Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata-air napisał(a):
Fenek pojechał do nowego domu. Proszę trzymać kciuki żeby dogadał się z kotem rezydentem. Jeśli wszytsko się uda będzie mieszkał ze starszą, bardZo sypatyczną i ciepłą Panią w Żyrardowie.

No to super!!! :D trzymamy kciuki! :D

Posted

Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży...

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Najnowsze wieści od Fenka nieustannie dobre. Chłopiec został mianowany synkiem, który oczywiście ma swoją mamusie- "no przecież on tak na mnie patrzy...". Śpi na łóżku, zjadłby konia z kopytami, pilnuje swojej mamuśki żeby mu przypadkiem nie zniknęła, załatwia się tylko na dworku i...całuje, nieustannie całuje. [/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Rudka nadal w hotelu :( Ona też tak bardzo pragnie swojego człowieka, swojego domu....[/FONT]

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Najnowsze wieści od Fenka nieustannie dobre. Chłopiec został mianowany synkiem, który oczywiście ma swoją mamusie- "no przecież on tak na mnie patrzy...". Śpi na łóżku, zjadłby konia z kopytami, pilnuje swojej mamuśki żeby mu przypadkiem nie zniknęła, załatwia się tylko na dworku i...całuje, nieustannie całuje. [/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Rudka nadal w hotelu :( Ona też tak bardzo pragnie swojego człowieka, swojego domu....[/FONT]

Posted

[quote name='agata-air'][FONT=MS Shell Dlg 2]Najnowsze wieści od Fenka nieustannie dobre. Chłopiec został mianowany synkiem, który oczywiście ma swoją mamusie- "no przecież on tak na mnie patrzy...". Śpi na łóżku, zjadłby konia z kopytami, pilnuje swojej mamuśki żeby mu przypadkiem nie zniknęła, załatwia się tylko na dworku i...całuje, nieustannie całuje. [/FONT]

Dopiero teraz tak naprawdę spojrzałam na pierwszą stronę :-(...
Po to by wrócić do tych pięknych wieści i raz jeszcze je przeczytać :-)...

Zasługujesz na wszystko, co najlepsze, Pieseczku!......

Posted

luka1 napisał(a):
Przepraszam ale
Poszukuję kogoś z RYPINA lub okolic w celu sprawdzenia domu dla Mazurka!!!!

luka Ania+Milva i Ulver jest z Brodnicy, to niedaleko napisz do niej moze zna kogos z Rypina;)

Posted

Pokazałam ten wątek mojemu TZ-towi. Skwitował, że na pewno i policjanci nie spodziewali się, ze ten piesek tak będzie wyglądał i takie bedzie miał życie :) Pamiętam jak dziś akcję Agaty-Air i mojego męża :) Ratowali te psy z narażeniem własnego życia (Agata-Air biegała po niezbadanym poligonie).