Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kometa napisał(a):
a sunka ma naprawde potencjal-widac ze strasznie chciałaby nawiazac kontakt z człwoeikiem ale sie boi, nawet troche póbuje radosnie wokół człowieka podskakiwac z pupa w gorze;)
ma duzo wyłysien na ciele:shake:

prawda? widać, że pragnie kontaktu, ale nauczona złym doświadczeniem bardzo się boi:placz:
i ten guz jeszcze:-(:-(:-(

Posted

irena napisał(a):
Chcialabym bardzo wiedziec, czy moja wplata (przelew zagraniczny) doszla.
Wplacajacy: Irena Sevenich

Nie mam wpłaty od takiej osoby.
Mam jeden przelew, który nie wiem od kogo jest i na jakiego psa ponieważ jest wpisane tylko : przelew walutowy przychodzący : 120,51 z dnia 10.09.

A dzisiaj doszły wpłaty od :

Ciencienia 30,-
Pliszka (bazarek żaby) 20,-

Posted

EU UEBERWEI­SUNGSAUF­TRAG
FUNDACJA NERO
LYSY I RUDA
DATUM 09.09.­2009, 09.57 UHR
1.TAN 936507
−30,00 9.09. przekazalam z Belgii 30€, na przekazie byl dopisek Lysy i Ruda. Jesli do jutra nic nie dojdzie bede interweniowac. Przekaz wypisany byl na nazwisko Irena Sevenich.

Posted

irena napisał(a):
EU UEBERWEI*SUNGSAUF*TRAG
FUNDACJA NERO
LYSY I RUDA
DATUM 09.09.*2009, 09.57 UHR
1.TAN 936507
−30,00 9.09. przekazalam z Belgii 30€, na przekazie byl dopisek Lysy i Ruda. Jesli do jutra nic nie dojdzie bede interweniowac. Przekaz wypisany byl na nazwisko Irena Sevenich.

Zaglądam kilka razy dziennie na konto bo chcę na bieżąco śledzić wpłaty na nasze psiaki i jak narazie jeszcze nie doszedł Twój przelew...jeśli tylko dojdzie od razu napiszę i z góry dziękujemy za wpłatę (mam nadzieję, że idzie tak długo bo to przelew zagraniczny :roll:)

Posted

[quote name='Ziutka']Nie mam wpłaty od takiej osoby.
Mam jeden przelew, który nie wiem od kogo jest i na jakiego psa ponieważ jest wpisane tylko : przelew walutowy przychodzący : 120,51 z dnia 10.09.

[quote name='irena']EU UEBERWEI*SUNGSAUF*TRAG
FUNDACJA NERO
LYSY I RUDA
DATUM 09.09.*2009, 09.57 UHR
1.TAN 936507

to pewnie ten, bo jeśli Irena przelała euro na złotówkowe konto to by się zgadzalo (30 euro x ok. 4zł/euro = 120 zł); często w przypadku przelewów walutowych u odbiorcy nie ma informacji od kogo wpłynął przelew i jaki miał tytuł

Posted

asiamm napisał(a):
to pewnie ten, bo jeśli Irena przelała euro na złotówkowe konto to by się zgadzalo (30 euro x ok. 4zł/euro = 120 zł); często w przypadku przelewów walutowych u odbiorcy nie ma informacji od kogo wpłynął przelew i jaki miał tytuł

No to wychodzi na to, że to pewnie ten przelew...poczekamy do jutra i jeśli nic nie przyjdzie to dodamy tą wpłatę jako Ireny

Posted

Właśnie wpłynęła ostatnia wpłata z mojego bazarku
Czy pieniądze mam przelać na konto podane w pierwszym poście?

Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt 'NERO"
96-500 Sochaczew, Ul.Kochanowskiego 37/12

75 1140 2004 0000 3102 5949 3364

z dopiskiem: cele statutowe - Ruda i Łysy