Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daga10011 napisał(a):
a to niezly pomysl :lol: ..pieciolatka wystawia psy..ktore w sumie jej sluchaja..jak ma zwacza w reku :roll:

Zrób z niej JH - te dzieciaki są niesamowite a z czasem będziesz mieć jeszcze jedną parę rąk do wystawiania.

Bonuś debiutuje :multi:

Arima, z co będzie jak wyjdzie Alma z Alexem na porównanie? Będziesz musiała się z krzesełka ruszyć :P

Posted

Jutro zapewne dam znać czy będę czy nie :) Jak będę mam nadzieję że się spotkamy :) Arime rozpoznam na 99.99% :wink: Chyba że zmieni fryzurkę :roll: :wink:

Z tego co widzę wystawe chyba podbiją leonki :lol:

Posted

Aga&Czips napisał(a):
Jutro zapewne dam znać czy będę czy nie :) Jak będę mam nadzieję że się spotkamy :) Arime rozpoznam na 99.99% :wink: Chyba że zmieni fryzurkę :roll: :wink:

:lol:

:o niezmieniam fryzurki od lat :D :D :D A skąd my sie znamy???

Posted

Weron_ciau napisał(a):
ja chyba pojadę ale jeszcze nie wiem. Sama tzn bez psa...
czy może planujecie spotkanie?
pzdr Weron

Weron będzie bardzo miło jak sie spotkamy,tylko że ja sie będe musiała raczej szybko zmywać,bo wystawiam wszystkie potwory,a sptkanko z nimi wszystkimi to ogłupić można :roll: :roll:

Posted

:o niezmieniam fryzurki od lat :D :D :D A skąd my sie znamy???

z wystawy w Poznaniu 2004 :wink: Byłam razem z innymi dogomaniakami :wink: Możliwe ze przez ten tłum i zamieszanie mnie nie zauważyłaś :wink:

Posted

Aga&Czips :oops: :oops: napewno Cie zauważyłam tylko ja straszna sklerotyczka jestem :oops: :oops:
hania_edusjeszcze nie zaczeli wysyłać potwierdzeń

Posted

arima napisał(a):
no zabraknie :roll: Licze na Alfów :lol: :lol: Tyle rączek i tylko jeden grzeczny Alfiś :lol: :lol:

Na Alfów, całe szczęście można liczyć. Dobre ludzie z nich som :jumpie: A które zwierzaki zabierasz?

Posted

Justi0022 napisał(a):
arima napisał(a):
no zabraknie :roll: Licze na Alfów :lol: :lol: Tyle rączek i tylko jeden grzeczny Alfiś :lol: :lol:

Na Alfów, całe szczęście można liczyć. Dobre ludzie z nich som :jumpie: A które zwierzaki zabierasz?

All :lol: :lol: :lol:

Posted

arima napisał(a):
All :lol: :lol: :lol:

:eek2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

A to dobre, ale siem uchichałam. A chciałam do Was w niedzielkę zadzwonić, jak Wam poszło, ale chiba poczekam na doniesienia w necie :lol: Trzymam kciuki :D

Posted

daga10011 napisał(a):
ale bedzie zadyma-5 zwierzow Arimy,Alf i moj Dali....dobrze,ze moja reszta jeszcze sie nie kwalifikuje :roll: . :lol:

cztery :wink: