paolinka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 A my z Pointerka I Wybitnie Obiecujaca 8) Sedzia zauroczony nia.... Ale na BIS Puppy totalna porazka.... Jakis pies tuz przed ringiem chapnal Ide :evil: ona biedna sie przestraszyla, jakos zaciagnelam ja na ring ale byla w szoku - stala na srodku i biedna nie chciala sie ruszyc :( Mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie lepiej :x A ja na mlodym prezenterze 3 w starszej. Quote
carotina Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Paulina graty :D , ja dziś na MP 4. 8) :lol: 8) Quote
ofca Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Daisunia napisał(a):a zna ktoś stawkę am ?( suczki i pieski klasa otwarta , posrednia i championow ) pozdrawiam i z góry dzięki za odp. A ja prosze o wszystkie,jeśli można :lol: pozdrawiam iwona Quote
paolinka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Podasz wyniki?? Fotki?? :> U nas bylo z 9 osob, czy 8, z czego z tych co znam to Marta Sz. nie przeszla eliminacji, dalej nie znam ludzi, 1 Rafal, 2 Przemek, 3 Ja, 4 jakas dziewczyna z goldenem, 5 Asia W. :D Quote
Shanny.. Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Czy bisa wygral seter irlandzki Cabanosik, czy pomylilam wystawy?? :D Pozdr. Quote
EwikB Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Witam My rowniez bylismy , mój Jowo dostał kolejne CWC, BOB, BOG III. Tak Bis dla sweterka :D pozdrawiam Ewa Quote
dorotal Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Czy ktos moglby podac stawke buldozkow francuskich i king charles spanieli(nie cavalierow)? :D Quote
Gidget Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 buldozkow francuskich i king charles spanieli(nie cavalierow) buldozki psy kl. posrednia ERAN z Piotrowego Sadu suki kl szczeniat NORMA BRAUN SANTA ELLAJZ kl mlodziezy BIMBA Anavorge POLA z Bartoszowej Zagrody PYZA z Bartoszowej Zagrody ARIKA Sfora Sebola LATA z Piotrowego Sadu kl posrednia BARYŁECZKA Pro Publico Bono SILVIA EMI z Piotrowego Sadu kl otwarta CZORT AFRA z Piotrowego Sadu king psy, kl mlodziezy Satchmo Verum Gaudium Quote
Justi0022 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 DużyCP napisał(a):a ja bardzo proszę o Briardy :modla: Wczoraj wrzuciłam Ci briardy z Radomia :wink: Quote
DużyCP Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Justi0022 napisał(a):DużyCP napisał(a):a ja bardzo proszę o Briardy :modla: Wczoraj wrzuciłam Ci briardy z Radomia :wink: w temacie Inowrocław jeszcze raz dzieki za stawkę z Radomia :D Quote
arima Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Lara']baaaaardzo ladnie prosze o stawke beauceronow :D aż jeden był klasa młodzieży suki VERA Tutor Gratus (ORACE-PUMA Tutor Gratus) Quote
Gidget Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Były jakieś corgi na tej wystawie? pembroke suki, kl mlodziezy SALOMEA Gaucho Quote
rysiczka Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 My sie pochwalilmy moj ON Haker byl drugi w klasie otwarej.Starsznie sie cieszymy! :angel: Mial swietne psy i bardzo ladnie sie pokazal.Gratuluje wszytskim!!Paulina szukalam Cie. Quote
nice_girl Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Gidget']Były jakieś corgi na tej wystawie? pembroke suki, kl mlodziezy SALOMEA Gaucho Dziękuję ślicznie! :wink: Quote
NNikka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 To wogóle była bardzo mała wystawa... Nawet zabaweczki dla pieska nie było gdzie kupić... Quote
paolinka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Madzia ja szukalam Ciebie przy ONach, niestety nie znalazlam... Ja bylam przy ringu 4 - Pointery.... gratuluje!!!!!!! Oby tak dalej :wink: A o stawki mnie nie pytajcie, bo nie mam katalogu :wink: Quote
Nata Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 jest juz fotoreportaż z wystawy http://www.inowroclaw.info.pl/aktualnosci.php?akcja=news&id=3326 zdjęcie zwycięzcy Seter Irlandzki Vicary's COBACABANA Anny Przyweckiej GRATULUJE WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM!!!! I sie troszeczke pochwalimy Mój mops Zw.Mł i Najpiękniejszy Junior w Rasie a jego siostra Zw. Mł wiec jestesmy bardzo zadowoleni :wink: Tatus maluchow II BIS :P Quote
daga10011 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 moj szczeniak tez dosta W.O i sedzina byla bardzo zachwycona :D .stawek niestety nie podam,bo wcielo mi katalog :( Quote
paolinka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Łiii na tej stronie jest tez fotka z JH :D Ja to ta z Bearded Collie, a jest jeszcze Gidget z Cockerem :wink: Quote
Recommended Posts