Cantadorra Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Felix jak psi dzidzius wyglada. Jest bardzo, bardzo slodki. Quote
Ziutka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Poker napisał(a):Wpłaciłam 30 zł. Właśnie doszła Twoja wpłata :lol: Doszły także wpłaty od : Agnieszka R. z Zabłudowa 100,- Rozi 20,- Serdecznie dziękujemy Razem wpłat jest na sumę : 1040,- Quote
eluszki Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ziutka napisał(a):Bardzo nam się napewno przydadzą i prześcieradła i inne "szmatki posłaniowe" Adres ten co na wątku : Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO ul. Kochanowskiego 37/12 96-500 Sochaczew przed chwilą wysłałam obiecaną paczkę, to będzie przesyłka z Dziwnowa, dajcie znać jak dojdzie, pozdrawiam Quote
Ra_dunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 :-( i taki los zgotował im człowiek... Biedactwa... Czy dla reszty (tak jak ktoś już pisał) schronisko nie byłoby lepszą alternatywą? Quote
Ziutka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Isiak napisał(a):Wpłaciłam 50 zł (Aldona L.) Doszła właśnie Twoja wpłata :lol: Bardzo dziękujemy :multi: Quote
agata-air Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Niestety obawiam się, że dla reszty schronisko skończyłoby się uśpieniem. Nikt by nie walczył o ich miłość tak jak my o Faleka, uznaliby je za agresywne. Mam więc nadzieję, że uda się po kollii pozabierać psiaki do sprawdzonych miejsc. Pisałam do Komety z linkiem tego wątku, ja tam byłam tylko raz ciężko mi się wypowiadać na temat reszty psiaków, wiedziałam, ze te dwa są w najgorszym stanie, obejrzałam pobierznie resztę (czy aby na pewno żaden nie umiera na moich oczach)- nie bardzo mogłam nawet do nich podejść. Kolejna w kolejce na pewno do zabrania jest czarna sunia,do niej chyba też najłatwiej podejść... ma dziwnego guza oraz chorą skóre (na zdjęciach tego tak nie widać ale ma miejscowe wyłysienia) Quote
Isiak Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jaka ona śliczna... a cóż to może być, guz? Quote
jestem_wredna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Fenix będzie piękny i za jakiś czas, jeśli wkleicie go na metamorfozy, będzie wzbudzał okrzyki niedowierzania, że to ten sam pies na obu zdjęciach. Quote
fiorsteinbock Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Suczka zdaje sie byc młodą. Z oczkami tez chyba nie najlepiej...:shake: Quote
ciapuś Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Właśnie skończył sie mój bazarek dla psiaków jak tylko wszyscy wpłacą przeleję kasę Z moich wyliczeń wyszło że powinno być 82,50 Quote
Cantadorra Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Bazarek Dody konczy sie za tydzien, ale rzeczy zeszly juz dzis. Czy mozna zakonczyc wczesniej? Czy chcecie jak najszybciej pieniadze? Co robimy? Quote
Doda_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Oj nie mój bazarek... Ja go tylko zrobiłam.. A rzeczy podarowane przez :loveu: wlasnie cantadorre :loveu: tak szybko poszły... razem wszystko byloby ok. 80 zl czy juz dzis zakonzyc bazarek czy moze poczekac jeszcze tydzien? Quote
chita Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Doda_ napisał(a):Oj nie mój bazarek... Ja go tylko zrobiłam.. A rzeczy podarowane przez :loveu: wlasnie cantadorre :loveu: tak szybko poszły... razem wszystko byloby ok. 80 zl czy juz dzis zakonzyc bazarek czy moze poczekac jeszcze tydzien? bazarek super,sama sie zastanawialam czy nie licytowac:cool3:ale jakos skarbonka odmawia wspolpracy:mad:,moze poczekajcie bedzie licytacja i uzbiera sie wiecej bo obrazki przesliczne:lol: Quote
malawaszka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Suczka zdaje sie byc młodą. Z oczkami tez chyba nie najlepiej...:shake: to chyba wyłysienia wokół oczu typowe dla nużycy, to przy pupie to też nie wygląda jak guz, tylko własnie wyłysienie od nużeńca Quote
elmira Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 malawaszka napisał(a):to chyba wyłysienia wokół oczu typowe dla nużycy, to przy pupie to też nie wygląda jak guz, tylko własnie wyłysienie od nużeńca Właśnie to samo miałam napisać. Psiaki osłabione, niedożywione, to wszytskie choróbska ich sie czepiają. Quote
Doda_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ok ja też myśle ze warto poczekać jeszcze z tym zakończeniem bazarka..:lol: każdy grosz się przyda.. Quote
Kaja i Aza Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Powysylajcie informacje o bazarku komu sie da, pare miesiecy temu obrazy olejne na bazarku (Piora i Anioly na kaukazy Biafry, czy jakos tak, niestety nie jestem w stanie odszukac linku) poszly za duzo wyzsze ceny niz 20zl. Wiem, bo sama jeden kupilam. Quote
agata-air Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Toz tyłu to niestety guz. Wyłesienia przy oczach...pewnie nużyca. Quote
kometa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 malawaszka napisał(a):to chyba wyłysienia wokół oczu typowe dla nużycy, to przy pupie to też nie wygląda jak guz, tylko własnie wyłysienie od nużeńca to jest guz i to spory Quote
malawaszka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 aha no to jeszcze gorzej :shake: Quote
kometa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 a sunka ma naprawde potencjal-widac ze strasznie chciałaby nawiazac kontakt z człwoeikiem ale sie boi, nawet troche póbuje radosnie wokół człowieka podskakiwac z pupa w gorze;) ma duzo wyłysien na ciele:shake: Quote
*zaba* Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Acha, ja z prosba,bo beda wplaty z mojego bazarku od: gameta - 10 zł Pliszka - 20 zł teqquila - 23 zł rozi - 19zl Nie mam codziennie czasu sprawdzac watkow po kolei, strona po stronie, dlatego bardzo bym prosila o dopisywanie w pierwszym poscie kolejnych wplywajacych wplat. Dziekuje. Quote
bazylowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Kochani zajrzyjcie też do naszego parchatka-Szarika! Leki i domek potrzebny na wczoraj :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-onka-potrzebne-pieniazki-na-leczenie-pomocy-139665/ Quote
Recommended Posts