów, bo muszę uzupełnic "rozliczenie" i może ktoś dorzuci jeszcze grosik

moje emocje nie opadają i póki te i inne chore lub katowane psy nie wydobrzeją i domów nie znajdą, moje emocje ciągle są wielkie:-(

dorzucę grosik, ale za parę dni dopiero:oops::roll: