malibo57 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Fenek powinien trafić do Metamorfoz, czyż nie? No, i może ruszymy z ogłoszeniami? Nie mamy dobrych fotek Bródki i mało informacji, a ona tez przeciez szuka domku. Nie wiem, czy nie pilniej, niż Fenek, bo on jest nie tylko bezpieczny, ale ma ludzkie ciepełko. Quote
elmira Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Kurcze, mi juz się kielbasi, bo nie pamietam, czy wrzucałam Fenka na metamorfozy (wstyd) Wzruciłam malego na nk. Edit: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=270 Jednak wrzucałam ;) Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 fajnie, że kastracja odbyła się bez powikłań:) i na fotach Fenek już nie wygląda na tak bardzo wystraszonego:) teraz tylko dobry domek się musi znaleźć... Quote
luka1 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 komu pieseczka z odzysku! jakoś emocje opadły a pies potrzebuje domu Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Cantadorra napisał(a):Taki sympatyczniak, gdzie te domki? No gdzie te domki, gdzie :roll::roll: Quote
agata-air Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Pstryknelam mu dzis kilka fotek, wieczorkiem wrzucę :) Quote
malibo57 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Od wczorajszego wieczora szukamy Banderasa, który sforsował ogrodzenie i udał się w niewiadomym kierunku! Może być w promieniu nawet 60km od Sochaczewa. Wszystkich z miejscowości w tym obszarze prosimy o otwarte oczy i pomoc w poszukiwaniach!!!!! Chętnym do drukowania i rozwieszania ogłoszeń prześlemy tekst na maila. RATUNKU! Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 agata-air napisał(a):Niestety obawiam się, że dla reszty schronisko skończyłoby się uśpieniem. Nikt by nie walczył o ich miłość tak jak my o Faleka, uznaliby je za agresywne. Mam więc nadzieję, że uda się po kollii pozabierać psiaki do sprawdzonych miejsc. Pisałam do Komety z linkiem tego wątku, ja tam byłam tylko raz ciężko mi się wypowiadać na temat reszty psiaków, wiedziałam, ze te dwa są w najgorszym stanie, obejrzałam pobierznie resztę (czy aby na pewno żaden nie umiera na moich oczach)- nie bardzo mogłam nawet do nich podejść. Kolejna w kolejce na pewno do zabrania jest czarna sunia,do niej chyba też najłatwiej podejść... ma dziwnego guza oraz chorą skóre (na zdjęciach tego tak nie widać ale ma miejscowe wyłysienia) Mam informacje od Komety, że ta sunia została zabrana i już ma DS! Guz zniknał samoistnie - wchłonął się. Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Kometa zabrała jeszcze jedną sunię z poligonu, te białą w łaty. Sunia również ma już dom stały. Pozostała tam jedna duża suka ONkowata, szorstkowłosa oraz jeden psiak, którego nie chcą oddać. Gdzie reszta? Nie pokazują się:shake:, nie wiadomo, czy jeszcze tam są. Quote
agata-air Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dobrze, że choć jeszcze dwa psiaki wyszły z tego..piekiełka. Fenuś Quote
Ewa i flatki Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Faktycznie - elegancki starszy pan :loveu: Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 To nasz typ, Lukasek:) Starsza psina, słodka, jak miód. Quote
agata-air Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ta sunia z poligonu też jest w DS, inf od Komety Quote
Dorota Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jaki piękny jest Fenek :loveu: i ic go juz nie boli tylko serducho , bo nie ma Pana poprosze o domek dla Fenka i suni, i reszty biedaków:-( Quote
Cantadorra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Alez ta sunia jest przesliczna!:lol: Quote
Isiak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Obie sunie mi się bardzo podobają, ale ta biała jest BOSSSSKA! :loveu: Cudownie, że mają prawdziwe domki, biedne chudzinki :loveu: Quote
Recommended Posts