toffi75 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Witam i zakładam nowy watek;) Moze jest tu ktos ze Szczecina i da sie namowić na wspólny spacer,zabawę z pieskami.Moja sunia jest wieku 6 mies. i jest kolakiem ;) .....Pozdrawiamy..... ;o) Quote
Sebriel Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Podniosę wątek :p Szczecinianie łączmy się Quote
Lucky. Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja jestem chętna ;) Może park kasprowicza ? :loveu: Quote
artur29 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 czy ktos z was wie kiedy sa buldożkowe spotkania ? słyszałem ale nie wiem kiedy jest nastepne Quote
outkast Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Hej! Czy jest ktos chetny na spacer w lasku arkonskim lub na wybieg ze szczeniakiem Bullteriera (3,5 miesiaca)? Quote
artur29 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='outkast']Hej! Czy jest ktos chetny na spacer w lasku arkonskim lub na wybieg ze szczeniakiem Bullteriera (3,5 miesiaca)?[/QUOTE] JASNE ! myslałem ze nikt się nie odezwie ! kiedy ci pasuje ? Quote
outkast Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 my codziennie spacerujemy - jutro start o 13 - gdzies na 2h - piszesz sie? Quote
artur29 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 a idziecie na buldozkowe spotkanie o 14 w tą niedziele ? bo ciekawy jestem ile osob bedzie Quote
Diego i ja :) Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Podbijam temat :D Może zgadamy się na spacer z naszymi czworonożnymi przyjaciółmi ? W Szczecinie, np. w przyszłym tyg. jak pogoda dopisze ;) Quote
katlis Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [CENTER][COLOR=#575757][FONT=Arial][B][COLOR=#FF8C00]Ogólnopolskie zawody rally-o w Szczecinie 13 wrzesień 2014[/COLOR][/B] [/FONT][/COLOR][/CENTER][COLOR=#575757][FONT=Arial][B][COLOR=#FF8C00]Miejsce[/COLOR]: [/B]Szczecin, Park Kasprowicza [B][COLOR=#FF8C00]Link do mapy[/COLOR]: [URL="https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zaN0fV6d3NGY.k1YcF6QENmMk"]KLIK[/URL] Miejsca parkingowe: [/B]na parkingu przy ulicy Ks.Piotra Skargi oraz na ulicach: Ogińskiego oraz Moniuszki [B]Dodatkowe atrakcje podczas zawodów: [/B] warsztaty [B]Nordic-walking[/B], które poprowadzi [B]Wojciech Włodarczyk[/B] oraz [B]warsztaty taneczne[/B] dla dzieci, które poprowadzi [B]Irmina Łachacz[/B] [COLOR=#FF8C00][B]Plan zawodów:[/B][/COLOR] 13:00 - 14:00 rejestracja drużyn 13:00 - 14:00 warsztaty [B]Nordic-walking[/B] 14:00 - Oficjalne rozpoczęcie zawodów warsztaty taneczne dla dzieci podczas pierwszej przerwy na zmianę toru. Dokładna godzina zostanie podana 11 września po zamknięciu zgłoszeń. Starty odbędą się w następującej kolejności: kids, puppy, junior 1, 2, 3, senior, klasa 1, 2, 3. Dekoracja odbędzie się po ukończeniu wszystkich rajdów. [COLOR=#FF8C00][B]Sędziowie zawodów:[/B][/COLOR] Sędzia głowny zawodów: Ewa Opulska Sędzia pomocniczy: Olga Nylec[/FONT][/COLOR][COLOR=#575757][FONT=Arial]Przypominamy o konieczności zabrania aktualnych zaświadczeń szczepienia psów przeciw wściekliźnie. [B][COLOR=#FF8C00]Dla wszystkich zawodników mamy nagrody w postaci voucherów na karmę Dr.John ufundowaną przez dystrybutora karmy Tricpolor [url]www.tricolor.pl[/url] oraz naturalne gryzaki dla psów, szarpaczki oraz inne niespodzianki.[/COLOR] Zgłoszenia i płatności przyjmujemy do dnia 10 września do godz. 24:00. Nie ma możliwości zapisania się na zawody w dniu zawodów, to samo dotyczy płatności za udział w zawodach. Formularze zgłoszeniowe znajdują się na stronie [url]www.rally-o.pl[/url][/B] Startyję pierwszy raz [B][URL="http://www.rally-o.pl/strona_startuje-pierwszy-raz.html"]KLIKNIJ TU[/URL][/B] Staruję po raz kolejny[B][URL="http://www.rally-o.pl/strona_formularz-zgloszeniowy.html"] KLIKNIJ TU[/URL][/B] [B]Dane do przelewu:[/B] Stowarzyszenie Rally Obedience ul. Gospody 5b/110,80-344 Gdańsk BANK OCHRONY ŚRODOWISKA 52 1540 1098 2109 5554 4142 0001[/FONT][/COLOR][COLOR=#575757][FONT=Arial][B]WAŻNE:[/B] W tytule przelewu prosimy wpisać miejsce zawodów, imię i nazwisko przewodnika, imię psa oraz klasę/kat. Brak właściwego tytułu przelewu może skutkować brakiem jego rejestracji. Brak opłaty startowej skutkuje skreśleniem z listy startowej. Cennik opłat znajduje się [B][URL="http://www.rally-o.pl/strona_oplaty.html"]TU[/URL][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts