Ewa i flatki Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Chociaż jedna dobra wiadomość :) Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 agata-air napisał(a):Fenek pojechał do nowego domu. Proszę trzymać kciuki żeby dogadał się z kotem rezydentem. Jeśli wszytsko się uda będzie mieszkał ze starszą, bardZo sypatyczną i ciepłą Panią w Żyrardowie. No to super!!! :D trzymamy kciuki! :D Quote
malibo57 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ruda ma się super - rozmawiałam dziś z Agnieszką. Ale nadal siedzi w hotelu w Dąbrówce, niestety Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży... Quote
jola_li Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Fenek!!!......... Jak ja się cieszę!!!!............... Niech ci się szczęści, Pieseczku..... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Awit napisał(a):Fenek ma domek:-) Boże mój, cudownie:-) Wreszcie Fenek będzie miał swoje miejsce i kochających ludzi :loveu::lol:. Quote
agata-air Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]Najnowsze wieści od Fenka nieustannie dobre. Chłopiec został mianowany synkiem, który oczywiście ma swoją mamusie- "no przecież on tak na mnie patrzy...". Śpi na łóżku, zjadłby konia z kopytami, pilnuje swojej mamuśki żeby mu przypadkiem nie zniknęła, załatwia się tylko na dworku i...całuje, nieustannie całuje. [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Rudka nadal w hotelu :( Ona też tak bardzo pragnie swojego człowieka, swojego domu....[/FONT] Quote
agata-air Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]Najnowsze wieści od Fenka nieustannie dobre. Chłopiec został mianowany synkiem, który oczywiście ma swoją mamusie- "no przecież on tak na mnie patrzy...". Śpi na łóżku, zjadłby konia z kopytami, pilnuje swojej mamuśki żeby mu przypadkiem nie zniknęła, załatwia się tylko na dworku i...całuje, nieustannie całuje. [/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Rudka nadal w hotelu :( Ona też tak bardzo pragnie swojego człowieka, swojego domu....[/FONT] Quote
jola_li Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='agata-air'][FONT=MS Shell Dlg 2]Najnowsze wieści od Fenka nieustannie dobre. Chłopiec został mianowany synkiem, który oczywiście ma swoją mamusie- "no przecież on tak na mnie patrzy...". Śpi na łóżku, zjadłby konia z kopytami, pilnuje swojej mamuśki żeby mu przypadkiem nie zniknęła, załatwia się tylko na dworku i...całuje, nieustannie całuje. [/FONT] Dopiero teraz tak naprawdę spojrzałam na pierwszą stronę :-(... Po to by wrócić do tych pięknych wieści i raz jeszcze je przeczytać :-)... Zasługujesz na wszystko, co najlepsze, Pieseczku!...... Quote
Cantadorra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Fenek nadrabia zaleglosci jak widac, bierze garsciami wszystko co dobre. Gratulacje dla "mamusi" Fenka :) Quote
luka1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 to wątek wielkich metamorfoz - dowód na to że warto Quote
luka1 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Przepraszam ale Poszukuję kogoś z RYPINA lub okolic w celu sprawdzenia domu dla Mazurka!!!! Quote
chita Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 luka1 napisał(a):Przepraszam ale Poszukuję kogoś z RYPINA lub okolic w celu sprawdzenia domu dla Mazurka!!!! luka Ania+Milva i Ulver jest z Brodnicy, to niedaleko napisz do niej moze zna kogos z Rypina;) Quote
luka1 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 dziękuję już kontakt nawiązany, rozmowy się toczą Quote
elmira Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Pokazałam ten wątek mojemu TZ-towi. Skwitował, że na pewno i policjanci nie spodziewali się, ze ten piesek tak będzie wyglądał i takie bedzie miał życie :) Pamiętam jak dziś akcję Agaty-Air i mojego męża :) Ratowali te psy z narażeniem własnego życia (Agata-Air biegała po niezbadanym poligonie). Quote
malibo57 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 O rewizji osobistej, nie wspomnę;-) Od tej pory obydwoje sa w systemie:evil_lol: Quote
agata-air Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 hehehehe myślę, że zostałam zapamiętana...ja też ich pamiętam.... Quote
luka1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Założyłam suni nowy wątek. Tu troche "zginęła w tłumie". http://www.dogomania.pl/threads/177742-Sochaczew-RUDKA-przeszA-a-metamorfozAE-teraz-szuka-domu?p=13893668#post13893668 Quote
Recommended Posts