elmira Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Piekne te psiaki. Z reszta, które takie nie są? :) Fenus i Ruda potrzebuja dobrego, odpowiedzialnego człowieka. Quote
kometa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Dziewuchy mają się dobrze, choć ta czarna-podp jest nadal trochę nieśmiała i zalękniona. Biała z dnia na dzien coraz bardziej sie otwiera:) CZY KTOŚ MÓGŁBY POJECHAĆ NA TEN POLIGON I SPRÓBOWAC POROBIĆ ZDJĘCIA TEJ SUNI MIX ONKA?? Quote
malibo57 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 To chyba tylko Ty, Kometa:) Zrobiłaś tam najlepsze zdjęcia psów z bliska - nam to nie wyszło. Nie wspominając już o problemach ze wstępem na teren. Da się zrobić? Quote
kometa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Problem w tym ze musze z kims pojechac, bo nie mam transportu to po pierwse a po drugie jeden z policjantów chciałby pewnie i mnie zastrzelić za zabranie kotecki;) Quote
Cantadorra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Oby sie udalo, mam nadzieje, ze policja nie bedzie robic problemow. Quote
Dorota Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Cantadorra']Oby sie udalo, mam nadzieje, ze policja nie bedzie robic problemow.[/QUOTE] Mam nadzieję że nie miałaś na myśli odstrzału Komety :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cantadorra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Dorota']Mam nadzieję że nie miałaś na myśli odstrzału Komety :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dobre :lol: Quote
Ra_dunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Fenek jak nie Fenek normalnie.... a co u Rudej? Te dwie sunie śliczne, biała rzeczywiście zjawiskowa. dobrze, że już bezpieczne. Quote
agata-air Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 U Rudej wszystko dobrze :) Nadal jest w hotelu w Radomiu, już się zadomowiła. Bardzo ładnie przytyła, po chorobach ani śladu. To bardzo fajny psychicznie pies, jest łagodna, pogodna. Obiecano mi zdjęcia zaraz po świętach...czekam :) Quote
luka1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Rany Agata, po których świętach?:evil_lol: Quote
Cantadorra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='luka1']Rany Agata, po których świętach?:evil_lol:[/QUOTE] Dobre :evil_lol: Quote
malibo57 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wspomogę Agatkę w tym czekaniu i też będę dręczyć tych, co mają co innego do roboty:evil_lol: OFF! Tam jest cudnej urody kicia srebrzysto dymna do zabrania - muszą ją przed psami ukrywać:shake: Quote
luka1 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Dawać kicię mam dla niej cudowny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agata-air Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Nie mam jeszcze zdjęć Rudej ale mam Fenusia :D Quote
Cantadorra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Na jednym zdjeciu spojrzenie Fenka wrecz zalotne. Szok, jaki fajowy gosc z niego! Quote
Dorota Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Warto było , czyli zawsze jest warto :lol: Quote
__Lara Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Piękny jest! Zmiana ogromna :loveu::loveu::loveu: Quote
sonikowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Niesamowite! jaki słodki pychol i futerko delikatne :-) Tylko głaskac i głaskać. Quote
Randa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 sonikowa napisał(a):Niesamowite! jaki słodki pychol i futerko delikatne :-) Tylko głaskac i głaskać. Pychol rzeczywiście przesłodki:loveu: Quote
Dorota Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 On jest niesamowity . Po takich przejściach, zachował takie ufne spojrzenie.:loveu: Quote
Ajula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 niesamowite, jak się patrzy na zdjęcia z pierwszego postu to serce pęka na widok tego nieszczęsnego psa a teraz wygląda tak pięknie! :loveu: Quote
Recommended Posts