Doda_ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ziutka - bardzo sie ciesze, ze pieniazki wplynely :loveu: Quote
natalijo Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Zapisuję temat.... Nie wypowiadam się, bo obawiam się, że emocje wezmą górę i zbyt dosadnie powiem to co myślę....... Za parę dni prześlę parę groszy.... Te pieski będą mi się śniły po nocach.....:-( Quote
Doda_ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 przepraszam za offa bardzo bardzo prosimy o pomoc... zbieramy deklaracje, moga byc od 5 zl.. dla Was to niewiele ale mozecie uratowac sunie! Psy ją rozszarpia...:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-ja-rozszarpia-czeka-ja-smierc-w-meczarniach-potrzebne-pieniadze-138853/ Quote
Ewelina.w38 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 a jakby SDZ poprosić albo TOZ stamtąd albo jakąś organizację? moze oni je wyciągną a my poszukamy im domków? Quote
Doda_ Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Jak tylko wpłyną pieniążki od jednej osoby to całkowita sumę przeleję na konto fundacji Nero z bazarku. Quote
Ziutka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Doszła wpłata 50,- od Pana Zbigniewa W. z Warszawy Serdecznie dziękujemy :lol: Quote
agata-air Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Obiecuję jutro dostarczyć nową porcję informacji i zdjęć Fenka :) tzn właściwie już dziś, w środę najprościej mówiąc. Quote
GochaT Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Następne biedaki ja zwariuję - pozbieram sie i prześlę jakiś grosz (wyślę tylko następnego swojego psiaka do domku) Można prosić o info co z resztą psiaków było ich 10 . Quote
agata-air Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 agata-air napisał(a):Obiecuję jutro dostarczyć nową porcję informacji i zdjęć Fenka :) tzn właściwie już dziś, w środę najprościej mówiąc. i skłamałam :oops: nie wyrobiłam się dziś, przepraszam. Jutro rano pojadę i do południa już będą fotki :) Quote
Ziutka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Doszła wpłata 50zł od Pani Renaty W. z Goczałkowa Serdecznie dziękujemy :multi: Quote
ciapuś Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Wpłaciłam 32zł z mojego bazarku Proszę o potwierdzenie jak dojdzie Quote
Ziutka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 zciapuś napisał(a):Wpłaciłam 32zł z mojego bazarku Proszę o potwierdzenie jak dojdzie Doszła już wpłata :lol: Dziękujemy bardzo :multi: Quote
Doda_ Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Przelałam 44 zł z bazarku :) Jak dotrze to prosze dac znac.. Quote
agata-air Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Fotosik mi protestuje więc wrzuciłam fotki na inną stronke :) słaba jakos ale mam teraz tylko telefon do dyspozycji fotograficznej. http://pl.fotoalbum.eu/agataair/a359857 (kliknąc w link i otworzy się galeria)Fenek ze swoją ulubioną opiekunką i jej córeczką :) Quote
sonikowa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No i poryczłam się, choć zdjecia super... Ale jak pomyślę, że takie male przytulaśne stworzonko ktos nazywał Pancernikiem :angryy: i śmiał sie z jego choroby i cierpienia, ktoś pewnie 10 razy większy od niego... To po prostu nie moge tego znieść... czy Feneczek już jest adopcyjny? Czy możecie napisać ile waży i jaki jest duży? Może przeoczyłam, przepraszam... I dziewczyny, wygrałyście Krakwet? Głosowałam. Quote
elmira Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Wygrałyśmy :) Dziękujemy ślicznie wszystkim, którzy głosowali na Fundację Nero. Co do Fenka, to wypowiedza się dziewczyny :) Edit: Obejrzałam fotki. jaki on sliczny. A fotka nr 8 powala. Quote
chita Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 piekne te zdjecia.mi tez sie oczy spociły,jakie szczescie ze on bezpieczny:loveu: Quote
agata-air Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Jeśli chodzi o wielkość to coś między jamnikiem a spanielem. Waży 13,5kg ale jest trochę utuczony :) Zdecydowanie nadaje się do adopcji. Quote
gameta Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ale on wygląda jakby dalej wszystkich się bał :-( Biedak taki :-( Quote
bico Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Zobaczcie to: http://www.dogomania.pl/forum/f28/makabra-zwierzat-pisdz-frp-likwiduja-pseudohodowle-mordownie-z-piekla-rodem-148404/ Quote
bico Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Fenuś jest rozczulający i nada troszkę przestraszony, potrzebuje czułego i cierpliwego domku. Quote
carolinascotties Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 moze by zredagowac pismo i wyslac do Komendy Glownej Policji? w sprawie Trevora otrzymywalismy odpowiedzi od kilku urzedow ... najwazniejsze to zwrocic uwage na problem.... Quote
Cantadorra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Fenek dochodzi jak widac do siebie. Wspanial robota dziewczyny. Kolejny uratowany! Quote
Ewa i flatki Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 carolinascotties napisał(a):moze by zredagowac pismo i wyslac do Komendy Glownej Policji? Byłabym za, gdybym nie bała się, że KG nalkaże cichą likwidację wszystkich psów żyjących w jednostkach na terenie naszego pięknego kraju. Quote
Recommended Posts